Вашият мъж

• 25 422
  • 397
  •   1
Отговори
# 330
Мъжът ми  е  симпатяга, за който  се карат много жени  и всяка  крещи  на другата: "Вземи го ти!!!" Laughing
Не, не е идеалният за мен.Нито пък аз съм идеалната за него, обаче той още  не го е осъзнал LaughingСвързах се  с него, защото в един момент ми  писна  да устоявам на обсадата и  по неволя сдадох крепосттта. Разбрах, че го обичам чак година след като вече бяхме заедно.
Вбесява ме неволно по сто пъти на ден, а аз него целенасочено- едва по 99. В същото време, си давам сметка, че от всички, които познавам и с които съм била преди, той е  най- подходящият за моят непоносим характер. Колкото аз съм сприхава, толкова той е с лек характер. Колкото аз съм сериозна, толкова той е засмян. Нямаме нищо общо, обичаме се, мразим се, но...дърпаме каруцата и по най- големите нагорнища/ да чукна на дърво/.
А откакто имаме дъщеря ни, сякаш се сближихме още повече, въпреки че поводите за неразбирателства се увеличиха- липсата на свободно време и други подобни радости. Обичам безумно нея , а него- защото е неин баща. Той я обожава и се надува като пуяк от гордост, а мен обича, защото се съгласих да му родя дете./ ако знаете колко се опъвах години наред Embarassed/
Та толкова за моя мъж. Лош, добър,  радвам се, че е до мен Peace Благодаря на бившата му, че ми го е обучила как горе- долу трябва да се държи един семеен мъж :ах:
Ех,Бронте ..ще напишеш ли нещо където да не е на дежа ву с мен? Simple Smile
Направо се изумявам колко еднакви мисли имаме на моменти и тип съдби“Поздрави и само така!
П.Само където моят мъж няма бивша иначе 1 към 1:)Simple Smile

# 331
Моят мъж е прасе. Не не се шегувам по китайския хороскоп е такъв.

Знаете ги какви са прасетата-едни розови, сладки с кеф да ги схрускаш. Зурлата една сладка, чаровна- с кеф да я нацелуваш. Ох,няма да ми стигне времето да ви го описвам, затова спирам тук-който разбрал разбрал, който не си го е представил-само губи.

# 332
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Аа-а-а, не дърпай дявола за опашката, че  да не  изскочи и при тебе някоя бивша  от време оно  и  да ти вгорчи животецът hahaha
Това в кръга на шегата Laughing
И от мен- поздрави  и целувки на  ситното човече от подписа ти  bouquet

# 333
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Моят мъж е прасе. Не не се шегувам по китайския хороскоп е такъв.

Знаете ги какви са прасетата-едни розови, сладки с кеф да ги схрускаш. Зурлата една сладка, чаровна- с кеф да я нацелуваш.

Не съм съгласна, Цонна, не всички прасета  са  розови, сладки и с  чаровни зурли Laughing
Лично аз само мърляви  и грухтящи прасета съм виждала, обаче аз съм си селско дете и  нищо не разбирам от розови прасета Laughing

# 334

Аа-а-а, не дърпай дявола за опашката, че  да не  изскочи и при тебе някоя бивша  от време оно  и  да ти вгорчи животецът hahaha
Това в кръга на шегата Laughing
И от мен- поздрави  и целувки на  ситното човече от подписа ти  bouquet
Ух,опазил Бог!Пу-пу–пу..
Мерси,само месец остава до годишнина голяма Simple Smile Поздрави и то нас:)

# 335
Абе в началото беше, с мед да го намажеш   Laughing После, стана нервак с леки психически отклонения и отвреме на време проява на агресия.

# 336
  • София
Абе в началото беше, с мед да го намажеш   Laughing После, стана нервак с леки психически отклонения и отвреме на време проява на агресия.
+ са му нужни куп усилич да стане от леглото, камо ли да отиде на повече от 20 метра без кола. И в асансьора го мързи да се вози, та "жено оправяй се, оправяй децата, слизай, мен ме мързи да се вдигна от колата.."

# 337
И моя на моменти откача и после ми се изявинява,ама си го обичам много.Опитва се да стане по-спокоен,но му е трудно май Laughing Иначи е много умен,отговорен,способен,доста често нежен,а как говори за бъдещето ни бебче,направо мед му капе от устата.Това е едно от нещата,което ми направи голямо впечатление в него,той първи искаше дете,а и аз бързо се съгласих,защото той е мъжът за мен,и обожавам децата.Пада си домошар,така че мисля че ще ми помага с бебето,докато имам познати жени,които заплашват приятелите си,че ще се разделят,ако не заживеят заедно,не се оженят,не направят дете и т.н. ThinkingА при нас всичко стана спонтанно,защото се обичаме:D

# 338
не е идеален.
отговорен, честен и почтен човек е. никога няма да те остави насред път. от друга страна е саможив и аболютно неромантичен. не ме чува/не слуша, а именно чува/, и слабо се интересува от хората около него/често не ги и разбира/. не споделя и не обича диалога. това го прави труден и с тежък характер.

И моя мъж е същия. Все едно за моя говориш когато описваш твоя в темите.

# 339
И моя на моменти откача и после ми се изявинява,ама си го обичам много.Опитва се да стане по-спокоен,но му е трудно май Laughing Иначи е много умен,отговорен,способен,доста често нежен,а как говори за бъдещето ни бебче,направо мед му капе от устата.Това е едно от нещата,което ми направи голямо впечатление в него,той първи искаше дете,а и аз бързо се съгласих,защото той е мъжът за мен,и обожавам децата.Пада си домошар,така че мисля че ще ми помага с бебето,докато имам познати жени,които заплашват приятелите си,че ще се разделят,ако не заживеят заедно,не се оженят,не направят дете и т.н. ThinkingА при нас всичко стана спонтанно,защото се обичаме:D

Ех, луди млади влюбени Heart Eyes Дано да се все така, макар че не са много двойките, които могат да го постигнат по мои скромни наблюдения Peace

# 340
  • Страната на чудесата
Не е идеален, в началото обаче беше по-неидеален Mr. Green Обаче се оказа, че подлежи на дресировка Wink

# 341
  • с/у ОколоМръсТното
Не е идеален, в началото обаче беше по-неидеален Mr. Green Обаче се оказа, че подлежи на дресировка Wink

ан тъй е и моят Wink

# 342
Къ'вто-такъв.Мой си е.Добре ми е с него.Не му търся кусури-щото ако почна,гаранция ще му намеря LaughingЗатова се вглеждам само в хубавото.
Аз да не би да съм цвете за мирисане Laughing

# 343
Моят се превръща бавно и славно в търтей. Много трудно ще се вдигне от дивана за да свърши нещо. Тежало му коремчето. Благодарение на това аз пък с годините ставам все по-пъргава.

# 344
  • Варна
Това дресировката, много добре работа върши, ама пусто късно се усетих. Отървах му края, дето се вика.  Mr. Green
Затова съветвам наляво и надясно младите жени- както го свикнеш в началото, тъй ще е до края.         

Общи условия

Активация на акаунт