AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 373
  • 651
  •   1
Отговори
# 165
Искам да ви попитам дали сте ползвали балсама от тази серия или от другите и дали сте доволни. Има ли наистина ефект за суха, изтощена дълга коса. Благодаря ви предварително  Grinning
http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167834

много добро Simple Smile силно препоръчвам

Аз също Peace А и шампоана е страхотен. Не е като другите шампоани на Ейвън, консистенцията му е по-плътна, прави хубава пяна и косата е много мекичка ... само след шампоан Mr. Green

# 166
Искам да ви попитам дали сте ползвали балсама от тази серия или от другите и дали сте доволни. Има ли наистина ефект за суха, изтощена дълга коса. Благодаря ви предварително  Grinning
http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167834

много добро Simple Smile силно препоръчвам

Аз също Peace А и шампоана е страхотен. Не е като другите шампоани на Ейвън, консистенцията му е по-плътна, прави хубава пяна и косата е много мекичка ... само след шампоан Mr. Green
Шампоана наистина е страхотен, балсама не съм го пробвала. Светло синия от тази серия е уж за пърхут но на мен не ми повлия особено

# 167
Аз имах поръчани от висулките Айфеловата кула, много ги харесаха клиентките. Да похваля и кремчето с шеа в стъклено бурканче- много е хубав и мирише страхотно. Лак Балерина- клиентката не го хареса.

Да, малко бижу е Айфеловата кула!  Grinning
сигурна ли си, че бурканът на маслото с шеа е стъклен? защото този с минерали от мъртво море е пластмасов

# 168
Правилно, не е от стъкло. Заблудила съм се, защото буркана е  много тежък, а и материала е много здрав .

# 169
  • София
здравейте,
харесах си някой неща от 4 каталог, но се оказа, че девойката от която си поръчвам, вече е пуснала поръчката Rolling Eyes и до следващия няма да прави нова та си търся представител и ако може да е някъде от около Дружба ще съм супер щастлива Praynig
благодаря предварително за вниманието Peace

# 170
Виж на първа страница. Там са изброени много представители от София. Но не знам, кой ще ти е най-удобен, Защото не познавам София. Свържи се с някоя от тях. Hug

# 171
  • София
много ви балгодаря Hug  bouquet Heart Eyes

# 172
  • София
Аз имах поръчани от висулките Айфеловата кула, много ги харесаха клиентките. Да похваля и кремчето с шеа в стъклено бурканче- много е хубав и мирише страхотно. Лак Балерина- клиентката не го хареса.

Да, малко бижу е Айфеловата кула!  Grinning
сигурна ли си, че бурканът на маслото с шеа е стъклен? защото този с минерали от мъртво море е пластмасов
Кремът за тяло с шеа ми е любим!  Heart Eyes Ама и аз си мислех, че бурканчето е стъклено.  newsm78

# 173
В новия каталог има чантичка , не коземтична,  а обикновенна. Много ме кефи и  струва-11,90. С едни цветя и едно лице. Хубава ли е материята?

# 174
О, не знам защо съм писала в бързината ,че кремът с шеа е в стъклено бурканче. Разбира се, че е пластмасово. Такаа, пробвах вече новия стягащ серум. На първо четене доста добре ми понася, че съм с чувствителна кожа. Сега остава и да стяга  Joy

# 175
  • при моите деца .....
Някакви отзиви за тези продукти
http://martinidan1.snimka.bg/other/05.570393.22380987

# 176
  • Варна
Боби, много съм доволна от тази серия. Мисля, че за всеки тип кожа ще е подходяща, моята е комбинирана. Тонирашият крем има много дискретни тониращи частички и перфектно се слива цвета на кожата, дори да е много светла. Лятото е подходящ и за плажа, защото е с висок фактор. Бързо попива, не оставя мазен филм и не прави кир ефект  Simple Smile
Околоочния също съм го ползвала, много бях доволна, имам маалки кръгове под очите, които намаляха. Като ми свърши си взех от Максимум мойстър, и той хидратира и освежава но Тотал радианс ми харесва много поче4е.
Почисващото гелче не съм го ползвала.

# 177
* Боби * , аз имам околоочния крем и почистващия гел.
Гелът в началото нещо не ми допадна - винаги, след като съм се измила с него, ми се появяваха пъпки. Иначе прави хубава пяна и мирише добре. Омекотява кожата... Не знам защо така се получи в началото? Даже бях го спряла по едно време, докато ми се изчисти лицето и после известно време не го ползвах. Сега вече не е така, ползвам го понякога, като редувам с този новия 3 в 1 (който повече ми харесва). За околоочния не мога да дам кой знае какво мнение, тъй като нямам торбички и кръгове под очите. Късметлийка! Mr. Green
Ползвам го понякога, когато ми хрумне.

# 178
Здравейте,
преди време имаше един скрем за руса коса. С една четчица и го водеха за кичури. Има ли го още?

# 179
  • Варна
Не, няма го Sad

Общи условия

Активация на акаунт