AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 411
  • 651
  •   1
Отговори
# 450
Soft Musk ми мирише на едновремешните Impuls те още ги има по магазините де. Но на мен ми мирише на тежките парфюми на баба.  Simple Smile

# 451
Здравейте,някой ползвал ли е антицелулитния крем Solutions и какви са отзивите?Свалят ли се сантиметри с него,разбира се при редовна употреба?

# 452
Голям + за спиралата SUPERSHOCK!!! Доста добро попадение. Преди не бях ползвала спирали на Avon, но от тази съм приятно изненадана.

# 453
Аз също съм доволна от Супершок. Купих я на смешна цена благодарение на това, че представителката ми е много добричка и често ме радва с такива оферти, жива и здрава да е.  Hug Спиралата придава чудесен обем, четчицата обгръща всяка мигла и ефекта е много добър. Не се рони, издържа дълго, но и лесно се маха с мляко.

Също имам и новата спирала със златни частици - 24 к, кафявата. Цветът е тъмно кафяво, частиците ги виждам само на четката и после по почистващия тампон, може би се виждат и на очите, но не ги забелязвам. Не са натрапчиви и са много ситни. Спиралата е добър вариант за ежедневен грим, по мое мнение.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 13:03 от Koketka_sf

# 454
Здравейте,някой ползвал ли е антицелулитния крем Solutions и какви са отзивите?Свалят ли се сантиметри с него,разбира се при редовна употреба?
Сантиметри не знам дали се свалят ,но не се вижда целулита.Ясно е, че за да се премахне целулита наистина , само с кремче няма да стане ,ще си трябва и движние и повече вода ит.н. Wink Но мен ме устройва ,че не се вижда целулита. Краката изглеждат гладки ,стегнати и бляскави .Аз го ползвам от пролет крема, до есента. Ползваш една седмица редовно и краката са други ...  thumbsupthumbsup

# 455
Сериозно ли? Зарибихте ме, всяка вечер ли се маже?

# 456
Мисля че се маже сутрин и вечер.

# 457
Здравейте дами,отново имам въпрос.Някой да има представа бива ли ги тези четки за грим ,който са в комплекта от серията 24к.Съжалявам,но не мога да намеря снимка,предполагам,защото ще ги има чак в следващия каталог,обаче представителите може вече да са ги пробвали.

# 458
+ 1 и от мен за Супершока, няколко пъти съм си я вземала. Wink

# 459
  • Варна
Докато сме на спиралена вълна, да попитам за спиралата на колортренд за дълги мигли? Поръчаха ми я, но нищо не знам за нея...

# 460
Имала съм такава, само че четката беше друга и бях доволна. Мисля, че съм си поръчвала и тази, но... нещо не беше както трябва. Tired

# 461
  • Варна
Тази с другата четка е спиралата за обемни мигли, и аз съм я имала и си ми харесва за цената си. За тази се чудя, дали разликата е само в дизайна и четката  Wink

# 462
Ами аз не съм запозната с консистенцията на спиралите, които купувам и си ги избирам по четка. И тази втората четка, за дългите мигли, моите не ми ги правеше хубави. Tired

# 463
Въобще не ми харесва козметиката на Ейвън!  NaughtyПочти всички неща са от Китай, и за това ми предизвикват алергии, и не само на мен !!

# 464
Въобще не ми харесва козметиката на Ейвън!  NaughtyПочти всички неща са от Китай, и за това ми предизвикват алергии, и не само на мен !!

Аз пък ползвам доста неща и то от години и съм доволна от повечето продукти Peace и не се произвеждат повечето в Китай,а в Полша и Германия!Само бижутата и чантите се правят в Китай!

Общи условия

Активация на акаунт