Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 39 190
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Чукчи, по-добре да се забавиш още малко, но всичко да бъде наред...
Наистина оправи тайминга - още от 8-та секунда. За хората, които поназнайват английски е дразнещо да чуват едно и да четат друго.
Субтайтъл уъркшоп не го ли прави автоматично тайминга?!?

Искаш ли да оправя правописа?

# 391
Да четат едно към едно пък е още по-гадно ... ако ти са занимава да оправяш нещо го направи, и прати както и когато поискаш (ICQ, Skype, facebook - xvisible)

p.s. Субтайтъл уъркшоп - НЕ го прави автоматично

# 392
ОФФ съм, но Чукчи, шапка ти свалям за труда, който полагаш с превод и субтитри!!!
Наскоро и аз правих превод и субтитири така - много времеемка работа и не е автоматично!! Ползвах обаче друга програма - aegisub - по-лесна ми беше за работа от subtitle workshop.

# 393
ОФФ съм, но Чукчи, шапка ти свалям за труда, който полагаш с превод и субтитри!!!
Наскоро и аз правих превод и субтитири така - много времеемка работа и не е автоматично!! Ползвах обаче друга програма - aegisub - по-лесна ми беше за работа от subtitle workshop.
Meg, бавно е, гадно е... 3-4 дни+ нон стоп пред монитора, но накрая си струва!

А гледа ли филма? Покъртителен е.... след някой друг ден ще е готов и другия - Are Vaccines Safe, а последния - Vaccines induced diseases оставям за края, някога....  не много далече!

И двата са ~2 часа и половина.

# 394
Наистина оправи тайминга - още от 8-та секунда. За хората, които поназнайват английски е дразнещо да чуват едно и да четат друго.
Хм, вчера го гледах и нямах забележки към тайминга. Оправих само 4-5 реда, които бяха оправени, преди да пусна линка. Ако ти се занимава - прати по-добри субс...

# 395
Като съм почнал... някой гледал ли е Are Vaccines Safe?

# 396
# 397
Хм, вчера го гледах и нямах забележки към тайминга. Оправих само 4-5 реда, които бяха оправени, преди да пусна линка. Ако ти се занимава - прати по-добри субс...

В момента работя по субтитрите на един 4-часов филм, та можеш да си представиш колко работа имам... Mr. Green След това мога да оправя правописа на твоите, но тайминга, който имаш ми е малко непонятен, не съм свикнала с такъв.

# 398
chukchi,гледахме филма. HugОтне ми повече от година да докажа на мьжа  ми          правотата си/отказа ми от ваксини/,но-накрая успях.Доводите ми бяха по-достоверни от общоприетите медицински.

# 399
  • Варна
Питах в родилното на Варненската Окръжна болница дали е възможно да не бият ваксини на бебето, отговориха ми положително, но при условие, че си заплатим клиничната пътека в размер от 141 лв.

Обади се до НЗОК, питай ги в случай, че откажеш ваксините в родилното и се подпишеш там в някаква бланка в болницата (каквато и да е за отказ от медицинска манипулация), от РО имат ли право да ти искат пари за здравната пътека на новороденото?

Ходихме днес да питаме в инстанциите - НЗОК, РИОКОЗ Варна и се обадихме на телефона на адвокат, който ни дадоха от НЗОК. Резултатът е, че навсякъде ни заплашваха, препращаха към друга инстанция без да дадат никаква информация за отказ от ваксините по желание на родителите! Особено искам да се оплача от служителката от 3-ти кабинет на 1-вия етаж в РИОКОЗ Варна, която защитава ваксинирането фанатизирано и в безсилието си да се аргументира казва, че форумите в Интернет трябвало да се забранят и тем подобни глупости и заплахи и ни изгони с думите, че се възмущавала, когато виждала такива родители! На кратко: това са промити мозъци на служители - изпълнители от които не може да се очаква съдействие - абсолютно никакво!!! Т.е. на практика инстанциите не защитават нашите граждански права! Единствено в РО ни изслушаха и ни казаха какъв е начинът и каква е таксата. Разбирам, че е малко предателско да се съгласим да платим и тези пари, но какво да направим, след като инстанциите, в лицето на такива отвратителни служители са категорично против нас ???!!!

# 400
Съвсем съм изтървала новата тема.

В паника съм - днес идва свекърва ми и заявява - "Записах час за ваксини на децата за петък!!!"
Ясно е, че няма да се обяснявам защо не искам да ги ваксинирам, обаче ... не съм и намерила доктор, който да ме подкрепи  Sad Освен всичко това, мъжът ми заяви: "Ами ще трябва тогава да ги направим, да нямаме проблем с предучилищната на малкия"  Rolling Eyes и това след като беше съгласен и четеше материали до 4 сутринта...

При вас имало ли е в семейството моменти на колебание и отбой? Аз твърдо няма да заведа децата, даже започнах да им обяснявам защо не искам да им правят боц...Ох, стискайте ми палци, че ми се реве...

# 401
Оле, в Гърция ваксините нали не са задължителни?

В хармония с природата
, обади се на националния телефон на НЗОК. Ако плащаш, само при положение, че е изписано коректно във фактурата - заплащане на пътека ...
И ние минахме по този път. Потърсете информационния център на болницата. На нас оттам ни казаха, че нищо не дължим, въпреки, че НЗОК няма да им изплати пътеката.

# 402
В хармония с природата, това е толкова нелепо...
Никакво възпитание, излагация голяма.  Crazy Подай жалба срещу неадекватното поведение на служителката. Тя е там, за да работи, не за да тормози хората с нейните принципи за живота.
Мога да ти предложа единствено да им платиш рекета, който ти искат и след това да заведеш дело. Не забравяй да си прибереш фактурите.

Оле затвори очички, вместо да плашиш децата с глупости, вземи си заеми мястото. Свeкърва ти е носела отговорност за нейните деца.

# 403
Аз да си споделя с вас това.
Достойно за новата тема, когато му дойде времето... Ако дотогава не съм пуснал още някой де... Wink

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:54 от chukchi

# 404
Оле, в Гърция ваксините нали не са задължителни?

Строго препоръчителни са - почти същото е.
Няма да вземат детето в предучилищна през септември.
Не познавам никой, който да НЕ ваксинира.
Около мен ваксините са нещо нормално като храненето - не трябва да се пропускат, за да не се чустваш зле  Rolling Eyes

Оле затвори очички, вместо да плашиш децата с глупости, вземи си заеми мястото. Свeкърва ти е носела отговорност за нейните деца.
Не плаша децата. Просто казах, че не мисля вече, че помага правенето на боц да се разболяват по-малко. Това е. Те са на 3 и 5, голямата е на 17 и съм й обяснила причините, поради които пропуска две ваксини за възрастта си.

В паниката си какво да правя открих блога на гъркиня, която не ваксинира.
Чакам отговор от нея, дано ми даде надежда.

Общи условия

Активация на акаунт