AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 287
  • 651
  •   1
Отговори
# 585
  • София
От новият за след слънце са доволни клиентките, аз не съм го пробвала. Иначе този, за който питах цапа ли? Rolling Eyes

Аз съм го ползвала в старата опаковка и ако няма промени, не, не цапа. То си е като нормален лосион. А как ухаееее. Като се замисля това ми е може би най-любимият лосион.  Blush Оставя и лек филм, който за лятото, на слънце седи много добре. Надявам се да не са променяли формулата.  Crossing Arms

Аз да се оплача, че И новия на Салма ми е нетраен. Като се пръсна, ок, но след няколко часа... Аз очаквах да е траен като другите парфюми от серията. Даймънд-а например и уникален, жалко, че изчезна.  Naughty

# 586
bebsun, много благодаря  bouquet

# 587
  • София
Здравейте, да попитам за озаряващите перли? Хубави ли са? Подходящи ли са за светла кожа? Благодаря   bouquet

# 588
  • Стара Загора
Здравейте, да попитам за озаряващите перли? Хубави ли са? Подходящи ли са за светла кожа? Благодаря   bouquet

Peace

# 589
  • на североизток от Рая

Моите клиентки купуват повече озаряващите перли, отколкото тези за бронзов загар. Казват, че са хубави. Аз не ползвам перли, но това , което се поръчва повече, е добър показател. Peace

Упс, и крейзи лейди е дала вече един положителен глас. Simple Smile

# 590
  • София
Девойки, някой виждал ли е шала от мини-брошурата? този на стр. 6 - Talia? интересува ме шарките паунови пера ли са, че така изглежда на снимката

# 591
И аз да кажа, че много харесвам озаряващите перли. Много нежно розовеят и придават жизнен и естествена бледа руменина на лицето. Даже руменина е твърде силно казано.

# 592
  • София
Един глас за озаряващите перли и от мен.  Peace

# 593
  • Бургас
Добро утро Simple Smile много полезна тема и редовно ви следя Simple Smile Поръчала съм си овлажняващ лосион за тяло с  бета каротен за удължаване на тена и масло за след слънце пак за удължаване на тена, че трудно хващам тен  Laughing. И едни дует за лице от планет спа (обичам ги нещата от тази серия) с лавандула и жасмин, най  вече заради маслото за лице, Някой пробвал ли го е да даде отзиви Simple Smile

# 594
  • Бургас
Моя милост. И затова първия съвет, който дадох, е да се отваря адски внимателно пликчето с маслото и да се присипе в някакво малко шишенце или бурканче, защото моето замина половината по плочките в банята Tired Ароматът е основно на лавандула и жасминът не се усеща особено. Маслото е икономично, попива горе-долу добре и сутрин ми е хубава кожата, без да е омазнена, а тя моята си е комбинирана към мазна. Така че + от мен Peace

# 595
  • Бургас
  bouquet  Мерси за отговора и моята кожа е комбинирана към мазна , значи ако ми хареса за напред може да си взема цялата разфасовка Simple Smile

# 596
И аз давам положителен отзив за маслото с лавандула! На другата сутрин след употребата му кожата е толкова мека. А и аз съм с мазна кожа

# 597
  • София
Реших да направя поръчка, но не намирам консултант за Младост 3, няма как да се придвижа до друг квартал, тъй като съм без кола. Помощ на лични? Благодаря   bouquet

# 598
Момичета искам да ви питам за Дълготраен фон дьо тен Perfect Wear кой цвят е най- светъл? И дали цвят Nude е по- тъмен от цвят Ivorу, защото в каталоги ми се струва, че Nyde е по- светъл.

# 599
Ivory i Nude са най-светлите ,според мен,като първият е с розов оттенък,а вторият-с бежов.
По принцип Нюд се счита за най-светъл.

Общи условия

Активация на акаунт