AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 355
  • 651
  •   1
Отговори
# 525
Може ли отговор на въпроса ми Simple Smile
И аз питах за нея -казаха ми ,че извива добре и разделя миглите, без да ги спластява .

# 526
аз не харесвам на чантите това, че нямат отделения и джобове - имат два джоба като единият е за ГСМ
иначе са здрави, а някои са доста добри попадения

malkata_pisanka
аз харесвам тази спирала - много хубаво извива миглите
но аз съм от феновете на Супер фул, а не на Супершок  Wink

# 527
 За чантите съм - красиви и здрави са, единствено сравнително бързичко ми се скъса - една черна лачена голяма чанта не помня името,  а другите си ги нося доста време. Simple Smile

# 528
  • In The Middle Of Nowhere
От професионалния молив за очи Джилиан Демпси с гъбичка за опушен грим доволни ли сте?

# 529
аз не харесвам на чантите това, че нямат отделения и джобове - имат два джоба като единият е за ГСМ
иначе са здрави, а някои са доста добри попадения

malkata_pisanka
аз харесвам тази спирала - много хубаво извива миглите
но аз съм от феновете на Супер фул, а не на Супершок  Wink
ЕЕЕЕЕЕЕ сега направихте така че се колебая незнам дали след време да си я поръчам Joy Joy Joy Joy

# 530
От професионалния молив за очи Джилиан Демпси с гъбичка за опушен грим доволни ли сте?
Много са добри, а и клиентките ми ги купуват доста.

# 531
Да не ми се смеете, но обичам чантите на Ейвън, щото и днес като се прибирах от обучението в новия ни офис трябваше да купя 3 хляба - два от тях събрах в дамската си чанта! Grinning

# 532
  • In The Middle Of Nowhere
Много са добри, а и клиентките ми ги купуват доста.

bouquet

# 533
  • София
Oт чантите на Ейвън съм много доволна. Въпросът е на външен вид да ми хареса. Изпуснах черната Дарси (май така беше, с капсите) и още не мога да го преживея.  Crossing Arms

За гланца Plump Pout - на мен не ми стои като на стр. 19. На снимката излгежда по- розов, а на мен ми стои по- естесвен, по- близък до устните цветът. Чудя се дали да не си взема сега и Pink Pucker, че цената е добра.  Thinking Само един съвет - не си слагайте този гланц в студено време (особено като духа), направо ми замръзнаха устните.  Laughing

# 534
bebsun, придава ли обем на устните този гланц? Нали уж пише, че е с гъделичкащ ефект, та затова питам, дали е като онези за по-платни устни. Има ли някакъв ефект изобщо?

# 535
  • Стара Загора
bebsun, придава ли обем на устните този гланц? Нали уж пише, че е с гъделичкащ ефект, та затова питам, дали е като онези за по-платни устни. Има ли някакъв ефект изобщо?

Уж е за по-плътни устни, но такъв ефект няма (поне при мен). Чувството не е гъделичкащо, по-скоро парещо.

# 536
  • София
Здравейте!

Искам да попитам дали сте доволни от ревитализиращия серум концентрат за лице Anew rejuvеnate и сапфирената емулсия? Извинявам се, но не знам от къде да дам линк.  EmbarassedНА страница 52-53 и 54-55 в 6-та брошура са. http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201106

# 537
Той е за възраст до 35, мазен е,  добре попива с леки блестящи частици, замества перфектно нощен крем от синята серия, много сполучлив продукт. въобще всички емулсии са хубави ...

# 538
  • Пловдив
Здравейте,
интересува ме някой ползвал ли е овлажняващия слънцезащитен лосион SPF50 /стр.141/? Дали добре предпазва и доколко е тежък?   bouquet

# 539
  • София

Уж е за по-плътни устни, но такъв ефект няма (поне при мен). Чувството не е гъделичкащо, по-скоро парещо.

Мииии може би съвсем малко напомпва, по- скоро е илюзия.  Grinning На мен не ми пари.

Общи условия

Активация на акаунт