Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 373
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Аз все повече и повече започнах да харесвам Набахат(Фирдевс)и като жена и като актриса,че дори и героинята и Peaceза сметка на Мадмоазел..иначе актрисата също е много добра!

# 271
Нямам почти никакъв опит с турски сериали,освен този сега и няколко епизода на Мелодията на сърцето.
Забелязвам,че момичетата,в частност Саатне си скубят веждите.Това практика в Турция ли е?
Иначе е много чаровна и нежна,дори без грим и прически.Играе блестящо и заслужава международно признание.Дано пробие.
А за Казанова - разбирайте Кавънч а ла Брад Пит,чета манекенски умения,бест модел,гадже на тази,онази..сега ходел с милионерска щерка /каква неочаквана новина?/.И той ми хареса как играе,много му приляга ролята на съблазнител. Един от любимите ми моменти,след кекса и загубването на обицата  - той на терасата,Саат обикаля нещо двора в прекрасна шарена рокличка.Тя го вижда,той я вижда и й прави едни сладурски физиономии и целувчици,точно на влюбен мъж.  newsm76

# 272
Аз може ли да попитам какво влагате в опеределението "любовта на Хилми"?- любов към парите и властта?

# 273
nelufar ,  newsm51! Спосибо большое для этот клип и для ББ !

# 274
  • Пловдив
Аз може ли да попитам какво влагате в опеределението "любовта на Хилми"?- любов към парите и властта?
Отношението му към жена му, към Елиф, снаха му, приятелката на
Фирдевс, самото зло .....жестокост, дори любовта към сина му.

# 275
Да почерпя по пастичка  Party

# 276
Дами, намерих още аватарчета на Ферхи. Веднага ще ги постна. Специално за фенчетата и! Тук е много сладка. Една такова мило личице!!

# 277
Само на мен ли днес не ми излизат никакви снимки или се зареждат след маса време newsm78

# 278
Извинете ме, мислех, че е темата за Листопад.  newsm45

# 279
Здравейте.Струва ми се,че къщата от ЗП,е до къщата на Пашата от Мелодията.Ето и снимка направих.

# 280
Тъй като някои се готвят за бал Wink, да си припомним че Нихал учи във Френския Лицей Свети Беноа (преподаването е на френски)

Хи хи хи  знаех си ,че това училище е частно..и то бая Flutter

# 281

мммммммм  вкусно beren saat *,страхотни пастички.

# 282
Мислех, мислех и реших, че не е виновна Бихтер.
Аднан е крив. За всичко. Взел си млада жена вместо да я котка, той само прави мнителни физиономии и задава разни конспиративни въпросчета досущ като надзирател и следовател...Сам си търси рогата.
Сметката им уж обща. ама той все отчети иска от Бихтер, а тя от него не. Е, какво е това?
Бихтер просто не получава от него любов от която се нуждае, и като той не и я дава, то за красавица като нея винаги ще се намери кой да и даде и секс, и любов.

Малко ме беше ядосала как се натиска прекомерно на Къванча, но тя е като котенце, което търси ласка. Тъй че и простих. Сега съм ядосана на Аднан-много се надценява този стар пуяк.

# 283
Здравейте.Струва ми се,че къщата от ЗП,е до къщата на Пашата от Мелодията.Ето и снимка направих.

Знаех си.  #Cussing out Peace

# 284

мммммммм  вкусно beren saat *,страхотни пастички.
Благодаря ти, мила! За вас най - доброто!

Общи условия

Активация на акаунт