Вашият мъж

• 25 548
  • 397
  •   1
Отговори
# 240
И защо трябва грижата и любовта мъжът да разбира като помощ в домакинството, ей това не мога и не мога да разбера  newsm78
Предполагам ,защото мислим различно.
За мен:ако мъжът ми не пипва нищо у дома,или чака да ми писне ,та да се хване да свърши нещо, аз го приемам като незаинтересованост,т.е. че не му пука как се чувствам и не го е грижа дали на мен ми е приятно да върша всичко вместо него.А това води след себе си извода,че не ме и обича толкова, след като не го е грижа как се чувствам.
Но това е за мен,не всички приемат нещата така...като пак повтарям, че това не е единственото условие за любов в семейството ,но ,за мен е важно.

# 241
За теб е важно и колко изкарва, защото ти не работиш, но никъде не го споменаваш това като условие.

# 242
Отговарям на това,което си питала...Не видях въпрос "Кои са важнИТЕ за вас мъжки качества?"
Но:
Не можеш ли поне веднъж ,като получиш смислен отговор,да не се чудиш за какво друго да захапеш?    Mr. Green
Разбирам страстта ти към конфронтации,ама  ставаш банална вече.....    Laughing

# 243
Е, съжалявам - ако приемаш изясняването като порив към конфронтация.
Темата е за нашите мъже. Не е само за домакинските наклонности. Няколко пъти се опитах да ти покажа на теб самата дори, че има много други неща. Но ти продължаваш да дълбаеш, че това ти е мноого важно. И понеже го написа много пъти - реших да те спра да се повтаряш - а да те подтикна да споделиш и другите - важните. Но за теб явно това домакинстване, което се пада на плещите ти - те е оплело тотално и не можеш да се откъснеш...

# 244
Темата е за нашите мъже. Не е само за домакинските наклонности. Няколко пъти се опитах да ти покажа на теб самата дори, че има много други неща.

За мен:ако мъжът ми не пипва нищо у дома,или чака да ми писне ,та да се хване да свърши нещо, аз го приемам като незаинтересованост,т.е. че не му пука как се чувствам и не го е грижа дали на мен ми е приятно да върша всичко вместо него.А това води след себе си извода,че не ме и обича толкова, след като не го е грижа как се чувствам.
Но това е за мен,не всички приемат нещата така...като пак повтарям, че това не е единственото условие за любов в семейството ..........

От това по-ясно не мога да го кажа...    Laughing
Аки мислиш ,че на ...пакистански ,например,ще ти е по-лесно да разбереш,кажи,ще пробвам преводача .... Grinning

И понеже все на теб  никога нищо не ти е ясно,в която и да е тема и в които и да е постове, май е време да се замислиш дали проблема не е в твоя  телевизор.    Peace 

# 245
Разбира се, затвърди мнението ми, отново не отговори за другите неща...  Peace

# 246
И защо трябва грижата и любовта мъжът да разбира като помощ в домакинството, ей това не мога и не мога да разбера  newsm78

А защо грижата и любовта на жената се разбора като поемане на домакинството?
Аз го разбирам като участие във всичко, което градим и което ни е скъпо на сърцето - отношение един към др., любов, секс, семейство, дом, дете. Но говоря при двама работещи. Тогава грижата за мен я разпознавам, когато сме се прибрали заедно и не ме оставя сама да се оправям, докато той да си почива и накрая да се включи с целувки. В крайна сметка по-силен е, би трябвало да има повече останала сила в края на деня и да показва загриженост като взима от предстоящите задачи, а не товари още в/у гърба ми.

Но ако са се разбрали да са домакиня и работещ, т.е. напълно разделени отговорности, тогава не бих оставяла нищо за правене вечер Rolling Eyes

# 247

А защо грижата и любовта на жената се разбора като поемане на домакинството?Аз го разбирам като участие във всичко, което градим и което ни е скъпо на сърцето - отношение един към др., любов, секс, семейство, дом, дете. Но говоря при двама работещи. Тогава грижата за мен я разпознавам, когато сме се прибрали заедно и не ме оставя сама да се оправям, докато той да си почива и накрая да се включи с целувки. В крайна сметка по-силен е, би трябвало да има повече останала сила в края на деня и да показва загриженост като взима от предстоящите задачи, а не товари още в/у гърба ми.

Но ако са се разбрали да са домакиня и работещ, т.е. напълно разделени отговорности, тогава не бих оставяла нищо за правене вечер Rolling Eyes

Не знам защо.  newsm78
Както казах - на моят не му пука особено дали съм оправила или изчистила.
А това за силата - ще го пропусна, сори - но не живеем във времето на маймуните, където силата е показател. Умствен труд много повече може да те изтощи също.

# 248
Е, аз разглеждам случай, в който и двамата полагат умствен труд през деня.
Въпреки, че ако мъжът е убеден, че това не е негова работа, него не го интересува какъв и колко труд е положила жена му през деня.
Но ако за една жена е достатъчно да получава единствено любов и заплатата на мъжа си, той пак ще е Идеалният Peace

# 249
Разбира се.
Само че ако тя получава единствено любов и пари, а той само любов между краката - добре ли е?
Защото тук се лансираше, че независимо че само той  работи - пак къщата не е подредена или пак  вечер запретва ръкави наравно, щото домът бил и негов...Обърках се.

# 250
Разбира се.
Само че ако тя получава единствено любов и пари, а той само любов между краката - добре ли е?
Защото тук се лансираше, че независимо че само той  работи - пак къщата не е подредена или пак  вечер запретва ръкави наравно, щото домът бил и негов...Обърках се.

Мили дами - да бяхте се ошамарили и поскубали, досега да сте решили спора  Mr. Green Не че нещо ама продължава вече колко - 3 дни ли, повече ли....  Thinking Peace

# 251
Дамите не се скубят  Crossing Arms

# 252
Разбира се.

За неработещите да, странно би ми било и на мен, ако аз съм в тази роля.

Restitutor Orbis Romani, хубавите неща стават бавно  Mr. Green

# 253
А как ви звучи - двамата да си готвят отделно?
Отивам на гости на еднапозната скоро, влизам - ухае. В кухнята на котлона тиква, на скарата - ябълки. Мъжът си ги правеше, тя дори не погледна, че прегарят, аз казах - а тя - просто го извика по име - той да си ги следи. После той си ги изяде човека, не че бях умряла да ме черпи, аз така и не ги обичам. Но ми н аправи впечатление. Заключението беше - у тях всеки си готви - каквото си иска- по нейните думи.  Rolling Eyes

# 254
Странно.
Възможно да е инцидентно, т.е. когато единият не обича нещото - готви си др.
Но ако той прави нещо, а тя има гости, нормално е да го изивка да си довърши започнатото, вместо да зареже гостите.
А може и нещо да са се били сдърпали преди това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт