AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 395
  • 651
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Боби, много съм доволна от тази серия. Мисля, че за всеки тип кожа ще е подходяща, моята е комбинирана. Тонирашият крем има много дискретни тониращи частички и перфектно се слива цвета на кожата, дори да е много светла. Лятото е подходящ и за плажа, защото е с висок фактор. Бързо попива, не оставя мазен филм и не прави кир ефект  Simple Smile
Околоочния също съм го ползвала, много бях доволна, имам маалки кръгове под очите, които намаляха. Като ми свърши си взех от Максимум мойстър, и той хидратира и освежава но Тотал радианс ми харесва много поче4е.
Почисващото гелче не съм го ползвала.

Моето мнение е абсолютно същото.  Peace От гелчето за очи съм изхабила поне 3 опаковки. Жалко, че вече ми е слабо. Само почиствщата пяна не съм пробвала. Peace

# 181
Уф  Confused , жалко. А някой да ми препоръча заместител (знам, че не е по темата).

# 182
Здравейте,днес получих тази Терапия против заплитане на краищата -,но ще помоля някой да сподели как се използва,защото на опаковката пише само ,че се нанася на влажна коса и нищо повече.Обаче след като го отворих и изпробвах,видях че продукта не е под формата на серум или кристали,а е кремообразен,на всичкото отгоре като сложих по указания на опаковката начин,не само,че не ми овлажни и улесни разресването на косата,ами направо си я спълсти  Shocked Затова се чудя да не би продукта да е с отмиване?Не е възможно според мен тази консистенция да не се изплаква-ужасно леплива е като стилизант направо  Cry Моля,споделете впечатления.

# 183
Уфф, това е много гадно наистина. И аз се опитах няколко пъти с него. Слагах го като теб, но нещо и на мен не ми се хареса Rolling Eyes Косата стои твърда и на клечки Sick

# 184
На мен пък много ми харесва терапията, понеже моята коса не мога да я реша, ако не е мокра, просто няма начин. И като изляза от банята, слагам от... Ъъъ... гелчето, не слагам по много, но си покривам цялата коса общо взето, а тя е много дълга и гъста... И после веднага реша и наистина ми е по-лесно. След като си изсъхне мирише страхотно и е една мекичка. Heart Eyes

# 185
  • Варна
Може би е от значение какво количество се слага. Както стилизанта с лотос- слага се съвсем малко (колкото грахово зърно или две, при по-дълга коса), иначе ефектът е долу горе същия, който сте описали.

# 186
  • София
Tази терапия явно е същия продукт, който преди пак беше в синя опаковка и се водеше за изтощена коса. И аз се очудих на консистенцията. Аз слагам по малко и после суша. Средна работа, не бих го купила отново.  Crossing Arms

# 187
Щях да питам още нещо за пудрата й фон дьо тена 2 в 1. Rolling Eyes По-покривна ли е или е по-лека, личи ли си много? Flutter
H0uSse_Baby,добра е.Не си личи много и покрива сравнително добре.На Lóreal преди имаше някаква подобна пудра и бях доволна,но от тази също съм.Има в нея и някакви явно светлоотразяващи частички и леко блести,но на мен ми харесва. Simple Smile
Но прочетох по назад в темата,че за някой е кремообразна,а на мен ми е прахообразна пудрата  фон-дьо тен и пише на нея "фон-дьо тен с минерали" отзад на кутийката.За цапането на огледалцето-малко се зацапва,но има нещо като клапа или нещо подобно,и като я отвориш има количество,колкото за едно нанасяне,и повече не се разсипва(един плюс за "Avon" според мен).
iveto63,искам да попитам за висулките-в коя брошура са и по принцип ли са по 3.20 лева или за толкова ти ги носи жената? newsm78

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 14:11 от Sunlivkaaa

# 188
Цитат
iveto63,искам да попитам за висулките-в коя брошура са и по принцип ли са по 3.20 лева или за толкова ти ги носи жената? newsm78
В брошура 04 (ако не се лъжа) бяха пуснати на цена от 3.20.

# 189
не знам, но няма да са на тази цена. Не знам колко точно, като дойдат ще ви изкажа мнението си. Аз много искам да видя тази чанта линдзи за първи път в каталога е . Говоря за малката , ако някой има снимка или я има моля да сподели

# 190
  • София
Щях да питам още нещо за пудрата й фон дьо тена 2 в 1. Rolling Eyes По-покривна ли е или е по-лека, личи ли си много? Flutter
H0uSse_Baby,добра е.Не си личи много и покрива сравнително добре.На Lóreal преди имаше някаква подобна пудра и бях доволна,но от тази също съм.Има в нея и някакви явно светлоотразяващи частички и леко блести,но на мен ми харесва. Simple Smile
Но прочетох по назад в темата,че за някой е кремообразна,а на мен ми е прахообразна пудрата  фон-дьо тен и пише на нея "фон-дьо тен с минерали" отзад на кутийката.За цапането на огледалцето-малко се зацапва,но има нещо като клапа или нещо подобно,и като я отвориш има количество,колкото за едно нанасяне,и повече не се разсипва(един плюс за "Avon" според мен).
Говорите за два различни продукта.  Naughty H0uSse_Baby  пита за фон дьо тен 2 в 1 , а ти говориш за минералния фдт.  Peace Първото е с кремообразна формула, на мен ми харесва, с добра покривност и седи естествено. Удобен е за нанасяне с гъбичката. Минералният фдт (аз съм ползвала стария) също е много добър. Той е прахообразен, седи много естествено и може да се напластява. Според мен няма да сбъркаш, който и да избереш.  Peace

# 191
iveto63 ,
В темата за представители е сподело впечатление за чанта Линдзи от последните стр. в брошура 4.
Светлобежова била,не бяла, основата под щампата.

# 192
  • USA, Steak State

Аз тотално съм объркала... Явно Хаус питаше за тази

А аз и обяснявам за тази:

Mr. Green

Иначе въпросната я чакам днес, имах стария вариянт и ми харесваше. Ще пиша отзиви утре евентуално като понося новия и вариянт.

# 193
Мисля, че за първата питах. Laughing

# 194
Някой ползвал ли е очната линия Perfect Wear?Издръжлива ли е ,наситена ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт