Вашият мъж

• 25 505
  • 397
  •   1
Отговори
# 90
Но се изкушавам да запитам - ако даден мъж отговори на около 3/4 от тези критерии, какво ви кара да вярвате, че ще е само Ваш "докато смъртта ни раздели"  Thinking Mr. Green
Не вярваме!Ама се надяваме...и правим необходимото ,да си стои на задника!    Laughing
Краси.Мира, а космат бирен корем по ли те кефи? Laughing[/i]
Е,защо все в крайности залитате?!
Достатъчно ми е да е с нормално тегло,според височината му.
Това не предполага бирен корем...
А плочките наистина ги свързвам с гейовете-модели....някаква асоциация.
Може да е глупаво,но...    Laughing   

# 91
Е такова тяло при мен е много желателно, дори задължително бих казала.

# 92
  • София
$hantalche, предполагам не в комплект с тъпата физиономия на Вин Дизел?

Показаното тяло от Шанталчето ми беше приоритет №1 като тийнейджърка и после като студентка. Едни мускули пролет не правят, както се убедих по-късно.

# 93
Показаното тяло от Шанталчето ми беше приоритет №1 като тийнейджърка и после като студентка. Едни мускули пролет не правят, както се убедих по-късно.
Подписвам се под това. Peace

# 94
Е вие пък Rolling Eyes. Аз съм си естет, бях и като тинейджърка и винаги ще бъда така. Дай сега като ставам на 30, да ми се понижават критериите и да си лягам със шкембести чичковци. Laughing

# 95
  • Бургас
Аз пък това не бих отказала: http://www.potv.bg/uploads/otherImage/file2943.jpg?1218834871140. Голяма тръпка ми е този актьор! А най-яркият образ, който е изгирал, е идеалът ми за мъж!
И аз не си падам по мускулести мъжкари.

# 96
Чудно само как свързвате оценката на качествата на мъжа с плочки, готвене и чистене  Joy
Баси критериите за любов!

# 97
Имаме тема за идеалните мъже, но какъв е вашият мъж?
Нашият мъж е екстра качество.Одобрявам го с малки забележки.Ако още някой напише "баща на детето ми",ще се разплача.

# 98
Е вие пък Rolling Eyes. Аз съм си естет, бях и като тинейджърка и винаги ще бъда така. Дай сега като ставам на 30, да ми се понижават критериите и да си лягам със шкембести чичковци. Laughing
Шанталче,идеята е с годините критериите ти да се завишават.
А не да си останеш с детските мераци...    Laughing   до живот!

Да не говорим,че е почти нАучен факт,че тези мускулестите мъже ...са гола вОда в леглото!   Mr. Green

# 99
е почти нАучен факт,че тези мускулестите мъже ...са гола вОда в леглото!   Mr. Green

Мдааа..както и всенаучният факт, че чичковците със шкембенца също..Wink

# 100
Чудно само как свързвате оценката на качествата на мъжа с плочки, готвене и чистене  Joy
Баси критериите за любов!

?? newsm78
Любовта е чувство, както вече уточнихме, нали?
При различните хора се провокира от различни фактори. Ако мъж ми се полее с парфюм, издокара с намкви си дрехи и направи плочки на корема, едва ли ще успее да предизвика вълна от чувства у мен.
Обаче като ме посрещне с изчистен дом и сготвена храна, ме залива такова топло чувство, че не мога да го опиша с думи.

# 101
е почти нАучен факт,че тези мускулестите мъже ...са гола вОда в леглото!   Mr. Green

чак всенаучен не е  Mr. Green

# 102
Няма как да не те подкрепя! Не знам дали "чичко" е мъж над 35 г., но знам, че симпатичното шкембенце никак не пречи на уменията и способностите на собственика си. Laughing

# 103
Няма как да не те подкрепя! Не знам дали "чичко" е мъж над 35 г., но знам, че симпатичното шкембенце никак не пречи на уменията и способностите на собственика си. Laughing

Аз визирах бащата основно в интерес на истината... има си 2-3 абонатки и поне доскоро си ги привикваше редовно  Mr. Green даже се оплакваше, че почти не му останал матриЯл вече. Нагъл  Mr. Green

# 104
  • София
Значи едната половина от мъжкото съсловие е с теракот на корема, а другата - чичковци-шкембльовци! А къде изпуснахте златната среда, къде?!  Mr. Green Моят мъж нито е мускулест, нито е чичка, нито е с шкембе... За мен е идеален! (Оф, забравих да го похваля и че е умен, и че чисти вкъщи).

Общи условия

Активация на акаунт