Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 519
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Много оригинално, както винаги! Някой ден и аз ще си взема нещо с черна панама.

# 706
Sissak, както винаги - пълна с изненади и красоти.Поздравления! Ти и Pepen, с вашите творчески вдъхновения, ме нахъсвате яко
Ререn, да те помоля, ако може схемата на часовника с шефа. Мейлът ми е nelito_6704@abv.bg

# 707
Яйца от стиропор от къде си купувате?А също ме интересуват и от ония малките жълти пиленца.

# 708
От тук могат да се поръчат фигурки.Влючително и яйца

http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=121

# 709
  • София
de4ko95, добре дошла!  Hug Гоблените ти са страхотни, а някои са и много трудни, поздравления за красотите, които си сътворила   bouquet

sissak, оригинално и изящно както всичките ти начинания   bouquet

Нелито, аз съм ги виждала в "Слънчоглед" и в този сайт http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=121 Ааа, Сисак ме е изпреварила  Hug

В края на тази темичка да се включа с нещо готово, а пък в началото на другата ще пусна етапче.
Това е сезонче "Пролет" на РТО, много нежно се получава, но Аида 18 с единичен конец си е пипкава работа

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 11:07 от -=Деси=-

# 710
Деси много хубаво се е получила тази "Пролет".

sissak наистина много оригинално се получават нещата ти    smile3501

А има ли нагледно как се оформят тези яйца и подходящи схемички на малки пиленца (порових обаче все са големи, тези които откривам  Embarassed ) ?

Имам и една молба може ли да ми дадете някоя схемичка на цифри, трябват ми 7 и 0. Трябва ми нещо изчистено и опростено, явно незнам и къде да търся  Embarassed

Прекрасни неща са направили и Джема, pepen, Никол58, de4ko95. (Ако пропускам някой да ме извините, не е нарочно  Hug)

И аз мисля да направя във връзка с инициативата, за която написа aynur.

# 711
И аз найнакрая свършах иконата

# 712
  • Плевен

Ререn, да те помоля, ако може схемата на часовника с шефа. Мейлът ми е nelito_6704@abv.bg

С удоволствие! HugИмаш поща с обяснения  Grinning Peace!

Новото ми начинание !Започнах го в събота и до днес съм стигнала до тука  Blush

Тази година ще посрещна Великден с гобленчета , а не с козунаци  Joy!

vishenka -   Добре си си дошла в България Hug!   bouquet  за иконата!Кога я започна и ето вече си готова  newsm10 newsm51 smile3501

sissak Heart Eyes спирка нямаш мила!Измисляш ги и докато не ги реализираш на гоблен  не мирясваш!Чудно се получава!  bouquet

=Деси=- - замириса ти на пролет вече  Grinning!Много нежно гобленче !  bouquet

# 713
Ререn, много ми харесват красотите които шиеш за Великден. Ще може ли схемичките. Praynig

# 714
  • Враца
Момичета....нямам думи за красотите...  Peace
de4ko95..защо скромничиш.. Wink та това са си истински прелести..аз уших едно гобленче  и се присламчих към отбора ,а ти с твоите гобленчета  си направо за ..  smile3501
На мен днес ми е тръгнала поръчката за гоблена и утре си я чакам да я почна.. ето този ще шия..

# 715
  • в една мансарда точно под звездите ..........
-=Деси=- много е нежно това сезонче. Да не забравя да те поздравя и за лалетата. Радвам се, че ги уши толкова бързо и ти харесаха.

vishenka прекрасна икона. Поздравления.

А pepen ме разби с тази скорост и с тези красоти, които твори.

bouquet

# 716
Деси, Пепен, много красиви неща!  Flutter

# 717
  • Балчик
Много красиви неща сте показали, момичета.
Пепен, зарази ме с тия великденски мотиви, прииска ми се и на мен да ушия нещо. Утре ще си прегледам схемите. Laughing

Ето нещо дребничко от мен- част от подаръка от томболата. Благодаря и тук на kolov4eto   bouquet
Нещо ми досадиха лалетата, та за отмора уших цветенцето. Гърбът стана доста приличен като за такова мъниче на кръстчета, обикновено не ги докарвам много добре при кръстчетата.

# 718
 Rolling EyesМайко мила, всеки ден нови и нови красоти!!!
От хубави, по-хубави! На човек да му се дошие по 10 десет на веднъж, но понеже няма как да стане, та поне на вашите красоти да се полюбува!

Преди време се търсеха виолетки /теменужки/. Предлагам тези.

# 719
Ето нещо дребничко от мен- част от подаръка от томболата. Благодаря и тук на kolov4eto   bouquet

Blush Embarassed Blush Embarassed Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт