AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 394
  • 651
  •   1
Отговори
# 465
  • на североизток от Рая
Въобще не ми харесва козметиката на Ейвън!  NaughtyПочти всички неща са от Китай, и за това ми предизвикват алергии, и не само на мен !!

Май не ти се получи с темата за ОРИ и дойде тук да си поплачеш. Ъ?

Алергичните ходят на лекар.
 Някои могат и без козметика, пробвай и ти.

Всъщност, ти пусна тема за обсъждане продуктите на Ори. Недоволство ли щеше да изразяваш и там, или напротив.

Бубанка ако прецени, нека да изтрие поста ми. Peace

# 466
neli mar4 , няма да трия поста ти  Wink
надявам се, че след като nat_t получи отговора на бележката, която ми прати, да има идея къде и какво се пише  Grinning

пп доволни и недоволни винаги ще има  Peace

# 467
Въобще не ми харесва козметиката на Ейвън!  NaughtyПочти всички неща са от Китай, и за това ми предизвикват алергии, и не само на мен !!

Аз пък ползвам доста неща и то от години и съм доволна от повечето продукти Peace и не се произвеждат повечето в Китай,а в Полша и Германия!Само бижутата и чантите се правят в Китай!

да бе да ти така си мислеш  Joy Joy Цялата серия на колорттренд е китайска , четворката сенки за очи е китайска ии още море от .....

# 468
...

Бубанка ако прецени, нека да изтрие поста ми. Peace

май прецени и го изтри
всяка козметика има своя тема и се обсъжда в нея
теми от типа 'едното срещу другото' не живеят дълго по очевадни причини

# 469
  • USA, Steak State
nat_t Продуктите се произвеждат в Полша, Германия, Канада.. това мога да цитирам като страни поглеждайки по опаковките на продукти, които имам.
Негативизъм разбира се, че можеш да споделиш, но не и по този начин.
Не се изразява така както си го "мислеш". След като не си доволна и написа защо смятам, че е излишно да се раздува мнението ти и да се тъпче на едно място.   Peace

# 470
nat_t Продуктите се произвеждат в Полша, Германия, Канада.. това мога да цитирам като страни поглеждайки по опаковките на продукти, които имам.
Негативизъм разбира се, че можеш да споделиш, но не и по този начин.
Не се изразява така както си го "мислеш". След като не си доволна и написа защо смятам, че е излишно да се раздува мнението ти и да се тъпче на едно място.   Peace

И защо колортренд пише отзад Made in China ? Както и на четворката сенки ? Да не би да са се """объркалии""" Crossing Arms

# 471
  • USA, Steak State
Колор Тренд не съществуват зад океана. Ейвън избират да работят с определена младежка серия, като за страни като Канада, Сащ и части от Европа са различни. В България, Румъния, Полша и Турция Колор Тренд се предлага като младежка серия на Ейвън, но не е част от ейвън, а нещо като дъщерна фирма.
Зад океана и Канада марката, която използват за младежка серия се нарича Mark., която също е вид дъщерна фирма на Ейвън. Това значи, че не Ейвън ги произвеждат, а имат договор с тях да ги продават. Вече къде се произвеждат на продуктите на фирмата си пише.  Peace

# 472
Колор Тренд не съществуват зад океана. Ейвън избират да работят с определена младежка серия, като за страни като Канада, Сащ и части от Европа са различни. В България, Румъния, Полша и Турция Колор Тренд се предлага като младежка серия на Ейвън, но не е част от ейвън, а нещо като дъщерна фирма.
Зад океана и Канада марката, която използват за младежка серия се нарича Mark., която също е вид дъщерна фирма на Ейвън. Това значи, че не Ейвън ги произвеждат, а имат договор с тях да ги продават. Вече къде се произвеждат на продуктите на фирмата си пише.  Peace

хубаво а сенките четворка ??? Имаше и едни прахообразни сенки и те също !

# 473
  • USA, Steak State
Имам 3 палитри сенки четворки и една 24к. четворка, произведени са в Сащ.
Но пък сенките, които са 8 цвята палитра четвъртита са ми произведени в Китай.
Сенките, които са прахообразни и в продълговата опаковка са произведени в Англия.
И така.. мога с часове да изброявам кое къде е произведено...
Аз лично имам една огромна палитра от сенки китайска, която най- много си я тача. Пардон 2, дори мога да ги покажа.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/156922_1614969148 … 725_1773638_n.jpg

Както казах, не ти харесва- не ги ползваш. Лично аз приключвам дебата. Simple Smile

# 474
Сериозно ли? Зарибихте ме, всяка вечер ли се маже?
Аз го ползвам 1-вата седмица редовно -сутрин и вечер. По няколко минути го втривам, на предварително почистена кожа с ексфолиант. Редувам топла със студена вода, за обливане на краката. Въобще, всичко както си му е реда...След тази първа седмица ,тъй като вече има видим ефект ме ...домързява . EmbarassedЗапочвам да го правя през ден -два или три и така цялото лято  ,когато се сетя.

# 475
Здравейте дами,отново имам въпрос.Някой да има представа бива ли ги тези четки за грим ,който са в комплекта от серията 24к.Съжалявам,но не мога да намеря снимка,предполагам,защото ще ги има чак в следващия каталог,обаче представителите може вече да са ги пробвали.
Не, не ги бива. Толкова много ги исках и съм разочарована. Мънички са, може би са удобни за дамска чанта, но аз грима навън не си го оправям с четки. Симпатични са, но нищо повече - смятам, че са много мънички и няма как да вършат работа.  Naughty

# 476
Здравейте дами,отново имам въпрос.Някой да има представа бива ли ги тези четки за грим ,който са в комплекта от серията 24к.Съжалявам,но не мога да намеря снимка,предполагам,защото ще ги има чак в следващия каталог,обаче представителите може вече да са ги пробвали.
Не, не ги бива. Толкова много ги исках и съм разочарована. Мънички са, може би са удобни за дамска чанта, но аз грима навън не си го оправям с четки. Симпатични са, но нищо повече - смятам, че са много мънички и няма как да вършат работа.  Naughty

Мерси за инфото,мислех да ги поръчам,но аз пък искам нещо с дълги дръжки,че ми е по-удобно,ако са мънички не вършат работа.Явно ще се преориентирам:)Препоръчайте някой хубав комплект,няма значение марката,но да са с дълги дръжки и удобни:)

# 477
Момичета някой ползва ли серума за гладка коса с лотос?Кажете отзиви моля. Hug

# 478
Аз пък си искам балксамите без отмиване, защо ги няма вече??? Преди имаше един с банан и кокос, страхотен беше- спряха го, после един от синята серия  Embarassed, и него не виждам отдавна. Аз ползвам само без отмиване, другите ми правят косата ужасно мека, лигава и необемна.
Аз ли не ги откривам, няма ли ги вече  newsm78

# 479
Здравейте искам да попитам  използвалили сте тази спирала http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.gittigidiyor.co … d=1t:429,r:10,s:0 Доволнили сте от нея SuperMagnify

Общи условия

Активация на акаунт