Отговори
# 300
sirence   newsm59 желая ти да си жива и  здрава,леко раждане и да се радваш на прекрасно бебе!

# 301
  • гр.София
  smile3525 newsm53

ЧЕСТИТО НОВО ФОРУМСКО БЕБЧЕ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЕВОЙКАТА!!!

# 302
Sirenceeeee, nbirthday на този рожден ден ти пожелавам най-лекото и безпроблемно раждане  Hug Hug

Добре дошли на новите мами newsm18

tutkata ти си супер, браво, все така да продължавате с малчо  Hug

# 303
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави слънчицата, да растат спокойни, здрави и усмихнати дечица!

Sirence bdbaloni Желая ти да си жива и здрава, много щастлива и обичана и разбира се леко раждане и здраво бебоче!  Hug

welcome на новите мами, леки дни до финала Wink

Относно срещата на софийските мами за следващата седмица - вижте на какво попаднах:

http://www.ma-mabg.com/

Какво ще кажете да се видим там. Далеч е от центъра, но мисля че имаше  удобен паркинг, а и метрото има станция съвсем близо. Някоя мама от този район да се включи да каже дали в близост има и подходящо заведение за след лекцията;-)

ПП: Аз се записах за лекцията. Имам въпроси по темата и се надявам да ми е полезно.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 11:33 от jozyy

# 304
Здравейте,влизам да се отчета и после ще ви дочитам.Вчера бях на преглед при доки и бях много изненадана когато ме попита дали пуша докато ме гледаше на видеозона.|Леко се стреснах и после разбрах,че има защо-плацентата ми е започнала да остарява и да се калцира,показа ми на монитора как е на парцалчета едни такива бели,а не е изцяло еднородна,но после ми каза че има жени с такава плацента от 6 м. и си раждали здрави бебета,но аз се шашнах защото не пуша и това го нямяше преди месец на предишния преглед.Направи ми веднага запис на тоновете и бяха добри,но от днес 2 пъти седмично трябва да се следят тоновете и ако се появи проблем трябва да извадим бебка преди термин,защото тя няма да може да се развива пълноценно.Изкаше ми се да си постои още в мен за да порасне поне 3 кг.-сега е около 2,500кг. и е мъничка,но дано всичко е на ред и се храни пълноценно още 2-3 седмици до термин.Стана дългичко,но наистина ми е притеснено а само с вас си споделям и нашия тати,но той е такава паника,че снощи се шашна повече и от мен и цяла нощ не е спал.Хубав ден ви пожелавам. smile3525

# 305
Чувала съм за остаряване на плацетата, но само толкова... Стискам палци всичко да е наред!!!  Hug
Момичета, искам да отида да ме прегледат на видеозон със заплащане, но не знам къде да отида. Понеже не са ме гледали вече повече от месец, искам да направя един такъв преглед. Можете ли да помогнете? Ако отида в Тина Киркова, още повече, че в момента имам и зацапване, дали ще ме видят на  УЗ??? Thinking Сега съм решила да й се обадя на тази акушерка и да я навра... няма да казвам къде... #2gunfire

# 306
  • София
Момичета, искам да отида да ме прегледат на видеозон със заплащане, но не знам къде да отида. Понеже не са ме гледали вече повече от месец, искам да направя един такъв преглед. Можете ли да помогнете? Ако отида в Тина Киркова, още повече, че в момента имам и зацапване, дали ще ме видят на  УЗ??? Thinking Сега съм решила да й се обадя на тази акушерка и да я навра... няма да казвам къде... #2gunfire

котенце 1, ако искаш да стане веднага, може да отидеш в някоя частна клиника. Там ще те приемат веднага. Пробвай с тази на Мазнейкова - Света София на Бул.България, също и Вита. Звънни им един телефон и ще ти кажат веднага. Но за съжаление не мога да те насоча към лекар там. А и то зависи кой е дежурен в момента. Надявам се да съм била полезна.

# 307
котенце 1 на мен до сега няколко пъти са ми правили такъв преглед, но никой не ме е масажирал  #Crazy А и както ти казваш това се прави когато имаш разкритие а не преди това  Shocked Можеш да отидеш разбира се на преглед има много клиники МЦ Марковс там и моята доки каза че са много добри специалисти  Peace или МЦ Лора и там съм доволна от др. Огнянова и другите също са ми казвали че са добри и съм сигурна че няма проблем да те приемат. Ако ти е притеснено е по добре да отидеш за твое успокоение, сигурна съм че всичко ще бъде наред и бебо е добре, щом до сега всичко е наред значи няма проблем. Стискам палци и после да кажеш какво са ти казали  Peace

Честито на мама Jessica беба Борислава! Много да ги радва   bouquet   bouquet   bouquet

Честит рожден ден на sirence! Много щастие и радост. И едно хубаво щастливо бебче накрая    newsm59     :party013

мама ИВКА10 още не е писала, сигурно всичко е наред, но не се е сетила да вземе тел. и да пише   bouquet

