AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 417
  • 651
  •   1
Отговори
# 435
Мацки,знаете ли дали матовите лакове ще ги има в К4?
Нямаше ги в кампания 04 и 05, да се надяваме, че в кампания 06, която почва от 14.04. ще ги има. Ама  само един Ейвън знае! Rolling Eyes

# 436
  • на североизток от Рая
Нямаше ги в кампания 04 и 05, да се надяваме, че в кампания 06, която почва от 14.04. ще ги има. Ама  само един Ейвън знае! Rolling Eyes

Снощи една съседка ми поръча матиращ лак. Аз пък й казах, че няма да дойде и тя си избра от другите видове. Но пък този, който си избра, има ! . Ако се е "поизчерпал" и той, ще има срам. Blush

ASTILLA, наистина, само един Ейвън знае!  Joy

# 437

Снощи една съседка ми поръча матиращ лак. Аз пък й казах, че няма да дойде и тя си избра от другите видове. Но пък този, който си избра, има ! . Ако се е "поизчерпал" и той, ще има срам. Blush

ASTILLA, наистина, само един Ейвън знае!  Joy
Аз също ги чакам , харесала съм си три цвята, но дали ще ги имам... Laughing

# 438
  • на североизток от Рая
  Аз пък не чакам лакове. Дори не се лакирам. Мъжът ми припада като види жена с лакирани нокти. Особено пък с натрапващи се цветове.  Joy Обичал естетиката, човека. Аз харесвам жени с поддържан маникюр, с хубав лак, необелен по възможност  Laughing, обаче прекаленото и мен ме дразни.

Понякога като видя в магазините панерчетата с шишенца лакове, ми се приисква да си взема една шепа и да си имам.  hahaha

# 439
  Аз пък не чакам лакове. Дори не се лакирам. Мъжът ми припада като види жена с лакирани нокти. Особено пък с натрапващи се цветове.  Joy Обичал естетиката, човека. Аз харесвам жени с поддържан маникюр, с хубав лак, необелен по възможност  Laughing, обаче прекаленото и мен ме дразни.

Понякога като видя в магазините панерчетата с шишенца лакове, ми се приисква да си взема една шепа и да си имам.  hahaha
Да, много е красиво, чисти и поддържани нокти и без лак дори изглеждат страхотно. Но ти не вярвай много на мъжа си. Четох някъде, че мъжкото око се хваща на червени и розови нокти /лакирани в тези цветове/ има ефект, аз съм пробвала. Аз съм голям любител на лаковете, винаги съм с лак и почти не оставям ноктите ми да си почиват. Не е добре знам, но обичам да съм "шарена", нали пера не трябва да нося! Laughing Joy

# 440
  • на североизток от Рая
  Честно казано, не искам да съм лакирана. Дори нямам маникюр. Като ми се счупи нокът, не ми стои добре останалите нокти да са дълги. Режа наред. Носех лакове в светли нюанси. Сега и такива не слагам. Ама аз като си имах 1-2 лака, мъжът ми все ми ги вземаше. А, познайте защо сега? Кой знае какъв дебат ще настане.  Laughing Чакам предположения.  Whistling

# 441
  • В къЩи.
  Честно казано, не искам да съм лакирана. Дори нямам маникюр. Като ми се счупи нокът, не ми стои добре останалите нокти да са дълги. Режа наред. Носех лакове в светли нюанси. Сега и такива не слагам. Ама аз като си имах 1-2 лака, мъжът ми все ми ги вземаше. А, познайте защо сега? Кой знае какъв дебат ще настане.  Laughing Чакам предположения.  Whistling

Баща ми ползваше лаковете на майка когато запояваше,мажеше нещо по платките  newsm78
Познах ли?  Mr. Green

# 442
  • на североизток от Рая

Баща ми ползваше лаковете на майка когато запояваше,мажеше нещо по платките  newsm78
Познах ли?  Mr. Green

JoyТц, не позна.  Hug

# 443
  • В къЩи.
Изтървах почерпката  Laughing
Кажи дее,че сън нЕма да ме хване.  Crossing Arms

# 444
  • Бургас
Стават  и за рибарски такъми Wink

Пък мъжО ти ще припадне ако ми види куфара с лакове (към110-120 са, без да броя основи, заздравители, топлакове, рисувателни и прочее нещица, дето имам)  hahaha

# 445
Искам да попитам за един парфюм Soft musk , знам че е на  Avon,но го нямя в каталога,как е като аромат- лек ли е , става ли за пролетта и лятото ? newsm12

# 446
Да,нама го в бг каталозите.На мен не ми допадна много.Но някои го харесват.Особен аромат е.Не знам за кой сезон да го определя.Аз го имам и няма да го ползвам.

# 447
  • Варна
На мен Софт Муск ми мирише точно на бебешка пудра.

# 448
  • на североизток от Рая
     ТЪЙ !

Въпреки слабото участие, отговора на загадката беше разкрит. /морски такъми/.

Наградени:

Морското чАдо Брадата печели първата награда, а именно - ей тоз медал

Благодаря за упоритото участие на готината *Л-и-я*!
 Тя печели потупване по рамото и поощрителна награда - една .

Не се отказвайте, момичета, участвайте пак! Награди винаги ще има!  Hug

# 449
дами, ще ми се по-малко да спамите в темата и по-малко да слагате разни не-ейвънски картинки
спамо-чатът на КМ вярвам, че всички знаете къде е - клик
не съм чистила темата и не ми се ще да го правя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт