РУСЕ

• 41 426
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Я вижте  това : Хенди измама

. Аз нямам думи .
Преди 2 дни си плащах сметката , и мен  ме обработваха по този начин . Магазина до Опиум-а  Thinking .

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 19:08 от ramlim

# 46
малеееееее не ме зехте насериозно с гласуването  newsm78 водят само с 20 гласа  ударете по едно рамо на момата http://www.facebook.com/album.php?aid=274389&id=286590081780 … 81780&theater

Браво, много красива булка си.  Hug
МЕРСИ важно е за мен не като другите конкусри ,защото сме малко и аз съм втора по класация за това ви тормозяяяя   bouquet

# 47
  • Русе
На мен не ми дава да се запиша  newsm78

# 48
  • Русе/София
На мен не ми дава да се запиша  newsm78

Къде?

# 49
  • Русе
Тук
малеееееее не ме зехте насериозно с гласуването  newsm78 водят само с 20 гласа  ударете по едно рамо на момата http://www.facebook.com/album.php?aid=274389&id=286590081780 … 81780&theater

Браво, много красива булка си.  Hug
МЕРСИ важно е за мен не като другите конкусри ,защото сме малко и аз съм втора по класация за това ви тормозяяяя   bouquet

# 50
първо трябва да харесате страницата после само моята снимка newsm78

# 51
Я вижте  това : Хенди измама

. Аз нямам думи .
Преди 2 дни си плащах сметката , и мен  ме обработваха по този начин . Магазина до Опиум-а  Thinking .
Уф, аман от измамници вече..... ooooh!

# 52
Ние имаме същия инхалатор само че под формата на панда.Не е само за астматици.Ние го купихме за дъщеря ми за ларингити и хрема.Върши чудесна работа, вместо да тичаме до детско отделение.Правя инхалация с физиологичен.Ако има пристъп и само по назначение съм правила и с капки вентолин.

# 53
  • Русе
Майко мила...тия луди ли са...Бахти наглите. Ние с Мтел имахме скоро разправия с мъжа ми, стигнахме до Комисия за защита на потребителите и Мтел не се явиха. Казаха ни, че можем да си търсим правата къде - в София, защото там им бил главния офис и ако искаме да ги съдим там. Демек трябва да разполага човек с много свободно време и пари (нервите не ги броя), за да си отстоява правата, както трябва.
Направо ми писна от такива!

# 54
  • Русе
....

Но трябва да се знае , защото като няма податливи на измама , няма да има и измамници !

# 55
....

Но трябва да се знае , защото като няма податливи на измама , няма да има и измамници !
винаги има измамени и заблудени  #Crazy

# 56
  • Русе
Абсолютно! Винаги някой прави сефтето Simple Smile и после се разчува и се предотвратяват подобни гадости. Затова трябва да се говори за тия неща.
Който се интересува, ето линк към сайта на мъжа ми, където се е оплакал подробно Simple Smile : http://ivominchev.com/tag/naglite-mtel

# 57

Засега от Глобул не са ме мамили, но пък всеки месец ми пробутват разни оферти, които аз отказвам  Rolling Eyes

# 58
  • Русе
 Laughing

# 59
Добро утро и честита нова тема!

Изчетох ви  Simple Smile

За операторите, по-точно за МТЕЛ имам ужасно мнение, за Хенди - също. Аз отдавна лично не работя с тях, но служебно е налага и съм възмутена. Толкова некоректни, нагли и т.н. ... и така са се забетонирали в някакви условия, че няма пробив въобще. Изобщо не им дреме дали си доволен или не - вземат ти парите, обвързват те с договори и ти подхвърлят боклуци! Още преди години ни бяха ощетили и дори не си направиха труда да отговорят на писмото ни, камоли да ни приспаднат (върнат) неправомерно начислена сума. Но ние потребителите сме си виновни - докато народа виси в тоя МТЕЛ ще е така. Другите оператори имат по-човешки условия. Глобул имаха много повече екстри и продължават да дават на клиентите си реални отстъпки и бонуси.

Общи условия

Активация на акаунт