Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 182
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Не ми се сърдете, ама пишете по-кратко. Вярно, че никой не ме кара да го чета, ама е ужас направо.

# 676
Много добре написано askita!  bouquet

# 677
 askita  Hug,друго нямам какво да кажа или добавя. Благодаря ти отново за чудесно поднесената различна гледна точка,на мен дължината не ми пречи,който иска чете,който не -не.
  За припадъците на Нихал-всеки път,когато не приема нещо-припада,тя наистина има проблем.Някой трябва да й обясни,че невинаги нещата са така,както искаш и да й каже,че трябва има силата да ги посрещне,а не само да я гледат под похлупак.

# 678
  • Германия
Къде не се приемат костюма с кецките ....в коя част на Б-я
Майтапиш ли се?
Навсякъде по цял свят има етикет за официални събития и той изключва официален костюм с кецове. Продават се официални обувки за целта.

Денси, така е, има дрес-код, ама за младежта не важи. Преди две години бях на една парижка сватба, булката работи за Ла Коста, а половината френска родА за разни други префърцунени модни места. Та, като се яви кумът, пременен точно кат Бехлюл, с черен костюм, черна малка връзчица...и бели гуменки, щях да падна възнак. При всичката помпозност на събитието. И ми се обясни, че по най-първите парижки моди, тЕ това било най-модно, та чак се изчервих, колко съм изостанала newsm78 newsm78 newsm78. Така че, не е случайно, че Бех е облечен така.

# 679
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=LRcf9KOfKlA
http://www.youtube.com/watch?v=aQs1Dvb14W4
Това е от братовчедките и поздрави на всички по- нови в темата.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:55 от mariana51

# 680
sara bri, нямам намерение да се заяждам с теб... а ти откъде знаеш, че не съм ти на нивото? Познаваш ли ме? Можеш само да предполагаш... Защо говошиш с факти, за които не си сигурна?

# 681
днес много братовчеди и рода стана и момъкът се чуди коя да избере

# 682
И по едно питие

# 683
  • Пловдив
sara bri, нямам намерение да се заяждам с теб... а ти откъде знаеш, че не съм ти на нивото? Познаваш ли ме? Можеш само да предполагаш... Защо говошиш с факти, за които не си сигурна?
Хайде стига. Личните разправии на лични. Ами _Sylvia_ помисли малко над забележките.
направо ми е тъпо да чета такива обяснения. Не се сърди ама на другите ни потънаха гемиите. Това тема ли е или сме в някой съд. Кой как и какво казва - ответната страна да внимава.
Аман.

# 684
        askita , моите адмирации ... !!! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

С удоволствие чета такива постове , заради това съм и в темата...!!!

Надарена си с умението да усещаш и разбираш и "невидимото" и  невероятен изказ да го споделиш и с нас !!!

Продължавай с този дух - с удоволствие те чета !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 685
Вижте тези снимки от филма който намерих , дано ви харесат!

# 686
# 687
    Първообрази в романа да не са Софи Маринова и Дачо? Нали така се казваха българските "герои"?

# 688
  • Пловдив
Да,ако ти си режисьора, може да ги поканиш за главни герои

# 689
Не ми се сърдете, ама пишете по-кратко. Вярно, че никой не ме кара да го чета, ама е ужас направо.
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт