AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 318
  • 651
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,бива ли ги гланцовете Read My Lips   ???Имат ли приятен мирис,както другите гланцове на Ейвън и от тези лепливите ли са???

# 541
  • В къЩи.
Имам такъв гланц,има страхотен вкус и не е лепкав,много приятно е усещането на устни от него. Имам го в цвят Уатермелон(мисля,че така беше) но ми идва много розовеещ и по тази причина не го ползвам често.

# 542
Аз вече си поръчах от него,насляпо,защото не го познавам,та какъвто дойде,но щом казваш че вкуса и мириса са приятни,значи не съм сгрешила  Hug Цветът,който поръчах е прозрачния с брокати - Diamont Dust. Peace Забравих и друго нещо да ви питам.В темата за представители разгледах някакъв руски каталог 8,имаше страхотни неща и се чудя техните идентични ли са с нашите горе-долу,т.е.дали да очакваме същите продукти и тук за 8 кампания???

# 543
Момичета  Sad, вчера мирисах един по- старичък ейвънски парфюм- True Glow, мога ли да го намеря някъде, ужасно ми хареса...защо спират хубавите и пускат една камара бози  Twisted Evil

# 544
raja_nikol, True Glow е много траен аромат, малко напрапчив като че ли, иначе и аз го харесвам. Последно го гледах в нетната, скоро може и в СИП да се появи - това, ако си представител. Ако си клиент - питай представителката си, дали няма запаси Wink
Angiell, наскоро качиха и каталог 8 на БГ в другата тема Peace
bebsun, sisi_91 ,   bouquet . Ще размисля още малко - може и да си го взема. А цветовете отговарят ли на тези в каталога? Една клиентка си беше поръчала такъв, мисля че тъмно розово беше,не помня името, и доколкото успях да видя си отговаряше на показаното.

# 545
Дени, мерси за инфото.
Сега го видях в продавалника, но беше в 30 мл разфасовка, не в познатата ми червена опаковка.
Дали е същият? Да не е и той няколко цвята?

# 546
Мм, не съм сигурна, дали при нас са пускали 30 мл от него. Иначе, доколкото си спомням сме имали само един вид, въпреки, че в Гугъл видях и син True Glow Thinking

# 547
# 548
True Glow 30 мл е същият като този от 50 мл. Отдавна е спрян от каталога. Предната кампания беше в нетната - 50 мл за 10 лв. Страхотен е, особено за зимата. Много ми допада като аромат и съм се запасила. Не разбирам защо хубавите неща се спират... както и да е. В Продавалник със сигурност ще се появят от "хитрите" представителки, да го пуснат на 20 лв.  #Crazy Аз лично не бих дала... Сега е пълно със спиралите от 2 лв, само че за 10.  Joy

# 549
30 мл е 9 лв в Продавалника...с допълнителните разходи....ще скочи още.
В коя нетна го е имало? Има ли някъкъв начин да се сдобия с него  Praynig

# 550
В Продавалник го имаше и за 7лв преди време... Някой тук може да се отзове.
Иначе беше в предната нетна, към К5.

# 551
  • Sandanski
Здравейте момичета може ли да ми кажете, кой от двата мъжки парфюма е по хубав и по траен

# 552
В Продавалник го имаше и за 7лв преди време... Някой тук може да се отзове.
Иначе беше в предната нетна, към К5.

Благодаря ти много, намерих го в продавалника, за 15 лв и то в моя град  Peace

# 553
Здравейте момичета може ли да ми кажете, кой от двата мъжки парфюма е по хубав и по траен

моето мнение е че и двата се конкурират по трайност, и двата са хубави , но абсента е една идея по екстравагантен като аромат.

# 554
здравейте Simple Smile ,търся за подарък на мъж парфюм или тоалетна вода.Спрях се на herve leger(тоалетна вода)-56лв.,но не знам какъв е аромата.Мнения?Какво мислите,някой който го е ползвал ,кажете ми струва ли си?

Общи условия

Активация на акаунт