Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 347
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • ... да усещаш мириса на море ...
Да-а, пастите изглеждат съблазнително... Ето и рецептата: http://yoli-www.blogspot.com/2010/02/blog-post_09.html Извинявай beren, понеже видях че са от блога на Йоли, а някой наистина може да иска да ги опита...

Отворих приказка за пасти Shocked, време е да си ходя  Laughing. Приятна вечер и вълнуващи моменти с "нашия" сериал....

# 286
  • Pleven, Bulgaria
Не виждам защо отдавате толкова голямо значение на това,че Бихтер е изтеглела пари от Аднан не мисля,че това  е проблема,а отношението й към него това,че нямаше смелостта да му признае,а му остави просто една бележка.Вярно,че ако се разведат ще Аднан ще загуби многа повече,но поне няма да загуби честа и няма да изглежда такъв глупак

# 287
Да-а, пастите изглеждат съблазнително... Ето и рецептата: http://yoli-www.blogspot.com/2010/02/blog-post_09.html Извинявай beren, понеже видях че са от блога на Йоли, а някой наистина може да иска да ги опита...

Отворих приказка за пасти Shocked, време е да си ходя  Laughing. Приятна вечер и вълнуващи моменти с "нашия" сериал....
А, глупости - извинение. Благодаря!  smile3521 Приятно гледане и от мен!

# 288
beren saat * Добре дошла! Радвам се да те видя и тук.  Heart Eyes

# 289
Здравейте.Струва ми се,че къщата от ЗП,е до къщата на Пашата от Мелодията.Ето и снимка направих.
Знаех си! Знаех си!
anastasiq1,   bouquet за това, че си се сетила да я щракнеш.

# 290
beren saat * Добре дошла! Радвам се да те видя и тук.  Heart Eyes
И аз теб, cookie_!

# 291
A така! Хареса ми много сцената,в която Аднан най-после постави всички на мястото им.
Всяка жаба да си знае гъола!       
А Матмоазел взе да си показва "лошото" възпитание  ooooh! и тя взе да прави стойки и да пуфти...   hahaha

# 292
Ехе този Бехлюл сменя колите като жените си. Whistling

# 293
Не е луд, който яде баницата, а който му я дава Peace , angel4e_f

# 294
Не е луд, който яде баницата, а който му я дава Peace , angel4e_f

Yes  smile3521 newsm10

# 295
Сега ще дадат къщата от Мелодията.

# 296
Кажете ще се омъжи ли Несрин за капитан Ръза?  Grinning

# 297
Много позитивен финал на серията тази вечер! Peace

Е утре вече ще е големият ден с дипломирането. Praynig На Нихал роклята е божествена, очите ми останаха в нея. Heart Eyes

# 298
Кажете ще се омъжи ли Несрин за капитан Ръза?  Grinning

Да Wink

# 299
Дано да е щастлива Несрин...Такава кротичка и добричка е.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт