Отговори
# 285
Добро утро  Joy аз по принцип кой знае какъв проблем със съня, т.е. спя неспокойно, но мога да спя и до 12, а нашия татко тази сутрин решил, че трябва да ме събуди като отива на работа, за да си изпия хапчетата - да не би да ги пропусна, явно много се е шашнал милия, обаче не знае че като ми наруши съня и става кошмар. Е добре поне успях да не му се развикам,защото сигурно щеше да му е много гадно - той се грижи за мен да сме добре, а аз да викам защо ме е сабудил, но сега съм бясна.

Кръвното го меря - добре е, затова и не тичам към болницата, но ако усетя нещо ще хукна. Благодаря ви, че се притеснявате, но ми е неудобно, че съм ви разтревожила  Embarassed  Hug Hug

За тия вагинални прегледи - искрено се надявам до края да се размина с такова преживяване, че психическата ми нагласа за тях е ужасна,знам че по време на раждането се правят, но тогава едва ли ще ги мисля. Обаче гледайте как ни се променят инстинктите - не знам за вас, но на мен преди ми се е налагало поне 2 пъти в годината да ходя на гинеколог и съответно да минавам през такъв преглед и не ми е пречело, а сега като знаеш че бебчето ти е там и те е страх, плашиш се някой да не му направи нещо, представям се какво ще е при първите удари или болки на децата....

За среща другата седмица - аз съм за, тъй като гледам да не си стоя много много вкъщи, че освен да охкам и пъшкам друго не правя, а навън се стягам и мобилизирам.Само кажете дата,час и място  Rolling Eyes В петък има лекция пак на 9месеца - въпроси към акушер-гинеколог може пак тогава или ако не ви се ходи ще измислим друг ден

За багажа - не се оплаквайте,щото аз вчера ПОЧНАХ да го глася и засега в чантата ми има документи, гримове, четка за коса, еднократни гащи и това е  Joy Joy абе почнах от най-НЕнеобходимото да ме пита човек защо.Особено за гримовете, като през последните три месеца имам такива ужасни пъпки, че ме е страх да сложа грим.

Айде стига съм писала, че се отплеснах  Hug

П.С БРЕЙЙЙЙ по това време докато пишех има нов отговор - Магииииии, къде се беше вчера, защо не дойде??? А сега си станала закуска да правиш, я марш в леглото - събота е  Joy  chef Валари и ти  Stop

# 286
  • Стара Загора
Добро утро,милички! Hug
Хайде да е честита малката Борислава на мама Jessika!Много да радва мама и тати и скорошно прибиране на двечките у дома Hug  bouquet
Днес май и магинка има рожден ден.Бъди здрава и щастлива!Скоро щъркелчо да ти донесе едно прекрасно бебче,което да дариш с мноооооооооооого любов!Весело изкарване на празника Hug  bouquet

# 287
  • Бургас
Добро утро ,сладурки !!!
Много се радвам на хубавите новини за новородените бебчета  newsm32 Честито на мама Нат Лу - нека Димитър й е най-голямата гордост в живота!!!
Честито на мама tutkata - само радост и хубави моменти с малкия Мартин!!!
Честито на мама Jessika - да ти е жива и здрава малката Борислава   bouquet
Добре дошли на новозаписалите се бъдещи майчета  Hug Hug Hug
Има ли новини за Алекса ???
Днес е дъждовно тук  Confused ,не става за излизане. На мен ми се гадеше цял ден в четвъртък - вчера и тази сутрин съм ок, да видим...
Нотова - аз съм за 13 или 17 март, но си мисля ,че може и да е по-рано, въпреки, че освен леко смъкнатото коремче, други признаци за сега няма. Един ден си казвам, че ми се ражда, друг ден - не... Не че като се започне, някой ще ме пита в настроение ли съм за раждане  Crazy Дано само мине леко за нас и нашите бебета  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 288
Честито на мамите на Димитър, Мартин и Борислава
Да са им живи и здрави дечицата и да им носят само радости   
bouquet

Чета, че обсъждате вагиналния преглед
И аз на 4.03. имам такъв
Гадничко си е и неприятно, но е неизбежно

Днес ще ходим за кошарата и всъщност тя е последната ни покупка  Grinning

# 289
Добро утро, момичета - да ви почерпя -  cook - днес ставам на 35  balloon

Всяка година съм посрещала с голямо вълнение рождения си ден, и съм го празнувала навън с много приятели, като съм обръщала специално внимание на всички детайли - място, торта, изненади за гостите ... Колко е различно това днес, когато ме тресе най-силното от всички положителни очаквания  smile3541 !!!

Ще си ходим днес по някои бебешки магазини, ще си вземем на обяд китайска храна и малка тортичка за вкъщи, а довечера ще изгладя трите перални с дрешки, които ме очакват.

Ако и магинка има днес рожден ден - да й е честит   bouquet, и да й донесе само положителни бебешки   емоции!    1stroller

# 290
  • София
Добро утро, коремчета,

Благодаря за закуската на Magica_de_Spell и Валари! Обаче да ви кажа, момичета, с тези апетитни закуски, някой татко ще подпали колата рано сутрин към магазина Laughing

sirence, Честити рожден ден, много здраве и щастие и най-хубавия подарък предстои  newsm59

marinels, не се притеснявай, че си ни разтревожила, нали сме за това тук да споделяме и да си помагама, доколкото можем Hug Hug Hug

За срещата другата седмица, аз също нямам претенции. Само че май ще е кучешки студ, така че трябва да е направо в някое заведение на топличко.

