Отговори
# 255
veriniq нямам представа от къде може да се вземе лиглин освен от аптеката  newsm78 а защо лиглин?  newsm78 вече има достатъчно дамски превръзки и не е необходимо да се мъчиш с лиглин  Crazy
За багажа аз не съм готова  Embarassed имам още неща да си прибирам ама все си мисля че има време нищо че е 1 седмица  Joy

maiski3, Адриана_ благодаря ви момичета  Hug в понеделник ще ходя а се боря.... с тях  Mr. Green

natali05225 А моя си е още високо, ама при мен и първия път си беше така, до края не се смъкна  newsm78

# 256
  • Карлово
Честито на tutkata  Simple Smile  bouquet

# 257
veriniq нямам представа от къде може да се вземе лиглин освен от аптеката  newsm78 а защо лиглин?  newsm78 вече има достатъчно дамски превръзки и не е необходимо да се мъчиш с лиглин  Crazy

И аз мисля че няма смисъл от този лиглин, аз лично съм си приготвила нощни превръзки, а също видях в ДМ че имаше едни специално за родилки ама дооооста дълги ми се видяха  Thinking

# 258
  • Карлово
А сега да дам отчет и аз от този лекар при когото смятам да раждам, а не този при когото ходя на ЖК.Вчера бях на консултация и много ме изненада като ми каза че след 1 март може и да родя при което аз  Shocked Shocked Shocked е как така му казвам аз нали на 18 март трябва да родя, а той ми се смей и казва че бебо се подготвял да излиза  ooooh! ooooh! ooooh!
и тези дни малко съм като в шок  Confused ами направо не мога да повярвам и сега като ви го казвам не вярвам.....и все пак това са само предположения не знам защо но мисля че ще издържа по дълго
иначе бебо е добре според него тежи 3055 и още малко му остава да се доразвият дробчетата за да диша самичък
От днес вече всичко ми е готово и за бебо и моят багаж  Grinning за всеки случай  Simple Smile

# 259
Не съм влизала цял ден а 2 бебета са се появили  Hug Много се радвам.

Честити момченца на tutkata и nat_ly! Много да ви слушкат и радват!

Saura , супер е обзавеждането  newsm44

natali05225, и аз рядко получавам силни ритници. Просто корема ми се издува на различни посоки и усещам едни мудни движения. Явно му е много тясно на моето момченце. Thinking И моя корем е слязъл 2 см по-ниско.

veriniq и аз още не съм готова напълно с багажа. Чантата си ми седи отворена случайно ако се сетя нещо друго. Остава да стерилизирам помпата, но ще го направя 1-2 дни преди секциото.

Били, какво като са ни еднакви комплектите  Mr. Green Може да не ни изпишат в един ден. Пък и голяма работа като са еднакви.  Whistling

mimi_jobnoto, можеш и сама да си направиш превръзка. Просто си вземи от аптеката стерилни марли, кисл. вода и йодасепт. Промиваш раната с кисл. вода, след това с йодасепт и покриваш със стерилна лепенка. В случай , че искаш да се къпеш, има едни водоустойчиви лепенки, дето след лепят над твоята. Преди баня я залепваш, после сваляш само водоустойчивата лепенка.

Гледам, че ИВКА10 не се е отчела още.....

Искам да ви питам дали някоя е ползвала дамски душ по време на бременността? Лекарят , при който ще раждам каза да не слагам никакви глобули , а да правя промивки с лайка.

И да се оплача, че нещо цял ден корема ми е свит. Непрекъснато е контрахирана матката, което сигурно е много неудобно за бебето. Имам чувстото, че от самите му движения се стяга матката. Ужас.... Иначе доста километри извървях днес де. Сега се чудя от какво е- дали от бебето или защото съм се преуморила.
Ама то много гадно, 2 крачки да направя и се стяга, а толкова неща имам да върша сега точно преди операцията. Трябва да подготвя всичко! Тц-тц... само няколко дни остават. Дори и в покой да съм пак усещам стягания. Дали защото спрях магнезия??  newsm78
Иначе днес ходих при док от ЖК и тя най-после ми даде документите за хоспитализация  ooooh! Не иска обаче да ме види на ехографа и сега съм в чуденка колко ли е пораснал бебо, защото точно преди 2 седмици тя каза, че е 2800+  и на седмица качвали по 250-300 гр. Все пак ми стана гадно, че не знам колко ще е горе долу. Дано има 3 кг.  Praynig

# 260
Мама Jessika от днес в 2:15 се радва на бебе Борислава! 3200 гр., 49 см, секцио в Свети Лазар!

от ден на ден все повече ставаме, колко е хубаво  Hug
Честито на nat_ly, tutkata и Jessika.

# 261
  • София
Искам да съобщя на всички с голяма гордост и щастие , че на 14,02,2011 г се роди моят прекрасен син Мартин...

Честито! Да е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet

Относно лекцията, не останах очарована. Лекциите на Елена Василева са хубави и тя говори в началото като представител на Авент за кърменето. Неонатологът говори много малко за да има време една дама да рекламира тантум верде и това ме разочарова. Все пак сме там за да чуем лекарката ...
По принцип училищата за бременни и безплатните лекции, които организират са от полза и са интересни. Затова бих ги препоръчала на мамата, която попита!

Лека и бременна  Peace

# 262
Оле, оле!!! Честито момиченце на мама Jessica! Очаквахме я нея скоро  Mr. Green Жива и здрава да е малката Борислава!

# 263
  • София
Мама Jessika от днес в 2:15 се радва на бебе Борислава!

Писали сме заедно, Лилироуз! ЧЕСТИТО НА МАМА ДЖЕСИКА! БЕБЕ БОРИСЛАВА ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И ДА СЛУШКА!   bouquet

# 264
  • Варна
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БОРИСЛАВА И МАРТИН И МНОГО ЩАСТЛИВИ С МАМА И ТАТИ Hug!БЪРО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДВЕТЕ МАМИ!

# 265
Честита бебка на мама Jessika! Бързо възстановяване на мама и скоро да се гушкат в къщи   Hug

Някой да знае каде продават лигнин на ролка, защото нещо не можах да намеря, а акушерката ми препоръча да е на ролка?
Не знам какво точно имаш предвид под "ролка", но в аптеките се продава нарязан на листове лигнин, който в увит на руло (не е ролка дълга 30 метра, като на фолио, да речем).

Notova, май всички сме изненадани и реагираме не много адекватно, като ни кажат, че скоро ще родим. Все едно не сме го очаквали 9 месеца или пък не знаем, че може и по-рано да стане  ooooh! Явно хем нямаме търпение да си гушкаме вече бебетата, хем самото раждане малко ни притенява.

# 266
  • София
Много се развълнувах- още едно момиченце да е жива и здрава малката БОРИСЛАВА smile3525

# 267
Jessika отдавна го чакаше, честито да и е, тя нали искаше о6те миналата седмица, милата...

Момичета алекса22 е в болница на системи от понеделник, уж в събота да я изпишат, но така и не можах да разбера за6то точно е влязла, дано всичко е наред, писах на мъжа й да предаде, че всички съфорумки сме с нея, дано е добре.  Hug

# 268
  • Карлово
ох Mur какво да ти кажа явно е така наистина  Wink
Честито да и е на милата ни мама Jessika   bouquet  bouquet  bouquet Hug Simple Smile

# 269
Валари Аз през цялато бременност си го ползвам.пълня си го или с преварена вода или с лайка,още в началото попитах моя лекар дали ще има проблем и той ми каза че няма проблеми и мога да си го ползвам.Имам предвид дамския душ.

Общи условия

Активация на акаунт