AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 278
  • 651
  •   1
Отговори
# 600
Да попитам и аз за цвят . На клиентката ми almond  и е светъл  .Кой от двата цвята  natural beige и creamy natural  е по-тъмен? Аз мисля ,че е natural beige  ,но не съм сигурна .  newsm78Ако може някой да помогне. Hug

# 601
Да попитам и аз за цвят . На клиентката ми almond  и е светъл  .Кой от двата цвята  natural beige и creamy natural  е по-тъмен? Аз мисля ,че е natural beige  ,но не съм сигурна .  newsm78Ако може някой да помогне. Hug
Крем натурал имам -от новия минерален ФДТ.Цветът е почти като Айвъри и Нюд,тоест,действително е по-скоро към по-светлите нюанси.Правилно разсъждаваш.

# 602
Здравейте, знам че не е тук мястото, но понеже темата е за AVON бих искала да ви попитам как мога да стана дистрибутор. Много искам да се занимавам с това. Трябва ли да имаш 18, защото аз съм на 17 години и 6 месеца  Rolling Eyes

# 603
Феята, благодаря! HugТрудно ми е с фон дьо тените.Много видове, много цветове. Не мога да им насмогна на мостри.Надявам се, да улуча цвета на клиентката ! Praynig

# 604
Можеш,регистрирай се в сайта на Ейвън и чакай да те поканят или потърси координатор от твоя град-на първа стр. в темата за ПРЕДСТАВИТЕЛИ има посочени имена по градове.Вторият начин е по-сигурен.При мен чрез сайта не се свързаха и си намерих кой да ме  предложи.

# 605
ами от моят град няма представители  на първата страница

# 606
ами от моят град няма представители  на първата страница
Обади се в Ейвън и питай как става, но мисля, че трябва да имаш пълнолетие.

# 607
  • на североизток от Рая
Здравейте, знам че не е тук мястото, но понеже темата е за AVON бих искала да ви попитам как мога да стана дистрибутор. Много искам да се занимавам с това. Трябва ли да имаш 18, защото аз съм на 17 години и 6 месеца  Rolling Eyes

Щом нямаш 18 години, трябва да се регистрираш на името на някой от родителите си, например.Може и на баба, дядо, кака, батко..., но трябва да е човек, навършил 18 години. Откъде си? Ако си от  Шумен, мога да те насоча към готина координаторка и още утре ще си представителка. Peace

# 608
здравейте Simple Smile бих искала да питам някоя от вас поръчвала ли си е гланц за устни от серията колор тренд, гланцът се казва read my lips  newsm78 по-точно интересува ме цвят champagne.... искам да го поръчам, но от каталога не ми става много ясно как изглежда. Та ако имате снимки на цвета ще ви бъда много благодарна да ги споделите Simple Smile благодаря и хубав ден   bouquet

# 609
наскоро си поръчах крем за ръце и нокти от avon .Надявам се че ще е хубав  и с нетърпине чакам да ми го доставят .

# 610
  • на североизток от Рая
наскоро си поръчах крем за ръце и нокти от avon .Надявам се че ще е хубав  и с нетърпине чакам да ми го доставят .

Имала съм го и е много хубав. Обаче няма никакъв аромат.

# 611

Имала съм го и е много хубав. Обаче няма никакъв аромат.
и аз си мисля че крема е хубав Simple Smile надявам се до другата седмица вече да съм го изпробвала. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 612
здравейте Simple Smile бих искала да питам някоя от вас поръчвала ли си е гланц за устни от серията колор тренд, гланцът се казва read my lips  newsm78 по-точно интересува ме цвят champagne.... искам да го поръчам, но от каталога не ми става много ясно как изглежда. Та ако имате снимки на цвета ще ви бъда много благодарна да ги споделите Simple Smile благодаря и хубав ден   bouquet

Заповядай

http://s005.radikal.ru/i211/1104/76/5b5d4f1c4afb.jpg
http://s40.radikal.ru/i090/1104/61/66be68e406b7.jpg
http://i062.radikal.ru/1104/d4/5c4f624749f2.jpg
http://i013.radikal.ru/1104/16/71cfe4a7ef75.jpg

# 613
Аз искам да попитам, според вас Treselle  подходящ ли е за пролетта или е по-зимен аромат? То вярно, че пролетта е доста "зимна" тази година, но се чудя дали да го ползвам в този сезон.

# 614
ако се чувстваш добре с него в момента, какво е значението за кой сезон е определен като подходящ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт