Вашият мъж

• 25 480
  • 397
  •   1
Отговори
# 300
С риск да ви е безинтересно,

Мъжът ми не е телец, ама пак си има рога. Не е и козирог. Всъщност зодията му е без значение, просто защото не определя същността му, навицитите, още по-малко как се облича или как изглежда.
Някои казват, че е идеален. Чисти, мие чинии, простира...но затова пък  мърмори, повече от свекърва ми Mr. GreenНе пие, не пуши, за ходенето по жени - не знам, не го следя.
Изкарва пари, не ми пречи да работя, да се развивам, да излизам ако ми се излиза.
Никога не оспорва решенията ми, защото знае, че каквото и да каже, ще постъпя така както съм решила. Ако сгреша- ми казва, че е знаел, че ще сгреша.
Не е красив( нарочно съм си го избирала такъв), ама има хубава усмивка(ако реши да ти се усмихне де).
Обича да ме дразни, защото смята, че това е начинът да разбера, че ме обича.
Променя се с всеки ден, защото всички ние се променяме.
Какъвто и да е, в крайна сметка си е мъжът ми, така че няма никакво значение дали е идеален или не.
Да не си ми откраднала мъжа... че нещо много прилича на моя  Joy Joy Joy
Абе  ако съм го откраднала ще е добре, ама да не се окаже, че си го делим по равно Joy Joy Joy
аз верно не го следя през деня и докато спя- знам ли....
Да им направим "очна справка" ?  Joy Joy Joy

Абе като гледам тук, най-добре е да си живеем в заблуда....

Joy Joy Joy както кажеш  Whistling Whistling

# 301
Хайде сега, пак ли излязохме виновни  Joy
Какво беше виновна жена... такава няма... има невнимателна, изказала се неподготвена, объркала номера на рейса или пък и бил развален часовника... но виновна жена не познавам... познавам недоволна, объркана, депресирана, изпаднала в неловка ситуация и в шок.... но виновна така и не намерих!!!! newsm78  Joy

# 302
Какво беше виновна жена... такава няма... има невнимателна, изказала се неподготвена, объркала номера на рейса или пък и бил развален часовника... но виновна жена не познавам... познавам недоволна, объркана, депресирана, изпаднала в неловка ситуация и в шок.... но виновна така и не намерих!!!! newsm78  Joy

Хм, странно, аз пък щото виновен мъж не познавам Rolling Eyes Joy

# 303
Я попитай съфорумките какво ще ти кажат....че невинен няма, инак на всички мъжете са най-точните и отговорните... но пък темите са все за вината на мъжете!!!! Peace

# 304

Има,има... Mr. Green  Моят мъж се признава за виновен!Дори когато аз съм виновна...   Laughing

# 305
Защо не пуснете тема "Вашата жена" и ще видите тогаз за какво изе реч. :lol:

# 306

Няма дискриминация пускай темата Fortune  Peace Wink

# 307

Няма дискриминация пускай темата Fortune  Peace Wink

Тц не щЪ. На мен темите не са ми по сърце в тази насока нямам какво да питам, но виж идеи мога да дам. Peace

# 308
  • Талант на 2012,2013 г.
Дали е идеален моят мъж? Не бях се замисляла. За толкова много години от както сме заедно, щом като ми задоволява капризите, не ми е посягал, гледа си семейството... дали пък това го прави идеален? Определено - не. Но и аз не съм идеалната. Всеки си има по нещичко. Не бива обаче да обръщаме внимание на тези дребни нещица. И тогава животът е прекрасен с човека до тебе. Peace

# 309
С риск да ви е безинтересно,

Мъжът ми не е телец, ама пак си има рога. Не е и козирог.

Това ме разби от смях!!!

Според мен мъжът е такъв, какъвто си го направиш.

Може да е клише, ма скромният ми житейски опит засега потвърждава тази истина.

# 310

или какъвто си го вземеш...

# 311
Това важи, само ако нямаш нужното количество мерак да си го "правиш" и се примиряваш с продукта в суров вид. После идва един къртовски труд за има-няма 5-10 години и готово. 

# 312
И двете са верни.Някои неща могат да се променят, други-не.

# 313
И двете са верни.Някои неща могат да се променят, други-не.

Повечето трудно се променят Tired

# 314
Моят мъж е идеален за мен,за други може и да не е,все пак е моята голяма любов,така че си е идеален

Общи условия

Активация на акаунт