AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 293
  • 651
  •   1
Отговори
# 570
Това е лосион за стимулиране на почерняването - т.е., мажеш се с него преди излагане на слънце (но не замества слънцезащитния), и почерняваш по-бързо и по-дълготрайно.

# 571
Аха, ясно! Значи най-добре да си вземе синичкото, за след слънце, което е (тъй като тя искаше да го ползва така).
Благодаря  bouquet

# 572
предния вариант на синия лосион за след слънце имаше много блестящи частици
не знам този как е, но предпочитам маслото за след слънце, отколкото всичко да ми блести - и тялото, и дрехите ...

# 573
Здравейте. Скоро за един продукт на Ейвън , който преди време използвах нон - стоп . Последният ми спомен е от 2004 година. Оттогава не съм го срещала по каталози. Опитах се да го потърся в интернет и евентуално да поръчам , но не успях . Проблемът е , че не си спомням  името . Ще се опитам да го опиша по памет , дано някой помогне Simple Smile
Беше балсам за устни , не бих казала червило .. защото оставяше само лек блясък по устните в 2 златисти нюанса - единият беше по-наситен ( и се доближаваше към карамел) , а другият - по-прасковен. Но при всички случаи си беше балсам , а не червило .Външно изглеждаше като червилата ultra color rich  24 К Gold .  Интересното е , че самият балсам не беше от един цвят а се виждаха най-различни цветове , който се смесваха при нанасяне върху устните .
Много пъти се опитвах да уцеля името в интернет , но не успях. Въртят ми се в главата думи като " shimmer glow" ;"arabian shimmer"" arabiаn gloss ""  Думата BRONZE със сигурност  присъстваше в името . Знам , че по онова време арабският блясък , перлите и още няколко продукта от тази серия бяха хит. Използвах ги всички и бях много доволна .
Повечето ги има и в момента по каталозите...но този безценен блясък за устни ( балсам , гланц или както е най-удобно:)) вече липсва.
Моля , ако някой се сети да ми пише . Наистина ще ми е полезно !
Благодаря

# 574
  • USA, Steak State
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1105

За съжаление вече ги няма, на мен също ми беше любим продукт. Simple Smile

# 575
  • В къЩи.
Доволни ли сте от крема за ходила и лакти на планет спа?

# 576
Доволна съм ,но няма кой знае какъв ефект.С какъвто и крем да се мажа, омекотява по същия начин. Но мириса ммм...  Crazy беше прекрасен.

# 577
И аз не харесвах стария блестящ лосион за след слънце, голямо мазало беше, така го изхвърлих. Цапаше много и ако не се размаже добре стои много грозно на мазанки. Маслото е пъти по- хубаво. Много съм доволна и от спрея за деца като ефект, само не мога да разбера защо трябва да е в този налудничав тюркоазен цвят? Цапа по дрехи или по хавлиите, от някои материи излиза, от други не.

# 578
  • Бургас
Цитат
само не мога да разбера защо трябва да е в този налудничав тюркоазен цвят?
Ами за да се вижда добре къде си мазала и къде не и по този начин да не останат ненамазани участъци. Но друг е въпросът защо не са го направили с някакви по-софт оцветители, дето не цапат толкова Tired

# 579
  • В къЩи.
Доволна съм ,но няма кой знае какъв ефект.С какъвто и крем да се мажа, омекотява по същия начин. Но мириса ммм...  Crazy беше прекрасен.

bouquet

# 580

С прекрасен аромат е и омекотява обаче ако търсиш добър продукт за стъпала смятам че  не е толкова добър като онзи дълбоко овлажняващ крем 100мл FW който е като вазелин но попива чудесно и не оставя мазни следи. Аз лично слагам малко чорап отгоре и сутрин стъпалата ми са все едно току що намазани.

И аз не харесвах стария блестящ лосион за след слънце, голямо мазало беше, така го изхвърлих. Цапаше много и ако не се размаже добре стои много грозно на мазанки. Маслото е пъти по- хубаво. Много съм доволна и от спрея за деца като ефект, само не мога да разбера защо трябва да е в този налудничав тюркоазен цвят? Цапа по дрехи или по хавлиите, от някои материи излиза, от други не.

Не само той цапа. Дъщеря ми като хванеше тен я мажех с фактор 20 - той пък цапаше в кафяво всички дрехи, хавлии - примирих се обаче с този недостатък защото откак ползвам продуктите с високи фактори няма слуяй на изгорели на слънце.

# 581
  • В къЩи.

С прекрасен аромат е и омекотява обаче ако търсиш добър продукт за стъпала смятам че  не е толкова добър като онзи дълбоко овлажняващ крем 100мл FW който е като вазелин но попива чудесно и не оставя мазни следи. Аз лично слагам малко чорап отгоре и сутрин стъпалата ми са все едно току що намазани.

Искам го за лактите  Peace много ми са сухи напоследък и когато съм с дълъг ръкав сякаш ми дразни и пречи  newsm78 И аз немога да си го обясня  ooooh!

# 582
  • София

Аз много го харесвам, добре попива на моите крака и омекотява. Съгласна съм с другите момичета за миризмата, и аз я обожавам. Като цяло смятам, че е от сполучливите продукти на ейвън и го препоръчвам на клиентките си.

# 583
От новият за след слънце са доволни клиентките, аз не съм го пробвала. Иначе този, за който питах цапа ли? Rolling Eyes

# 584
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1105

За съжаление вече ги няма, на мен също ми беше любим продукт. Simple Smile

Мацка, имаш 6+, браво!   bouquet
балсамът и пудрата не съм ползвала, но сенките и лаковете наистина бяха страхотни - бях си взела всичките нюанси
сега гледам, че и Арабският блясък е само в 2 цвята,
дали няма да пуснат пак такива летни продукти  Sad

Общи условия

Активация на акаунт