AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 308
  • 651
  •   1
Отговори
# 555
♥ Val ♥ , не бих поръчала ТВ ако преди това не съм помирисала  Peace та било то и на ароматизирана страничка поне.

# 556
Днес вече на ухая на True Glow, невероятен е, имам усещането за ухание на здравец, обожавам го....  bouquet

# 557
На мен пък страшно много ми хареса аромата на женския парфюм herve leger,но съм изпуснала промоцията,когато е бил 40лв.,дано скоро да има отново,че сега е 65лв.и засега се въздържам от поръчването  Stop

# 558
raja_nikol  , радвам се, че толкова бързо си се сдобила с него. Със здраве да си го ползваш Hug

# 559
Искам да попитам детската слънцезащитна серия може ли да се ползва от едногодишно дете ???

# 560
Момичета, може ли да ме ориентирате дали AVON предлагат добри спирали?
Аз си бях купувала един път спирала, но беше преди поне 5-6год. Въобще не ми хареса как ми стои и от тогава не съм повторила. Но от доста време ги гледам спиралите из каталозите и ми изглеждат с хубави четки поне. Та се чудя дали не са ги подобрили  Rolling Eyes Мен ме интересуват най-вече тези за обем. И понеже сега трябва да си купувам спирала и съм се насочила към Loreal и Maxfactor основно. Но се чудех дали пък и тези на AVON да не ги пробвам. Все пак са наполовина, като цена  Rolling Eyes Пък и в майския брой видях, че пускат нова спирала за обем, която има същата четка като Maxfactor False Lash Effect.
Някой може ли да ми каже, на какво ниво са спиралите на AVON спрямо другите споменати марки  Rolling Eyes   

# 561
Момичета, може ли да ме ориентирате дали AVON предлагат добри спирали?
Аз си бях купувала един път спирала, но беше преди поне 5-6год. Въобще не ми хареса как ми стои и от тогава не съм повторила. Но от доста време ги гледам спиралите из каталозите и ми изглеждат с хубави четки поне. Та се чудя дали не са ги подобрили  Rolling Eyes Мен ме интересуват най-вече тези за обем. И понеже сега трябва да си купувам спирала и съм се насочила към Loreal и Maxfactor основно. Но се чудех дали пък и тези на AVON да не ги пробвам. Все пак са наполовина, като цена  Rolling Eyes Пък и в майския брой видях, че пускат нова спирала за обем, която има същата четка като Maxfactor False Lash Effect.
Някой може ли да ми каже, на какво ниво са спиралите на AVON спрямо другите споменати марки  Rolling Eyes    
Бих ти  прероръчала  да не си купуваш защото не са много хубави.Аз съм доволна само от SuperSHOCK.Имала съм спиралата SuperExtend Не съм доволна от нея.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 10:18 от malkata_pisanka

# 562
SuperSHOCK- наистина вече ми хареса.Първоначално не възприех голямата четка и 3 пъти си бръкнах жестоко в окото при нанасяне на спиралата,но сега вече съм внимателна и доволна. Simple Smile

# 563
Преди време ползвах лилавия серум за обем на Ейвън, но сега не го виждам в каталога.Може ли някой да ми каже заменен ли е с някакъв друг продукт или изобщо няма аналог вече?

# 564
milen4eto84 , миналото лято ползвахме детската слънцезащитна серия. /Е, ние сме били на годинка и половина/.Доволна съм. Нито веднъж не се случи да се зачерви болезнено от слънцето. Мисля и тази година да ползвам същите продукти.

# 565
milen4eto84 , миналото лято ползвахме детската слънцезащитна серия. /Е, ние сме били на годинка и половина/.Доволна съм. Нито веднъж не се случи да се зачерви болезнено от слънцето. Мисля и тази година да ползвам същите продукти.

Благодаря за отговора  newsm10 ще ги пробваме .

# 566
Ами аз последно си купих спирала на Maxfactor  Flutter Друг път може да пробвам някоя на AVON

# 567
Ами аз последно си купих спирала на Maxfactor  Flutter Друг път може да пробвам някоя на AVON

То до майския каталог сигурно ще си я свършила!  Wink

Според мен спиралите на Ейвън са по-сухи от тези на другите фирми. Затова пък ефектът им е по-естествен.
Може би до спиралите на други фирми се доближава най-много вибриращата. Но тя е и по-скъпа.

# 568
  • England
Аз също съм много доволна от supershock

# 569
Момичета, доволни ли сте от този продукт

Има ли някакъв цвят? Защото пише, че е за изкуствен тен, а по-надолу - че е за удължаване на тена преди излагане на слънце newsm78 Много е объркващо!
Една клиентка иска да си го вземе. Двоуми се между него и синия - блестящия за след слънце. Но синият го е имала и иска да изпробва и този.

Общи условия

Активация на акаунт