Дано всичко е наред и с мама Alexa22  стискаме палци. Praynig

Аз тази събота и неделя ще съм си самичка и само уговарям бебчо да си седи мирен и да не бърза да излиза  hahaha днес ще съм особено редовна в пиенето на хапове  Laughing
Аз в понеделник ще съм на запис и на изследвания, но няма да ме гледат на УЗ, чак в петък  Mr. Green
Честито на всички мами видели бебоците си   bouquet
Не се притеснявайте за това че може по рано да се срещнете с малките сладури, важното е всичко да е наред.

don4o71 сигурна съм че всичко ще бъде наред, не се притеснявай ако има нещо доки ще реагира и просто по рано ще се видите в бебо. Успокой се, важното е че лекаря е видял и ще те следи внимателно.  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:54 от mama_vessy

# 308
  • София

котенце 1, ако искаш да стане веднага, може да отидеш в някоя частна клиника. Там ще те приемат веднага. Пробвай с тази на Мазнейкова - Света София на Бул.България, също и Вита. Звънни им един телефон и ще ти кажат веднага. Но за съжаление не мога да те насоча към лекар там. А и то зависи кой е дежурен в момента. Надявам се да съм била полезна.
Също така, ако си решила да изчакаш до понеделник, мога да ти препоръчам МЦ Фемина. Мен ме следиха там преди да се насоча към доктор за раждане и съм много доволна. По принцип, като им звъннеш, няма да имат часове за веднага, но ти им обясни слуая и че си притеснена и би трябвало да те вмъкнат между часовете. Аз ходя там при Доктор Цолова, за която мога да кажа, че е страхотна. Иначе днес работят до 15:00 часа. Ако искаш все пак звънни и виж дали и днес ще могат да те приемат.

# 309
tutkata наистина ми вдъхна кураж с твоя разказ защото и на мен съвсем скоро ми предстои нормално за сега раждане и понеже няма и две седмици до термина вече бая мисли ми се бяха наместили в главата за какво ли не относно това ''страховито чудо'' раждането.

Искам да питам мамите някоя от вас маже ли си зърната от сега, защото съм чувала че преди раждането е добре да почнат да се мажат с някакъв крем, но не съм се решила да си купя още а и незнам кой да избера ooooh!

Честито на мамите които имат рожден ден днес   bouquet balloon balloon balloon balloon

# 310
Привет и от мен, мами!  Hug

Честити бебчета на Nat_ly, Tutkata, Jessica  Hug Да са им живи и здрави!!! А на самите мами им желая много бързо възстановяване!!!

Стискам палци на Alexa 22!!! Дано всичко да наред!

Честит рожден ден на Сиренце - да бъде жива и здрава, много щастлива и да роди леко и безпроблемно едно здраво бебче!!!  newsm59

Аз също бях много доволна от срещата ни вчера с момичетата. За лекцията - горе-долу Wink

Saura, много хубаво детски кът!  Peace

# 311
Здравейте момичета, да са живи и здрави всички новородени бебчета. Много късмет на бебчовците и на мами и тати.

Искам да споделя, че вчера реших за да разкарам онова напрежение под лъжичката, което имам от доста време и безпокойството, което ме мъчи, посетих Фитнес център Дема в Младост на лечебна физкултура за бременни. Инструктурката е супер мила и приятна женица, упажненията са леки за раздвижване, музиката релаксираща.
Така, че мами ако се чувствате подтиснати като мен, е много подходящо. В понеделник отново има час от 13 часа. Ще се радвам да се срещнем с някоя от вас !

# 312
Здравейте мами! Надявам се, че приемате нови попълнения макар и толкова късно! Чета ви от началото, но все не ми оставаше време да се включа при вас. Термина ми е 25,03 чакаме момиче и ми е първа бременност.  По принцип с таткото сме от Велинград, но аз работя в София (вече в майчинство) . Мисля да раждам в Шейново без избор на екип. В момента сме си във Велинград и най-вероятно ще гледаме бебка тук макар, че още нищо не е решено окончателно.

Честито на мамите сдобили се вече с бебчета! Да са живи и здрави и да носят много усмивки на родителите си!

# 313
Колко много бебенца, прекрасно, ЧЕСТИТО на мамите, много здраве и спокоен сън на малките слънчица. На рождениците честит рожден ден и най-хубавия подарък когато му дойде времето.
Ние вчера имахме "генерална репетиция", от 5 сутринта започнаха сериозни контракции, след обяда мобилизирах лелята да вземе малкия, че да не я будим по нощите. Вечерта към 9 се обадих на договорения "шофьор" (татко ни няма книжка) и той взе че ме убеди да ходим в болницата. Е там ми записаха тоновете, провериха разкритието и ме върнаха по живо - по здраво да си ида в къщи, дадоха ми едно хапченце да спрат контракциите и толкоз. Днес нямам контракции, ще видим до кога малката красавица ще се гуши на топло, но определено е по-послушна и нерешителна от брат си, който си реши кога ще излиза и никой не можа да го спре  Joy. Дано и като се роди да е така, че баткото и до сега си е инат и каквото си науми няма спиране.
Лек ден ви желая 

# 314
честити бебенца Борислава и Мартин на техните родители!!!много здраве,и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт