Вашият мъж

• 25 532
  • 397
  •   1
Отговори
# 270
 hahaha Моят дори не ползва комп. Но поредното доказателство дали четете...
А дали жена ще се чувства обичана без домакинска помощ - ВЗЕМИ РАЗБЕРИ НАЙ-СЕТНЕ - ЧЕ ДА, МОЖЕ ПАК ДА СИ ГО ОБИЧА. ТРУДНО ЛИ ТИ Е?

Jizzlobber - ме е изпреварила.

пък аз не се чувстам необичана, защото мъжа ми не ми помага в смисъла, който влагате тук. Mr. Green

# 271
Jizzlobber, то си е едно и също Flutter дали  мъжът е идеален или не, зависи точно от това какво иска жена му  Mr. Green

hahaha Моят дори не ползва комп. Но поредното доказателство дали четете...
А дали жена ще се чувства обичана без домакинска помощ - ВЗЕМИ РАЗБЕРИ НАЙ-СЕТНЕ - ЧЕ ДА, МОЖЕ ПАК ДА СИ ГО ОБИЧА. ТРУДНО ЛИ ТИ Е?

Не говоря за твоя мъж Peace
Да, може и така да е, аз за себе си пиша. Да работим двамата и вечер да търча нагоре надолу, за да изпълня останалото, а той да подвиква, миличко, мното те обичам, не го имам за любов.

Засрамих се, извинете, пийте едно вино довечера от мен Wine Glass

# 272
Пък вие - бихте - ако не ви чисти и готви. Така че...
Кои са тези НИЕ бре? Вилико не забелязваш ли, че само определени лица ти отговарят на т.нар. риторични въпроси/които по уловие са си без отговор/. Laughing Tired Laughing
Доколкото следя темата само ти Краси.Мира и Човечето/и други чрезвичайни/ си бистрите и се самоубеждавате как видиш ли другата греши и кое най-правилното/ нече има лошо , но.../. Извинявайте ама то си е смешно , да се прокламира през пост " аз това ви казвам , ама вие , не та не , колко сте тъпи пък аз съм упорита и ще ви науча".... или  другата песен" аз за себе си говоря и ти не ме разбираш , щото видиш ли еди кво си". Не става въпрос за драми , не моля ви , ама вашият мъж или вашето семейство не е показател за всички други. Да, знам, че за себе си пишете, но не ви ли писна, вече разбрахме как е при вас. Peace
 И защо все за едно и също се ловиш от до тук прочетеното никой не е прокламирал, че обича мъжа си само защото трябва да  помага и да бъде т.нар. от теб "домашна помощница"... Сама си правиш някви филми имам чувството и си ги играеш. Личното ти отношение към определени потребители не го превръщай в досадно пререкаване, защото писва ... егати, то пък бива да ти е скучно, но това твоето граничи с липса на каквото и да било занимание бре....  Tired Вземи се у ръце... ти мъж нямаш ли да си поиграете на нещо по-полезно?!  Laughing

Понеже не мога да си трая рекох да ти го напиша в прав текст, пък барем вденеш накрая за кво иде реч. Поне като драпаш да върви темата поне я води в някаква посока, а не в махланеското така е не е така... Crossing Arms

# 273
Моят мъж си е мой, и не го давам!
Баш идеален е даже!
Пу! да не му е уроки!
 Mr. Green

# 274
  • До морето :)
Моят си е най-идеалния за мен, в друга тема писах - единственият му кусур е, че не пуши  Laughing На никой не го давам, дори и той самия да иска да избяга  hahaha Пу, и на моя да не му е уроки  Laughing

# 275
  • София
Далеч сме от идеалното и двамата с мъжа ми-и на външност,и по характер.Имаме си трески за дялане,не е като да нямаме.Ето днес навръх празника така ме ядоса  Mr. Green,ама какво да правя сега,обичам си го.И аз самата не съм  лесна като характер,да не говорим,че не съм и някоя шеметна красавица....бе въобще идеалите като че ли бягат от мойта къща далече. Laughing
Гледам и домакинската страна сте засегнали.Не е от тия,дето като се приберат готвят,чистят и простират.Значи съвсем не е идеален.Обаче ей на сега го попитах каква според него е идеалната жена и той отговори:Ми моята жена е идеалната,как иначе. Blush bowuu

# 276
Моят е....Зодия Телец.

Достатъчно изчерпателна ли бях? Laughing

# 277
Че какво и е на зодията Rolling Eyes По-интересно е каква комбинация сте. Ние например сме Телец (аз) с Близнаци (мъжа) Crazy

# 278
Че какво и е на зодията Rolling Eyes По-интересно е каква комбинация сте. Ние например сме Телец (аз) с Близнаци (мъжа) Crazy
Риба  с Телец. Аз съм компромисна и хлъзгава, той - с рогите напред. Laughing

# 279
Моят е....Зодия Телец.

Достатъчно изчерпателна ли бях? Laughing

Не, кажи по-подробно.Wink

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 18:01 от Arizona

# 280
Ох, Аризона.

Де да можех да го кажа....всичкото.

Ако искаш, погледни в мои задни постинги, пиша много често в темата за Мъжът - Телец.

Много са трудни...и опаки, и непризнаващи грешките си. Което понякога засенчва другите им достойнства.

# 281
  • София
А ти каква зодия си? newsm78
Моят ме доведе то теорията жена-телец с мъж-юлски лъв - никога! Mr. Green Прекалено сме перфектни един за друг gydi

# 282
Arizona, предполагам, че две еднакви връзки няма, колкото и да са еднакви зодиите, но според мен обратната комбинация Телец (мъж), Близнаци (жена) е много по-хармонична.
Близнаците си остават деца цял живот, а жената Телец има нужда от сигурност и спокойствие. Обратното Телецът винаги се стреми, дори и с рогата напред да е да бъде задоволен и материално и духовно, а леката повърхност на жената Близнаци в случая му влияе по-скоро позитивно.

Поправи ме, ако греша и пак казвам, това си е лично мое мнение и никого не задължавам с него Peace Нито съм астролог, нито психолог Laughing

# 283
Аз съм Риба.
Ама да не отклоним темата, че ще се карат.

# 284
  • някъде
не е идеален, но кой ли е?
държи на мен, обича ме, обича детето си, не се напива, не излиза  сам по нощите, не ходи по жени /засега/, не ми посяга....какво друго му трябва на човек Wink

Общи условия

Активация на акаунт