Днес започваме с боядисването на спалнята. Вчера прибирахме и изнасяхме нещата и сега вкъщи е една малка лудница. Другата седмица ще падне едне подреждане, тъкмо ще поразчистя малко, но съм решила да я карам лека полека, когато успея. Скоро чакаме да дойде и леглото, тъкмо след като боядисаме, за да го сглобим и да започна и аз да пера неюата на бебо и да ги подреждам вече, че нямам търпение smile3521

# 291
  • Бургас
sirence   bdbaloni

# 292
Жива и здрава да е малката Борислава на мама Джесика!Да расте много щастлива,а мамата бързо да се възтановява!!![/size]

Сиренце,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве,много късмет,много много любов и едно здраво усмихнато бебче март....Весело изкарване на празника!  Gift  bigdance2  party023  ura  cook

Аз се изнасям за сега,че днес ще даваме малка почерпка на обяд,че нашия тати претърпя малак инцидент с колата докато идваше да ме взема от Бургас и изкара ГОЛЯМ късмет...размина се само с уплаха...тук при нас попринцип така се прави,викаме му "курбан"

# 293
  • София
Честито на tutkata и Jessika! Да са им живи и здрави Мартин и Борислава! Hug Hug Hug

# 294
За раждането - родих вагинално и не беше мн леко, но 30 мин след раждането бях в чудесна форма. Разминах се само с един шев и едно малко хемороидче /от напъването/. Забавното беше, когато в 3.30 през нощта започнаха да ми текат водите малко по малко, а аз събудих мъжа си смеейки се и го попитах :" Мишка, възможно ли е да се напишкам 4-5 пъти в будно състояние в продължение на 15-20 мин?", а той ме погледна учудващо, след което му казах, че щом не е напишкване значи ми изтичат водите. Доста се смяхме, защото до 5,30 сутринта нямах нкакви болки. През това време се изкъпах, оправих и бях готова за болницата. Измъкнахме се с милото без никой да ни усети и към7,30 сутринта , в болницата вече ми започнаха по-силните болки и така до 11,55 часа, когато се роди прекрасния ни син.
След като го видях, всичко останало избледня, бях и съм най-щастливата мама на света.
Вече се кърмим, за щастие имам кърма, дори съхранявам във фризера и по тази тема искам да ви препоръчам да си купите крем за зърна Лансинох, тъй като малко пострадах със зърната, но кремчето прави чудеса. Преди това пробвах с реванол, после с Гармастан, но нямаше ефект и дори сега съм с разранена една гърда. С едната кърмя, а др цедя, докато не се възстанови напълно. Така че мамчета вземайте мерки веднага, не чакайте да стане късно.
Ами това е от мен/ мн съм обстоятелствена понякога/! Simple Smile
Хубав ден на всички и очакваме нови бебочета.

# 295
  • София
tutkata, много окуражаващ разказ PeaceБлагодарим ти! Най-искрено ти желая да се гледате много спокойно и всичко да е прекрасно с вашия бебчо  bouquet

# 296
  • до моите любими хора
sirence  nbirthday желая ти много здраве,щастие,късмет,много леко раждане и бързо възстановяване  newsm51
tutkata сравнително бързо си родила и с болки от 7.30 и раждане в 11.55ч. не смятам, че е зле. Обнадежди ни, дано всички да имаме поне такова раждане, пък ако може и по-лесно защо не  Praynig
Момичета какво стана с ИВКА10  newsm78 още нямаме новини от нея. Дано всичко да е наред и скоро да ни зарадва с хубави новини  Peace
alexa 22 дано всичко да е наред с теб стискаме силно  fingerscrossed

# 297
  • София
Още едно момиченце да е жива и здрава малката БОРИСЛАВА  smile3525
sirence , честит рожден ден, да си жива и здрава и едно здраво и хубаво бебче на финала

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 10:55 от bri

# 298
  • Пловдив
Честито слънчице Мартин на мама tutkata!   bouquet
Честита принцеса Борислава на мама Jessika!
   bouquet

sirence , честит рожден ден, да си жива и здрава и едно здраво и хубаво бебче скоро  Hug

tutkata , благодаря за разказа за раждането. Най ми хареса тази част
Цитат
30 мин след раждането бях в чудесна форма.
дано всички се справим толкова добре  Praynig
Аз напоследък чета избирателно и помня само това, което ми изнася  Wink

Засега нямам съвсем никакви признаци да наближава събитието  Simple Smile Нито ме боли, нито ми тежи, коремът ми е високо. Вече нямам търпение да си имам бебче и ми се иска края на другата седмица, като изпълня 38 г.с. вече да идва  Crazy Ама Божа работа.
Багаж за болницата не съм приготвяла, едва ли някой ще ме върне, ако се явя без торбите  Mr. Green Памперси, превръзки и нощници са най-малкият проблем, лесно ще ги хвърля в 1 чанта, като настъпи моментът. Пък и в самата болница има толкова много аптеки и магазини, че каквото е забравено, лесно може да се вземе Simple Smile

# 299
Здравейте момичета,
на финалната права и аз да ви се представя - очаквам момченце, с термин (малко несигурен) 17 март и насрочена дата за секцио 07 март. Планирам раждане в Селена-Пловдив, стига бебчо да позволи да стигна до там, че живея в Стара Загора. Имаме си кака - скоро ще стане на 3 годинки и иска всичко сама вече да прави, така че голяма веселба ни очаква.
Чета, че обсъждате вагиналния преглед, на мен за първи път през бременността ми правиха такъв тази седмица. Не беше по-болезнен от прегледите, които съм имала до момента, явно си зависи от доктора. Прегледа показа, че имам разкритие 2 см. и в комбинация с контракциите от миналата неделя, силно се съмнявам, че ще дочакам планираната дата за секцио.
Моля ви, за паролата на общото албумче.
Честито на всички мами и татковци, които вече гушкат своите бебоци   bouquet. Дано и всички други имаме този късмет - леко раждане и здрави бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт