Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 187
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Snejka, напълно съгласна съм с теб.

# 706
Snejka и аз спирам да пиша по точно да слагам снимки То угодия няма никаква

# 707
sara bri, нямам намерение да се заяждам с теб... а ти откъде знаеш, че не съм ти на нивото? Познаваш ли ме? Можеш само да предполагаш... Защо говошиш с факти, за които не си сигурна?

Sylvia, предлагам да сключим мир - за неше собствено успокоение и за мира в темата.

Разбира се, че не те познавам, но от написаното човек може да си прави известни изводи за известни неща. Това с меренето на нивата е относително. Но ти навлизаш в територии, които не познаваш достатъчно и не се замисляш, дали отсрещният евентуално не е по-запознат. Ако си ядрен физик, аз не бил смяла да те ровя за строежа на атома. Единственото, което признавам е, че бях малко по-рязка, но защото идваше вече малко в повече. Пиши си, каквото и когато искаш в темата, аз съм пас, но бъди по-внимателна с фактите и преценките, както виждаш доста хора не споделят становищата ти и затова се замисли защо. Но да спрем до тук. Peace forever!  Peace

Не мисля, че сме започвали война...  Laughing Laughing Но все пак, както ти каза - peace forever!   bouquet

# 708

NotApproved, през 1900 г. е писана книгата. И днес да беше, може би нямаше да има фатален край, но чак хепи енд... Няма как за всички да е хепи, все някой ще е попарен.

# 709
sara bri, благодаря Ви за страхотната песничка и превода й    bouquet   
опитах да пиша на лични, но не ми се получи:  Rolling Eyes
Съобщението не може да бъде изпратено. 'sara bri' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 710
  Хайде,никой да не се сърди,моля   bouquet.Споделяйте,кой каквото му  е на сърце,нали затова сме тук.Понякога сме малко по-резки ,всяка една от нас,защото сме емоционални,но не считам,че е повод за драми  Hug

# 711
Филма като цяло е много интересен, но не мога да възприема точно тези неща.. По конкретно:
-защо Бехлюл е такъв страхливец?
-защо Бихтер не престана до там, след като видя, че Бехлюл е един страхливец?
-защо Аднан е длъжен да понася това (дори и без да го знае) ?
-защо Нихал не порастне? Не осъзнава ли, че освен тя, баща й и Матмуазел-Дениз около нея съществуват и други хора?
Просто не мога да го проумея..
Съжалявам за дългия пост, исках да изкажа МОЕТО мнение! Не искам да засягам никой с него! Знам, че ще има много несъгласни с този пост, това е форум и всеки има право да изказва и критикува мненията. Нито мога да променя мнението на другите с моето, нито може някой да промени моето мнение Simple Smile
-защо Нихал не порастне? Не осъзнава ли, че освен тя, баща й и Матмуазел-Дениз около нея съществуват и други хора?-

Ще изкажа моето мнение по въпроса накратко:
-защо Бехлюл е такъв страхливец?-Защото Бехлюл го е страх да не загуби семейството си отново.ЗАщото има дълг към чичо си и най-малкото,което трябва да направи е да го уважава
-защо Бихтер не престана до там, след като видя, че Бехлюл е един страхливец?-защото се надяваше,че любовта и чувствата ще надделеят над всичко останало.
-защо Аднан е длъжен да понася това (дори и без да го знае) ?Не разбрах какво точно имаш в предвид,но ако става въпрос за извевярата-ще има много случаи и поводи за съмнения,но той като един уравновесен,зрял мъж и като глава на семейство иска мир и спокойствие в къщи.
Знаем как реагира Бихтер при забележките му.... Whistling
защо Нихал не порастне? Не осъзнава ли, че освен тя, баща й и Матмуазел-Дениз около нея съществуват и други хора?Защото никой не и позволява.Мадмоазел я пази като крехко цвете.
Даже в един от епизодите споделяше това с някого...не помня с кого...Страх я е Нихал да не бъде наранена и разочарована от живота.Чувства като свой дълг това ,че е поела отговорността за децата на Аднан.За мен това е грешен подход,но няма да пиша отново за това....
Бихтер няма как да и го покаже защото Нихал изобщо не я допуска до себе си.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 21:38 от emely

# 712
# 713
Мариана 51-страхотна анкета!
Само едно допълнение-нека всяка опция,за която е гласувано да бъде подкрепена с доводи и факти, а не само :това така трябва и край!
Моля, нека да погледнем малко по-философски на нещата от живота!Нека да разсъждаваме така,като,че ли това се случва на нас в това време, в този час!
Много е лесно отстрани,без да вложиш никаква мисъл да отсечеш как трябва!Как трябва всички го знаем!Но дали можем като човеци да се справим и да постъпим така,както трябва-това е поставеният въпрос и мисля,че има доста за размисъл!
А з поддържам тезата,че никой не е застрахован и,че на всеки може да му се случи това,което става във филма.Не мога да обвиня никой-това са хора,а не програмирани машини и всеки може да е на тяхното място.Големите суперлативи са за хора,които не вярват в себе си!!!
newsm10 Дано някой се замисли за това Peace

# 714
  emely-чудесна гледна точка   bouquet,до голяма степен се припокрива с моята.

# 715
Ама той тази седмица свършвал ?  Shocked

# 716
Snejka и аз спирам да пиша по точно да слагам снимки То угодия няма никаква
newsm10 newsm10 newsm10

# 717
  • Пловдив
Ама той тази седмица свършвал ?  Shocked
Не. В програмата на БТВ - филма продължава.
Кой ти каза, че свършва. Свършва 1 сезон. във вторник започва 1 серия от втори сезон.

# 718

Ще изкажа моето мнение по въпроса накратко:
-защо Бехлюл е такъв страхливец?-Защото Бехлюл го е страх да не загуби семейството си отново.ЗАщото има дълг към чичо си и най-малкото,което трябва да направи е да го уважава
защо Нихал не порастне? Не осъзнава ли, че освен тя, баща й и Матмуазел-Дениз около нея съществуват и други хора?Защото никой не и позволява.Мадмоазел я пази като крехко цвете.
Даже в един от епизодите споделяше това с някого...не помня с кого...Страх я е Нихал да не бъде наранена и разочарована от живота.Чувства като свой дълг това ,че е поела отговорността за децата на Аднан.За мен това е грешен подход,но няма да пиша отново за това....
Бихтер няма как да и го покаже защото Нихал изобщо не я допуска до себе си.

разбирам, че Бехлюл има дълг.. ами тогава защо даде напразни надежди на Бихтер..? По-добре ли е, като ходят в градината и се мляскат и натискат и се страхуват някой да не ги види, особено Аднан..?

А това, което прави Мадмуазел наистина е много грешно, защото Нихал ако не бъде наранявана няма как да порастне..

# 719
  • Пловдив
Мечтателка*, втори път допускаш правописна грешка.
пише се мадмоазел. Нищо лошо - но така е вярната дума.

Общи условия

Активация на акаунт