Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 344
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Аз изпуснах половината филм, заради един телефонен разговор #Cussing out, гледах до епизода в който Бешир влезе при Аднан.

# 301
Много позитивен финал на серията тази вечер! Peace

Е утре вече ще е големият ден с дипломирането. Praynig На Нихал роклята е божествена, очите ми останаха в нея. Heart Eyes
Да ,ама не е ли друг цвят?Червена!?! Thinking

# 302

Е утре вече ще е големият ден с дипломирането. Praynig На Нихал роклята е божествена, очите ми останаха в нея. Heart Eyes

Не, с тази е на бала. Peace

# 303
АКТЬОРА КОЙТО ИГРАЕ БЕШИР СЕ СПРАВЯ ДОСТА ДОБРЕ С РОЛЯТА, С ТЕЗИ ВЕЧНО ТЪЖНИ ОЧИ

# 304
  • София
не на бала е точно с тази черна рокля и ще е много красива в нея, просто ще блести пред съученичките си, и Бехлюл до нея  Laughing

# 305
Ех,този Бехлюл с жената му се целува,и с неговите пари кола си купува. Дали не е тарикат?
Много ми стана жал за Бешир,въреки че не одобрявам това,че все си пъха носа където не му е работа.
Бихтер се оказа много по-слаба от Бехлюл, не може да го забрави,той поне се опитва.
Аднан за пореден път остана "сляп",като че тези неща не се случват в негова къща,ами в съседите,всичко остава скрито от него.
Мадмоазел Дразни ме когато тършува с поглед и обикаля навсякъде,но наистина изпълнява заръчаното от майката на Нихал и Бюлент,да се грижи за тях.
Може да няма свой деца,но има вроден майчински инстинкт.
Фирдевс Смехът и е толкова заразителен....  hahaha Човек без работа,чуди се какво да измисли.  #Crazy

bouquet

# 306

Не, с тази е на бала. Peace
Ахам..ами с червената къде е? newsm78

# 307
Невереятна е роклята на Нихал. Моадмазел колко млада е била  newsm09

# 308
И аз това питам - къде ще я видим с червената рокля?  Rolling Eyes

# 309
 Cry Доста гадно ми стана за Бешир.Хвана ме яд на Аднан,че когато се налага не се явява,като господар,а когато не трябва го прави.
Няма по-лошо нещо от това да си подчинен и човекът,който е над теб да те принуди да кажеш "извинявай".Мисля,че Бешир не беше прав в постъката си,но той сам трябваше да реши кога и дали изобщо иска да се извинява за нещо.Беше много гадно!  Cry

# 310
  • в очите на дъщеря си

на бала на Фондацията , но ще почакате още

# 311

на бала на Фондацията , но ще почакате още
Ясно Hug

# 312
  • Pleven, Bulgaria
Финалната сцена беше много красива и въздеистваща.А Бехлюл на чичо момчето,щом са го жбидили трябва да му се извинят,я той дали не е виновен няма значение.Като иска да е с Бихтер я има като иска да си смени колато го прави.Песен живот Simple Smile шегувам се и той има огризения на съвеста,на понякога изчедват.Искам да попитам защо решава да иде на бала с Нихал Лека вечер от мен

# 313
Впечатлена съм от актьорската игра,особено на младата Саат.С какво чувство и въплъщение изиграва всяка сцена,а във финалната серия беше невероятно добра.
Тъй като не знам кой, какви серии е гледал до момента,ще се въздържа от детайлен разказ.
Не се съмнявайте в любовта и на двамата.За Бихтер няма какво да коментираме,при факт как завършва филма е ясно,че тази любов я побърка и погуби.Пред нея нямаше друга опция,направи това,което трябваше да направи,за да се освободи.
Но и беше мн припряна,капризна и на моменти неприятна компания. Бихлюл си я обичаше до последно и след това,но неговия проблем беше страха.Един страхливец,това беше той.
От всички персонажи,изключително дразнеща за мен е Нихал.Тази сополанка не спря да се вре,където не й е работа/мн ме издразни момента с къщата на брега на морето/,не спря с нейните физиономии и излишни коментарчета. Дори Катя е цвете пред нея.

78 епизода изгледах,непрекъснати криеници,лъжи,бягства,откраднати целувки и ласки,интриги,меркантилност,алчност,ревност...в този ред на мисли,единственопоследните 15на минути от филма заслужаваха да бъдат щастливи,така както трябва и в живота да се развива една любов - взаимна,истинска и дългоочаквана.

Все едно аз съм го писала  newsm74
Към края на сериала Бехлюл толкова пъти се опита да обясни на Бихтер,че не я обича и не мисли за нея,че и аз почнах да се съмнявам,но когато я награби в парка всичките ми съмнения изчезнаха.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 23:04 от emely

# 314
Аз също подкрепям горните две мнения напълно.

Общи условия

Активация на акаунт