Отговори
# 240
Честито на  ТУТКАТА! Нека малкия Мартин расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати  newsm44

Аз пък досега гледах филма " Тетрадката" и голям рев голямо чудо, от тези бушуващи хормони не мога да се позная ...  #Crazy

# 241
  • София
Здравейте Saura,много ми хареса вашето детско легло,искам да ви помоля да ми кажете откъде сте го купили и дали е поръчка.Не мога да разбера само от къде се качва баткото понеже не виждам стълбичката.
Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:51 от bri

# 242
  • Варна, морето, сините вълни...
Милото е объркал темата и е писал във вашата  Peace

# 243
mimi_jobnoto не съм напълно сигурна, зависи кога ти е била правена операцията  Peace ако има около теб мед. лице т.е. си още в болницата иди да те видят  Peace  сега видях че си писала няма проблем  Peace

marinels Благодаря  Hug

mimi_jobnoto сега видях че пак  си писала няма проблем  Peace

# 244
  • Русе

А да питам мамите дето са си взели ПИК кода от НОИ - само молбата ли се попълва, има ли още нещо което да се изисква?
Само молба се попълва, искат лична карта. Това е

Честит Мартин  на tutkata

# 245
  • Стара Загора
Честито бебче Мартин на мама tutkata!Да е здрав,послушен и само усмивки да носи на мама и тати!Бързо възстановяване на мамето! Hug  bouquet
tonesto,този филм го гледах преди няколко години,и без да съм бременна пролях толкова сълзи...Аз и без това съм си ревла де,ама филма си е много разчувстващ,така че не е само от хормоните Wink
Добре дошла и на новата престрашила се мама!Леки оставащи седмици до финала   bouquet Hug
Хайде още да идват Hug

# 246
  • София
Честити нови бебечета Димитър и Мартин,да са живи и здрави и моного усмихнати smile3525

# 247
Честито на  ТУТКАТА! Нека малкия Мартин расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати  newsm44

Аз пък досега гледах филма " Тетрадката" и голям рев голямо чудо, от тези бушуващи хормони не мога да се позная ...  #Crazy
Той и без да бушуват хормони е страшно въздействащ и разчувствен,аз винаги рева на него,който не го е гледал да го гледа"The Notebook"мнооого любим Simple Smile
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!

# 248
  • София
Още едно бебенце Hug Hug Hug
Честито бебче Мартин на мама tutkata!Да расте здраво и усмихнато дете за радост на мама и тате!

Мама Веси, с подпълнената молба и личната карта отиваш в Нои на Стамболийски
Веднага ще ти дадът пик кода, няма струпване на хора и са много любезни Grinning
ПП-молбата можеш да подпълниш и при тях на място Peace

# 249
tutkata, да ви е жив и здрав бебчо и много да ви радва Hug

# 250
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА NAT_LY И TUTKATA! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 251
Тутката, честито ти слънчице! Да ви радва много и да расте здрав и щастлив!

Добре дошла, smile888!
 Чудесна новина за новороденото бебче! Очакваме мама да сподели как е минало раждането!

# 252
Честито ни ново бебче Мартин  stork-boy !
Да расте много спокойно и здраво дете   bouquet  !
На tutkata - бързо възстановяване и много радост в семейството!

...искам да ви помоля да ми кажете откъде сте го купили и дали е поръчка.Не мога да разбера само от къде се качва баткото понеже не виждам стълбичката.

bri , не е купувано .
Аз си правих проекта , мъжът ми ги монтира , само си поръчахме да ни ги нарежат и кантират нещата .
Може би не съм качила снимка , дето да се вижда  Crazy....
Ето тук.... :
 Arrow   http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2153/100605537738033331298055 … dLJnGZD23mwWl.JPG
... тези белите контейнерчета играят роля на стълбички , а от тях нагоре , до тази вдлъбнатата част на леглото  , ще има монтирана метална стълбичка , която още не е готова  Wink
Ако нещо те интересува пиши ми на ЛС  , ще ти обясня подробно Grinning .

Хубава вечер , Момичета и утре - пак с хубави новини да се отчитаме   bouquet  Grinning !

# 253
Честити мъжки рожби на двете мами!!!  Hug  Hug   bouquet
Да ви радват и слушат много   bouquet
Някой да знае каде продават лигнин на ролка, защото нещо не можах да намеря, а акушерката ми препоръча да е на ролка?
Иначе като цяло някоя от мамите за началото на март има ли да не е готова с багажа?

# 254
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ БЕБЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.Аз съм по добре хремата ми намаля но пък днес малко се претисних бебето днес беше доста кротичка риташе но дОста лекичко помридваше само ми се издуваше коремчето от време на време и толкова без никакви силни ритничета. Моят корем от няколко седмици е доста на долу.

Общи условия

Активация на акаунт