Отговори
# 270
Мацки, пак много бебетаааааааа, да са ни живи и здрави и техните родители щастливи!!! И какво сега стана- вместо рибки се напълнихме с водолейчета, а?
 Аз в понеделник ще се срещам с доктора, при когото ще раждам и ще вземаме решение кога и как, ама както усещам, още седи с дупето надолу малкото диваненце вътре...Здраве да е, ще се режем. Иначе корема ми се вдигна супер нависоко и изобщо нямам въздух, вървя и пъхтя като патица Simple Smile
 Всички май ни е обзела "сценична" треска  Laughing Аз още никакъв багаж не съм стягала, ослушвам се. Изпрах и изгладих около 10 кг розово-бели парцалки  Joy и с това се успокоявам. Нямам никакъв тонус тези дни, даже ме мързи да готвя, че моите мъже я карат на сандвичи и скара, но не изпитвам грам угризения... После ще ми се върне с пълна сила, знам Simple Smile
 ХУбава вечер на всички ви!

# 271
Честито момиченце на мама Jessica с хубавото име Борислава,да е жива и здрава и много щастлива!

# 272
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА ДИМИТЪР, МАРТИН И БОРИСЛАВА НА НАШИТЕ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ДА РАСТАТ УСМИХНАТИ И КЪСМЕТЛИИ!!! 
newsm30 newsm30 newsm30

Хайде - на точното си време - до края на март всички ние да връзваме мартенички на здрави и силни бебенца !  balloon

Много приятна беше днешната среща на софийските мами след лекцията на "Училище за родители"! Радвам се, че се запознахме Simple Smile

# 273
Момичета, не съм ви чела, но съм много объркана...  Днес бях на преглед при акушерката в Шейново. Жена на възраст - би трябвало да знае много. Прегледа ме ръчно като при прегледа масажира изхода, от който ще излезе бебето. Обясни ми, че го прави, за да види дали бебчо ще реагира с контракции. Много ме боля, а после видях, че имам и кафяво зацапване върху бикините... Иначе бебчо е ОК - не е спрял да мърда и да ритка. Но много ме озадачи този преглед!!! Нормално ли е? Майка ми каза, че не е нормално да ми прави каквито и да било "масажи"... Дайте ми съвет!!!  Praynig  Praynig  Praynig Има огромна вероятност повече да не й се обадя на тази... Много съм притеснена да не би да направи нещо на бебчо, който с толкова мъка сме го направили...  Sad

Сега видях, че имаме още бебета!!! Да са живи и здрави!!! А мамите бързо да се възстановяват!!!

# 274

Много приятна беше днешната среща на софийските мами след лекцията на "Училище за родители"! Радвам се, че се запознахме Simple Smile

newsm10

# 275
котенце 1 , не се притеснявай! На мен доктора като ме прегледа гинекологично онзи ден ми каза, че е възможно да има кървене след  прегледа и да не се притеснявам. Не знам за какъв масаж говориш, но предполагам, че все е едно и също. Дали преглед, дали масаж...

Иначе преди 3-4 дни си говорехме с Jessica по канала във фейсбук на Мартенските майки и тя обясняваше, че няма търпение и ще се казва Борислава нейната кукла. Струва ми се сякаш вчера сме си говорили.

# 276
Ехааааа, страшно се радвам, че си имаме и още една госпожица днес  newsm44 newsm44 newsm44  Да е жива и здрава и да радва много майка си и баща си!!!

котенце 1, на мен не са ми правили нищо такова, предполагам на следващата ЖК, която е на 24 или 25, ако не съм родила до тогава, и на мен ще ми направят такъв преглед, но от приятелките ми, които вече имат дечица, знам, че е болезнено и наистина можеш да получиш зацапване след това.
Аз реших, че тази вечер изобщо няма да си лягам, докато не ми се приспи така, че да не мога да гледам  Crazy Crossing Arms Crazy Няма да понеса още една такава нош, като миналата  Naughty По-добре да си стоя будна, отколкото да се изнервям, че става 1, 2, 3 и т.н. часа, а аз не мога да заспя, защото просто не ми се спи. А не ми се спи, защото няма поза, в която да ми е удобно, а и ме преследват разни мисли, които преследват и всяка една от вас  Crazy И така, ще видя до колко часа ще издържа  Mr. Green
На вас пожелавам да си се наспите хубавко, а аз ще дебна за някоя таласъмка като мен, с която да си пишем  Mr. Green
Лека нощ, милички  smile3524

# 277
Досега четох в нета и този т.нар. "масаж" се прави когато има вече няколко сантиметра разкритие, за да се отлепи родовия канал... Уф, май нищо не съм разбрала, ама се шашнах да не му стане нещо на бебо...  Hug
Дано да поспя тази вечер. Снощи си легнах към 4 часа, а сутринта в 9 бях вече будна... Tired Няма поза, която да е удобна и безболезнена. Много ме боли в слабините, вече дори и като лежа... А имам и една болка в горната част на корема, ама докторката преди два дни ми каза, че е от бебчо...нещо притискал... Много съм се шашнала и май много започва да ме е страх от раждането...  ooooh!

