Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 386
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Lady_Vi, мноого хубав аватар! Сори за спама..Трябваше да го пиша на Лс.. ooooh!

# 91
  Добре дошли на всички новодошли   bouquet
  Мислех си за връзката Б-Н,той я познава от бебе,взаимоотношенията им са като на брат и сестра. От тази гледна точка огромна любов тук много трудно ще се породи,още по-малко споделена.Тя открива в него своя приказен принц,а той-не знам още какво.Снощи колкото и мили думи да й е казал,гледаше тя по-бързо да си тръгне,за да бъде с Бихтер.
  Бехлюл също е много сложен образ-спосбен ли е въобще да обича някоя докрай и както трябва?

# 92
Lady_Vi, мноого хубав аватар! Сори за спама..Трябваше да го пиша на Лс.. ooooh!

Благодаря! smile3525 smile3525 smile3525

# 93
 Добре дошли на всички новодошли   bouquet
  Мислех си за връзката Б-Н,той я познава от бебе,взаимоотношенията им са като на брат и сестра. От тази гледна точка огромна любов тук много трудно ще се породи,още по-малко споделена.Тя открива в него своя приказен принц,а той-не знам още какво.Снощи колкото и мили думи да й е казал,гледаше тя по-бързо да си тръгне,за да бъде с Бихтер.
Не бързай с изводите - нека стигнем дотам и ще видим. А снощи, поведението му беше разбираемо. Да не би да очакваше да я покани вътре!?

beren saat * , добре дошла.   bouquet

# 94
  Разбира се,че не,защото tara_lezhka каза,че я обсипал с мили думи,затова написах последното. Да,не бързам с изводите,просто си разсъждавам.Между тях има бариера,която трябва да бъде премината,поне от страна на Бех.

# 95
Благодаря ти, мила! Добре дошли на всички нови тук! Хиляди благодарсности на  Magosniwa, че ми показа как да си сложа аватар!  Hug

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 19:01 от beren saat *

# 96
 Разбира се,че не,защото tara_lezhka каза,че я обсипал с мили думи,затова написах последното. Да,не бързам с изводите,просто си разсъждавам.Между тях има бариера,която трябва да бъде премината,поне от страна на Бех.
   bouquet

# 97
Благодаря за новата темичка!

Гласувах за любовта на Нихат,причините са изброени по назад в темата,няма да се повтарям:)
Предпочитам вече спокойствието,пред бурните романси...сигурно остарявам:)))))))))

# 98

Гласувах за любовта на Нихат,причините са изброени по назад в темата,няма да се повтарям:)
Предпочитам вече спокойствието,пред бурните романси...сигурно остарявам:)))))))))
Аз също гласувах за любовта на Нихат Hug

# 99
Гответе се за филмаа..

# 100
NotApproved ,не неизперкваш ,този период със сънищата го минахме ,особено с по- старите съфорумки,когато го гледахме в оригинал  сериала:mrgreen:

Naughty Naughty Naughty Slawena, много точно го каза!

# 101
Готова съм аз!Още 15 мин. и идва моето блаженство. Simple Smile Приятно гледане на всички!

Не знам на колко години си,но аз съм на 22 и също гласувах на Нихат,не защото съм остаряла или защото не ми се иска бурна и изпепеляваща любов,а просто сигурността за мен е малко по-важна,а той е доста здраво стъпил на земята. Мисля,че се отнася за всички,които сме избрали него.  bouquet   Иначе бих кривнала от пътя за малко с един Бехлюл  Mr. Green  Heart Eyes

# 102
Гответе се за филмаа..

beren saat *  Mr. Green току що те видях в отчетната ни тема за майски бебета   bouquet

Приятно гледане и от нас !!! Heart Eyes

# 103
Гответе се за филмаа..

beren saat *  Mr. Green току що те видях в отчетната ни тема за майски бебета   bouquet

Приятно гледане и от нас !!! Heart Eyes
Да, добавих сестричката си. Благодаря!

# 104
Започнааааа!!! Приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт