Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 614
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Джема сигурна бях,значи не е за мен,ще си харесам нещо друго.Мерси все пак,за отговора,ама много ми харесаха,после като го завършиш,би ли ми го снимала по отблизо.  bouquet

# 181
  • Балчик
Разбира се, ако искаш и сега ще го снимам от близо. Не е толкова сложно, колкото изглежда. Въпрос на нагласа. Само става доста по-бавно отколкото гобленов или вилеров бод. Поне аз по-бавно се справям. Но пък резултатът си струва от всякъде. Това е първият ми опит с тази смесена техника на шиене и останах очарована от крайния резултат, виждала си го в албума ми сигурно:
http://djemma.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.114823.5126124

П.П За съжаление  в събота и неделя не успях да бодна нито бод, но днес уших малко. Имам доста още да шия, а утре ще си разпечатам схемата на закуска в париж и в края на седмицата ще си купя конците. И се изкушавам да го започна и него, а си обещах да не започвам друг, докато не свърша лалетата. Не обичам да шия няколко наведнъж, още повече ако са с различни техники- трябва да се пренастройвам от една на друга. Laughing Вие шиете ли по 2 или повече с различна техника?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 22:34 от Джемма

# 182
Да, аз  Embarassed не стига че не съм от най–опитните ,но като ми омръзне един сменям с друг и ....... Rolling Eyes вие показвате красоти,а аз нямам какво да покажа Cry всички са недовършени Confused

# 183
  • София
Джемма виждала съм го,страшно ми харесва,ама не е за мене това.Шросто аз не се справям с тия кръстчета,добре че почнах друг гоблен иначе оня отива в боклука  Joy
Аз си оправих гоблебна досега разшивах и още ме е яд  Cry,мразя да пишя по 2 наведнъж,защото често се ориентирам само по модела и конците(аз не драскам по схемите).Така,че почна ли два съвсем отивам на кино,въпрос на навик е може би не знам.

# 184
Гууди, честит празник, да ви е живо и здраво детенцето, да расте безгрижно и щастливо!
А възглавничката беше точно с това, което си показала.
И аз не обичам да шия два наведнъж, но сега съм започнала три  Simple Smile и най-много време ми отнема картичката. Ако не бях се захванала с нея, кученцето щеше да е завършено вече. Днес ще я довърша и ще покажа, сигурно ще имам разминавания в контура, но се получава добре.
Сисак, може ли да ми кажеш на каква цена купи твоя ангел пазител? Намерих си го на едно място, където беше по-скъп и сега са го намалили.

# 185
Олеее, беше толкова отдавна.Наистина не помня цената.

# 186
  • София
Goody , да ви е здраво, щастливо и безгрижно детенцето   bouquet
Откакто открих форума и гоблените с кръстчета, винаги имам поне два започнати  Crazy Всеки си е в отделна кутия и като ми писне от вилеровия бод си почивам с кръстчета, контури и т.н.

# 187
Здравейте!От много време ви чета ,но днес реших и аз да се включа .И аз съм пристрастена към гоблените. Наскоро приключих Белите рози ,а преди тях Божурите на Дименшънс.

Надявам се да ме приемете във вашата компания!

# 188
Здравейте!От много време ви чета ,но днес реших и аз да се включа .И аз съм пристрастена към гоблените. Наскоро приключих Белите рози ,а преди тях Божурите на Дименшънс.

Crazy и двата са супер прекрасни  Heart Eyes
и рамките са им перфектно избрани  Peace

# 189
  • София
esen, разкошни са  Heart Eyes

# 190

Hug     bouquet  страхотни са наистина браво на теб! и аватарчето ти е много сладко  Hug

Джемма усилията наистина си струват!  Продължавай все така, чакаме и твоите готови  Peace

Започвам да се влюбвам във дименшъните! Embarassed

# 191
Момичета, поздравления за красотите, които показвате.  Simple Smile
Аз не съм напреднала в шиенето като вас, но имам желание да се уча. Разглеждайки гоблените в интернет, се влюбих в моделите на Дименшънс. Мъжът ми поръча от ибей и вече съм готова да го започна. Гобленът е този

Досега съм шила само български гоблени с гобленов бод, като си започвам от долния край. Всичко в Дименшънс ми е непознато и дори ме е страх да започна.
Имам едно въпросче към вас. Там където пише 1 конец, това означава ли двоен както при шиенето на другите гоблени или си е само една нишка? В моя гоблен има много смесени цветове - 1+2, 2+2. Това означава ли два двойни конеца от единия цвят и два двойни от другия или как точно трябва да бъде?  Embarassed Embarassed

# 192
Олеее, беше толкова отдавна.Наистина не помня цената.

А каква цена ти се струва приемлива за него?  Simple Smile

# 193
Аз сега съм на тема вази стигнала съм до тук
и
И след това довършвам "Златна Прага"

# 194
  • гр.Добрич
ali4e ето тук има добро обяснение на Дименън. 
http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/14/%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1% … d0%b0-dimensions/
Прочети внимателно и пак питай.
Който веднъж шие Дименшън, после няма отказване. Grinning

esen, страхотни гоблени.

Общи условия

Активация на акаунт