AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 403
  • 651
  •   1
Отговори
# 195
  • USA, Steak State
Тази или тази

Ползвала съм и двата вида. Бързо губят наситеността на цвета си в самия апликатор и трябва да се бръкне по няколко пъти / за втория вариант/ или да се разклати енергично / при първия вариант/. Иначе са дълготрайни, но аз лично подновявам няколко часа след първото нанасяне.

# 196
Благодаря за отговора.Аз тъкмо свърших очната линия,която е на 2-та снимка. Simple Smile

# 197
Значи днес получих поръчката си и много ми хареса ексфоилиантът и суфлето от планет спа с лотос, маслото за тяло (зеленото) от серията скин со софт, но на него ми харесва само ароматът, тъй като е недълготрайно, харесва ми и парфюмът romantic voyage, мирише 1 към 1 с този от каталога, единствено не ми хареса кремът за тяло с маслина (planet spa), нещо миризмата му не ми допадна Simple Smile

# 198
  • USA, Steak State

Хубав продукт, но го усещам.. Мисля, че е за жени със суха кожа / моята е нормална към суха/. Иначе ще си го измажа с кеф.  Mr. Green

Объркала съм си пудрата, взела съм тази която е "пресована" вместо прахообразната и сега ще правя замяна. Не мога да дам отзиви за тази, съжалявам:

# 199
Щях да питам още нещо за пудрата й фон дьо тена 2 в 1. Rolling Eyes По-покривна ли е или е по-лека, личи ли си много? Flutter
H0uSse_Baby,добра е.Не си личи много и покрива сравнително добре.На Lóreal преди имаше някаква подобна пудра и бях доволна,но от тази също съм.Има в нея и някакви явно светлоотразяващи частички и леко блести,но на мен ми харесва. Simple Smile
Но прочетох по назад в темата,че за някой е кремообразна,а на мен ми е прахообразна пудрата  фон-дьо тен и пише на нея "фон-дьо тен с минерали" отзад на кутийката.За цапането на огледалцето-малко се зацапва,но има нещо като клапа или нещо подобно,и като я отвориш има количество,колкото за едно нанасяне,и повече не се разсипва(един плюс за "Avon" според мен).
iveto63,искам да попитам за висулките-в коя брошура са и по принцип ли са по 3.20 лева или за толкова ти ги носи жената? newsm78
Говорите за два различни продукта.  Naughty H0uSse_Baby  пита за фон дьо тен 2 в 1 , а ти говориш за минералния фдт.  Peace Първото е с кремообразна формула, на мен ми харесва, с добра покривност и седи естествено. Удобен е за нанасяне с гъбичката. Минералният фдт (аз съм ползвала стария) също е много добър. Той е прахообразен, седи много естествено и може да се напластява. Според мен няма да сбъркаш, който и да избереш.  Peace
kashmir,понеже H0uSse_Baby,нали написа пудра и фон-дьо тен,и за това аз дадох отзиви за това.Не знаех,че има още един продукт на Avon 2 в 1.Сега и него ще трябва да пробвам.Има ли я в новите каталози,и на каква цена?Питам за това:
http://prikachi.com/images.php?images/266/3076266N.jpg

Също се чудя дали да си поръчам за мен от обновяващи ампули за лице с японско саке и ориз,или серумът за лице с екстракт от бял чай на Planet Spa?Някои да има отзиви за тях или лично да ги е ползвал? newsm78 И едно масажно масло с цвят от лотос-също ми хареса,но него може,и да не го поръчам,че вече имам вкъщи всякакви Ейвънски неща.  Laughing

# 200
  • USA, Steak State
С риск да стана досадна искам пак да напомня, че когато слагаме линкове към снимки или снимки е много по- лесно "да се разберем" за какво говорим.
Опитайте се в бъдеще като имате питане просто да поствате и снимка или линк към снимка. Така на всички ще ни е по- лесно.

П.С. Бубанка и другите модератори да простят това, че пиша удебелено и в червено.  Praynig

# 201
http://www.-spam069-/oferims/o/im_899_PLANETSPA%D0%BF%D0%BE%D0%B … E%D1%80%D0%B5.JPG

Сори за дългия линк  Embarassed, хубав ли е този крем за тяло? Чудя се за него, да не стои гъст и мазен, мразя такива, чудя се кои 2 продукта да комбинирам. Единият ще е крема за лице със саке  и ориз, много ми харесваше озаряващата терапия от същата серия, сега ще пробвам крема. А тези ампули от същата серия ползвали ли сте ги?

# 202
  • USA, Steak State
Рая- Никол, не ти се отваря линка. Simple Smile

# 203
Ужас, верно....
Говоря за крема, който е в един буркан....не мога да открия линк  Embarassed

# 204
  • USA, Steak State
Ужас, верно....
Говоря за крема, който е в един буркан....не мога да открия линк  Embarassed

# 205
  • София
raja_nikol Хубав е много, но е мазен.  Peace

Sunlivkaaa , аз бях ползвла серума с бял чай, ама не бях впечатлена. Виж сестра ми, която е по-голяма от мен му е голям фен. Въпрос до кожа.  Peace

# 206
raja_nikol, аз съм фен на това бурканче  Peace, с много суха кожа съм. Ампулите с белия чай също много продавам и препоръчвам, но според мен те са за нормална кожа.

# 207
  • Бургас
В такова бурканче има 2 вида крем - маслото за тяло с минерали от Мъртво море и по-лекия крем от серията с шеа Peace Аз самата ползвам първото (серията с шеа ми идва прекалено захарна като аромат), измазала съм 2 буркана и съм се заредила с още 3 Blush Гъсто е, но се размазва сравнително лесно, не остава мазно, попива добре, овлажнява сухата кожа идеално, а ароматът му е лек и приятен (поне за мен). Не е много икономично, но това е единственият му минус Peace

# 208
Ей, че сте лоши ама, разтриумихте ме пак- хем е точно това, което не искам- гъсто и мазно, хем пък много го хвалите....Говоря за това, което с минералите от мъртво море наистина. Ще го поръчам май, заедно с крема с бял чай, мисля, че е подходящ за лятото има и 10 фактор май  newsm78

# 209
iveto63 ,
В темата за представители е сподело впечатление за чанта Линдзи от последните стр. в брошура 4.
Светлобежова била,не бяла, основата под щампата.
може ли линк към тази тема

Общи условия

Активация на акаунт