Вашият мъж

• 25 535
  • 397
  •   1
Отговори
# 255
Не бе човек, това ми е приятелка - спокойно си казва, че си готвят отделно. Ние бяхме седнали в кухнята - нямаше да се разсърдя - ако се пресегне и м ахне от котлона нещата, гаси. Ама тя продължи да си седи и просто се развика по име на мъжа си. Сори, ама ми е странно. Много.

# 256
Погледни го от другата страна - мъж поканил приятел на гости, приказват си или гледат мач, жена му готви нещо, не е покрай печката, но е свободна, не се занимава с нищо др., ще стане ли мъжът да доготви или само ще я викне Thinking при това говоря за случай, в който готвеното ще е И за неговата уста  Laughing

# 257
Ако гледат мач в кухнята и моя ме извика - ами няма да подмина, извинявай, ама това вече е....
Пък ми беше с транно като цяло готвенето отделно...
Но като се замисля - те всичко правят отделно. И излизане, и пране, и всичко май...

# 258
Изцяло отделно и на мен ми е странно, за десерта по-бих го приела, но не може вкуса им да не се засича никъде.

Ако гледат мач в кухнята и моя ме извика - ами няма да подмина, извинявай, ама това вече е....

Ами аз за такива неща говоря от началото на темата. Любовта си е любов, но и отношението към всяка дреболия е от значение.

# 259
Е, не, не говориш за такива, айде не извъртай  Wink
Но дори да го направи - няма да спра да го обичам. Пък вие - бихте - ако не ви чисти и готви. Така че...

# 260
абе какво биха-не можеш да си сигурна.И аз си мислех, че ще зарежа мъжа заради еди-какво си, обаче ей на-не го.Само си говорят.Първо.И второ-научихме ги наисузт вашите мъже, вече сякаш с тях живеем, толкова педантично ги описвате.Сменете малко плочата, че иде множко. Peace

# 261
Ами, Jizzlobber - именно  Peace
Знам, че не биха, но те убеждават - че биха. Сто пъти питам - а нещо друго, ама не би...

# 262
ми няма лошо да си го говорят, кое му е лошото или странното.Нека-виждат смисъл в това-правят го.Никой не е длъжен да вярва или да разбира или...трето и пето. Peace

# 263
Разбира се, но аз винаги съм била такава - не мога да си замълча, когато виждам откровени лъжи, измислици, преувеличения или...просто глупости.  Rolling Eyes

# 264
Вили, извинявай, ама ти Винаги във Всичко виждаш това.Май.
А за другите не е съвсем така.Не можеш от тук да остечеш кое е лъжа, кое е поза, кое е трето или пето.Имам ситуации в живота, които , ако като вас тук постна в цялата им прелест-ще помислиш, че е сценарий, , измислица, преувеличаване и т.н.Но за мен-не е.За мен и ти и Човечето преувеличавате в опита да си опишете мъжете, а някои от постановките във вашия живот аз не бих изживяла по същия начин-както с примерите с готвене и чистене, така и в секса, който старателно сте си описали.Но не го интерпретирам като глупости.Това, че имате различен начин на живот и различни очаквания от партньорите не бива да прави глупост, измислица или преувеличаване същите тези неща.

# 265
Май не ме разбра  Thinking
Когато задавам конкретни въпроси и не получавам отговори - какво да мисля? Че отговорът явно е точно такъв, какъвто не им се иска. Например.

# 266
може и да не съм разбрала-то човек 3 дена се замая да чете за мъжовете ви, та, както казах-сякаш с тях живея и вече и твоя и на Човечето и на приятелката ти-дето отделно правят нещата-са ми еднакви. GrinningВ никой не виждам нищо странно за чудене.
Относно въпросите и отговорите-не всеки умее да си зададе въпроса, а друг да му отговори с правилните думички така, че да се разберат.Говорите за едни и същи неща с Никол в повечето време, а не се разбирате-според мен причината е друга. WinkА може би ти Искаш да чуеш точно различни неща и не вдяваш, когато не го получиш като отговор.Има го и това.Например.Много хора така биха го изтълкували.

# 267
Еми в тема "Вашият мъж" за филанкешията ли да пиша  Joy

# 268
Е, не, не говориш за такива, айде не извъртай  Wink
Но дори да го направи - няма да спра да го обичам. Пък вие - бихте - ако не ви чисти и готви. Така че...

Точно за такива говоря. Той не прави нищо, гледа телевизия, щрака по компютъра и чака да свършиш всичко ти.

Jizzlobber, неизбежните неща винаги са обект на интерес, а и явно пишем неразбрано, щом всяко изказано мнение се интерпретира като "Ясно, значи най-важното е да върти метлата". Ами не е, но как да не отговориш? И права си, едва ли една жена ще напусне мъжа си за това, но няма да се чувства обичана, ако ще да й го повтаря през минута.

... преувеличавате в опита да си опишете мъжете ...

Моят мъж го познават достатъчно хора тук, приятелски семейства, с които си знаем и кътните зъби, с които сме били по 10-15 дни заедно в един апартамент по почивки и т.н., би било глупаво да преувеличавам поне пред тях  Laughing А и нито аз, нито той считаме тези неща за нещо велико, нормални ежедневни неща, с които се сблъсква всеки човек, но щом го приемате за хвалба, ваша работа.

може и да не съм разбрала-то човек 3 дена се замая да чете за мъжовете ви, та, както казах-сякаш с тях живея и вече и твоя и на Човечето и на приятелката ти-дето отделно правят нещата-са ми еднакви. Grinning ...

Ами пиши за твоя де  newsm53 да разнообразим малко  Mr. Green

# 269
писала съм-да сте прочели.и то по темата.
подминали сте, защото не съм описвала под час какво върши, за кого и за какви пари явно
а инак темата се превърна в какво Искат Жените-Вилико и Човечето, а не идеални ли са мъжете ви.
и как оспорват една на друга това, което искат, в стил-аз обичам банан-казва едната, а другата и отвръща-оооо, не, лъжеш, ти не обичаш банан.
пък аз не се чувстам необичана, защото мъжа ми не ми помага в смисъла, който влагате тук. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт