Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 400
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
 И аз благодаря за прекрасната тема. bouquet
За изнасилването- постъпката на Аднан е много грозна.

# 61
# 62

Това изнасилване съм го пропуснала или все още предстои?

# 63
Здравейте, милички! Hug
Липсвах ли ви?  Flutter Имах и все още имам проблеми с нета, но се надявам да се разрешат скоро......  Praynig Иначе филма го гледам редовно, за да бъда в час с коментарите, когато се включа!  Crazy Радвам се, че още текат прекрасните теми и върви полемиката-дано да се спазва добрия тон и да се уважава мнението на другия  Peace Това засега от мен и се надявам скоро да бъда пак тук-и дано да е за постоянно.........  Praynig
 Hug Hug Hug  bouquet

# 64
  • в очите на дъщеря си

Това изнасилване съм го пропуснала или все още предстои?

предстои

# 65
tzarina ,има време,първо ще има кекс с Бехлюл в китките ...и после Аднан ще си търси своето полагаемо

# 66
  • Пловдив
Slawena кой е този сладур в подписа ти.
Да не е твоя малчо.

# 67
Никога не съм си представяла,че ще пиша в подобна тема - турски сериал.Никога.Всъщност не било лошо.
Преди няколко дни попаднах на сериала - перфектна игра,красиви актьори,декор повече от идеален.Изгледах набързо края в Ютюб,с идеята,че едва ли ще следя филма,край който се оказва нещастен,драматичен и далеч от лигавите сапунки цуни-гуни. Точно такив филм искам - тежък и тъжен.
И така,тази сутрин до 4 сутринта съм гледала епизоди с идеята,че ги гледам напред от Бтв,а се оказа,след като изгледах 30на серии,че са били предходни и всъщност не напредвам.  Mr. Green

Та идеята ми е - откъде гледате бъдещите серии? Линковете,които са на първа страница са серии,които вече са изгледани.

# 68
Slawena кой е този сладур в подписа ти.
Да не е твоя малчо.

Не не е,но сините очи много ми напомнят на един герой Wink

NotApproved   Hug,има ги в тубето и на 1 стр на темата , в официалния сайт на сериала ,сега е началото на 36 оригинален еп

# 69
  • Пловдив
Страшно хубави очички. И на мен ми напомнят един герой.

# 70
biskit,   Hug Hug Hug. Ела си и в "Листопад". Там си правим разни класацийки, докато възобновят излъчването на сериала.

# 71
Slawena, благодаря.Намирам в Ютюб,макар че са на турски и разпокъсани на части.Разбрах аз,че номерично не съответстват.Приятно гледане ви желая.
Апропо и без майтап,след като си легнах рано,рано сутринта,успях да поспя 3-4 часа и сънувах - Бехлюл.
Изперквам ли?

Crazy Mr. Green

# 72
NotApproved ,не неизперкваш ,този период със сънищата го минахме ,особено с по- старите съфорумки,когато го гледахме в оригинал  сериала:mrgreen:

# 73
  • Пловдив
Slawena, благодаря.Намирам в Ютюб,макар че са на турски и разпокъсани на части.Разбрах аз,че номерично не съответстват.Приятно гледане ви желая.
Апропо и без майтап,след като си легнах рано,рано сутринта,успях да поспя 3-4 часа и сънувах - Бехлюл.
Изперквам ли?

Crazy Mr. Green

Ето ти линк и от мен:
http://www.ddizi.com/diziler/97/Ask-i-Memnu
Всичко което си написала за чуденето - и ние се чудехме, а виж какви форуми творим.

# 74
Държа да отбележа,че не съм го сънувала без гащи. Mr. Green Филмчето е хубаво,а и малко разнообразие от американските шоута ми е добре дошло.
Бягам сега да търся епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт