Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
-
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Прееклампсията е сериозно състояние, което може да възникне по време на бременност, характеризиращо се с високо кръвно налягане и наличието на протеин в урината. Симптомите включват главоболие, проблеми със зрението, горна коремна болка и подуване на лицето и крайниците. Възможностите след диагностициране включват наблюдение, лекарствена терапия, почивка в легло и понякога преждевременно раждане в тежки случаи.
-
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
За да управлявате негативните емоции и стреса, свързани с бременността, е от съществено значение да обсъдите чувствата си с партньора си, приятели или специалист. Подкрепата от близките и участието в релаксиращи дейности като йога, медитация или плуване може да помогне. Важно е също така да отделите време за себе си и да се съсредоточите върху положителните аспекти на бременността.
-
Как мога да се присъединя към албум?
-
Какво е прахът за пране Theo Baby и какви са отзивите за него?

Да са ви живи и здрави, желая им едно безгрижно детство и на вас бързо възстановяване 
Дано днес оправите отношенията си с мъжлето и да те изненада приятно с някой хубав жест
На мен също с последните изследвания ми правиха микробиология .
. Най-накрая на някой му е дошло на ум, че като те стресира само може да влоши нещата. Стискай още малко бебка на топло и си мисли, че всичко ще е наред.
ще имаме днес
тук съм аз-мърдам още 
Още малко 
реши,че съм много гладна(така си беше де).Донесе ми човека една топла супичка и каза да опитам дали била добре на сол
Толкова мило ми стана,чак ми идеше да го прегърна човечеца
Ако някой знае от опит моля, да сподели.
дано всичко е наред и устискаме до финала
! Да се обичате още сто години !
!
Незнам да се ядосвам ли на себе си или да си се смея,много съм замотана...Трябвало да си нося всички изследвания,кардиограма и т.н.,ама познайте - аз ниииищо не носих/само резултата от теста за упойки/идеше ми да се гръмна...аз навик да нося изследвания с мен нямам,даже и не предполагах,че анестезиолога ще ги иска,но като се замисля е нормално до ги иска човека....ама толкова съм изглупяла,че чак ми е смешно