AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 357
  • 651
  •   1
Отговори
# 510
линка е действащ, повредата е твоят комп.

а тези?
http://i014.radikal.ru/1004/e5/1c4ee48ceaef.jpg
http://s51.radikal.ru/i133/1004/2d/9655df2068ac.jpg
http://s06.radikal.ru/i179/1004/85/04e52bcaa1cd.jpg

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 20:37 от _re_ge

# 511
Нат, сигурно говориш за балсама с гъделичкащ ефект, въобще не подува устните, споко. На мен обаче не ми допадна миризмата му, направо на мръсен чорап ми мирише, ще ме извините за сравнението ама си е точно така.

Вече знам, че Clear  е прозрачно, на друг продукт с този цвят обаче квадратчето си е точно бяло, на моя си е розово. Както и да е, щерката го ползва ...у нас нищо не става зян  Mr. Green

# 512
  • Варна
Здравейте,
преди време имаше един скрем за руса коса. С една четчица и го водеха за кичури. Има ли го още?
Въпросният крем за руси кичури присъства в нетните оферти за кампания 6 и 7, така че може да бъде поръчан  Peace
И ако може малко инфо каква му е функцията, защото и аз съм с кичури  Simple Smile

# 513
И аз...нареждам се да чакам инфо  newsm78

# 514
ами значи аз реших да си взема с гъделичкащия ефект този перлено прозрачния незнам дано  да не стои като бях молив на устните  Joy

# 515
Може ли отговор на въпроса ми Simple Smile

# 516
  • София
Здравейте,
преди време имаше един скрем за руса коса. С една четчица и го водеха за кичури. Има ли го още?
Въпросният крем за руси кичури присъства в нетните оферти за кампания 6 и 7, така че може да бъде поръчан  Peace
И ако може малко инфо каква му е функцията, защото и аз съм с кичури  Simple Smile

Функцията му е точно никаква  Crossing Arms
Нямах и помен от кичури, а измазах цяла туба като го пуснаха.

# 517
Зависи какъв е основният тон на косата, аз съм тъмно руса и при мен има ефект. Аз си имам и една тубичка в запаср за да си изсветлявам корените.

# 518
  • София
И аз съм тъмно руса и нищо не стана.

# 519

Аз лично не съм я ползвала, канех се, но тогава прочетох негативни отзиви и се отказах. Карам си и аз със СуперШока.

# 520
Здравейте,
Тъмноруса съм с кичури ползала съм го има ефект - изветлява косата особено ако се съчетае с излагане на слънце след намазване.

# 521
Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали някой си е взимал чанта от ейвън. Какво е качеството заслужава ли си парите? И също така някой ползвал ли е крем депилатоара, какви са ви отзивите за него!  Thinking Tired newsm78

# 522

Аз лично не съм я ползвала, канех се, но тогава прочетох негативни отзиви и се отказах. Карам си и аз със СуперШока.

Едно ммомиче от нашия клас я имаше взе я в първите 2 седмици беше хуибава и после неможеше да се затваря капачката рпосто не може!! Rolling Eyes И не е много хубава по добре е екстенд

# 523

Ако искате да видите снимките наитснете няколко пъти на линка, не всеки път зарежда.

Относно чантите на ейвън съветвам да не се поръчва преди да сте прочели мнения или видяли снимка как стои на живо. Има добри попадени но има и такива дето ти се плаче като ги гледаш.

# 524
Здравейте на всички! Искам да ви попитам дали някой си е взимал чанта от ейвън. Какво е качеството заслужава ли си парите? И също така някой ползвал ли е крем депилатоара, какви са ви отзивите за него!  Thinking Tired newsm78
Имам 1 малка чанта от AVON повече от 1 година вече, използвам я всяка седмица като излизам тя е по-вечерна малка както казах и няма никакъв проблем, даже мога да кажа че ми е любимата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт