Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 629
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, днес поръчах това за майка ми. Някой да го е шил? Дали е труден? Шие се на аида 14.

Честита Баба марта и от мен
Аз имам този гоблен-цялото е щампа-шие се мноого малко и е кофти,защото -трудно се ориентираш къде са точно местата от схемата на самата панама-дори не се бродират цели фигури а само част от тях.При интерес мога да го снимам!

# 421
Мерси за отговора..за съжаление гоблена вече го поръчах и даже са пуснали пратката Sad Ако бях разбрала по-рано нямаше да го поръчам.... Но нищо, тъкмо майка ми ще се пробва и на щампа. Ако не те затруднява ще се радвам да го видя ушит.

# 422
Аз не съм го започнала  Laughing,в списъка с чакащите е!

# 423
Aa Simple Smile ами пак може да го снимаш, ако имаш време де. И приятно шиене Simple Smile

# 424
Честита Баба Марта!
Ето я нашата Пати готова. Искаше ми се името да е в по-тъмен цвят, но от всички тъмни ми беше останало твърде малко конец и нямаше да ми стигне.

# 425
  • София и там където не се пуши
Честита Баба Марта и от мен, страхотни неща сте показали.

ИнаТ браво страхотно се е получило, ако е по тъмен цвета на надписа, някакси става тъжно.

# 426
Благодаря! На нас и без това ни е достатъчно тъжно, толкова за кратко беше с нас, а така силно я обикнахме...

# 427
Честита Баба Марта.
Бели и  червени,
с игла в ръка, засмени.

С радост шиещи гоблени,
денонощно, и на смени!
 Mr. Green

Ето моите кончета - след прането черният фон заприлича на черен!  bowuu

Аз чета още от старите теми и си записвам от кой какво ще искам после,да не се изненадате ,когато ви бомбадирам със съобщения!  Crazy

Приятно шиене на всички!   bouquet

...Искаше ми се името да е в по-тъмен цвят, но от всички тъмни ми беше останало твърде малко конец и нямаше да ми стигне. ...

Хубаво е станало!Аз лично си мисля,че със светъл конец е по-добре,по-жизнерадостно някак си.Знам,че ви е мъчно,но е хубаво когато погледнете гоблена да си спомните за хубавите ви мигове заедно,а не да се натъжавате! Hug

# 428
  • Пловдив

Честита Баба Марта, момичета!
Мартеничките се даряват за здраве и с любов - нека сме здрави и се обичаме!!!

Бяло Цвете, конете са ти невероятни!

# 429
  • ГОре на черешата...

Аз си чакам Скалистия бряг и затова не пиша, но ви чета - големи красоти показвате, браво  bouquet!

# 430
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и дръвче! Аз пък връзвам на Вас, с пожелания за късмет! Да сте здрави, румени, весели и засмяни! Laughing

# 431

Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
...и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 432
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА , много любов и здраве , и винаги усмихнати .

# 433
Честита Баба марта![/color]
Tsetsa2 страхотен е лилавия залез. Само да питам готова комплектовка ли е? А на коя фирама?

# 434
ИнаТ,браво много хубаво се е получило.
Бяло Цвете, кончетата са супер и така рамкирани с паспарту според мен е по-хубаво, защото аз подарих на приятелките си, но без паспарту,така си ги поискаха.
Sianaa, готова комплектовка на Гоблен-сет.

Общи условия

Активация на акаунт