# 278
Здравейте и от мен момичета!
Моя термин е на 13 март.
Почнах вече да се ошашквам Simple Smile Днес осъзнах че всъщност съм на финала Simple Smile 37 седмица си е .........
затова се успокоявам четейки форума, досега нямах нерви за такива неща  Rolling Eyes

Стискам палци на всички !!!

# 279
Simple Smile а и май форума е мястото където всички се разсейваме докато бодуваме до късни доби Simple Smile

# 280
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА JESSIKA   newsm51 newsm51 newsm51
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БОРИСЛАВА!!!
  newsm32 newsm32 newsm32

Момичета,
Не знам какви са тези прегледи, но на мен досега никога не ми се е случвало да прокарвя или да имам някакво течение след вагинален преглед. Явно доста грубичко си ви пипат. Пожелавам ви да нямате повече такива случки. Дано и на мен не ми се случва...знае ли човек...

Стискаме палци да изпишат скоро alexa22 и всичко да е наред с нея и бебето. Hug Hug Hug

Дано скоро получим добри новини от ИВКА10 Hug Hug Hug

Добре дошли на новите престрашили се мамчета. Леко бременеене през оставащите дни.

Относно срещата на софийските коремчета, дали няма да може да сформираме една и следващата седмица. На мен много ми се искаше да дойда, но нямаше как.

marinels, как е кръвното? Държиш ли фронта?

samanta_ups и penmar, как сте?

Като чета как обикаляте и вършите разни неща с контракции и болки и само си мисля колко сте смели. Мен като ме заболи и веднага гледам да я карам по-кротко. Нали искаме да изчакаме до овенчетата:)

Относно багажа аз изобщо не съм го започнала. Все се успокоявам, че имам още време - около месец - дано само и бебчо е на същото мнение.

Ами май и друго мислех да пиша, ама...

Хайде лека нощ от мен smile3524 newsm46 1countingsheep

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 00:57 от redreny2000

# 281
  • до моите любими хора
tutkata ЧЕСТИТО ВИ МОМЧЕНЦЕ МАРТИН ДАВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА[/color!
jessika ЧЕСТИТА ВИ КУКЛА БОРИСЛАВА ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА ДА ИМА!
И НА ДВЕТЕ МАМИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВИ ЖЕЛАЯ  newsm51
saura поздравление за детския кът! Много е хубав и супер си го замислила! Сега само ти пожелавам баткото да се примери и да започне да си ползва красивото легълце!
 welcome на новите мами! Желая ви леки оставащи дни от бременността  Hug
Да си призная, че и аз още не съм напълно готова с багажа. Има още някой дребни неща да купя и все се успокоявам, че има време  Laughing

# 282
Добро утро!
Има ли други таласъми като мен Laughing Още малко и ще се молим за сън, но нямааа Simple Smile

Честита принцеска Борислава на мама Jessika  bouquet
Да ви е жива и здрава Hug

С багажа приключих вчера. Разпределих го в три чанти - първата при постъпване в болницата, втората за след раждане да ми я донесат и третата - за изписването.
Отивам да си легна при малчо, пък дано се унеса Crazy

Дано всичко е наред с alexa22 Praynig

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 05:23 от matza83

# 283
Честит Мартин на мама tutkata !
Честита Борислава на мама jessika !

Съботна закуска за ранобудни коремчета от мен Simple Smile

# 284
Мами, добро утро  Hug

Слагам закуската, защото чакам нашия татко и Кастро да ми я донесат  Mr. Green

Ах, с Magica сме писали заедно  Mr. Green
Нищо, моята е допълнение към нейната. Да ви е сладко.

ПС: ядете ли повече или не? Аз никога през бремеността не съм била така. Много ям и много ми се прияжда каквото чуя  ooooh! Моят  мъж само ми се кара как съм щяла да свалям килограми.
Иначе чукнах 70 кг  Naughty Доста са, а бях 52.

Общи условия

Активация на акаунт