AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 282
  • 651
  •   1
Отговори
# 615
  • на североизток от Рая
Аз искам да попитам, според вас Treselle  подходящ ли е за пролетта или е по-зимен аромат? То вярно, че пролетта е доста "зимна" тази година, но се чудя дали да го ползвам в този сезон.

Един от любимите ми парфюми е.  Peace

Нося го и през зимата, но върху мен повече трае през топлите дни. Сега, в тая влага, май не е подходящ. Той  е като красиво, пролетно, разцъфнало цвете. Свързвам го със слънце, не с мрак и дъжд.

ASTILLA,  Hug Heart Eyes!

# 616
Treselle-то не е тежък аромат, за да е подходящ повече за зимата, както и не е толкова лек, за да е подходящ за топлите дни.
Някои хора си се пръскат с един парфюм, без значение сезона. bubanka правилно ти е казала - ако ти харесва за сега, спокойно си се ароматизирай ( Mr. Green)  с него.

Иначе аз, точно обратното на neli mar4 , го ползвам през зимата. Свързвам го с Коледа и уютните вечери пред камината  santa2 Hug

# 617
Благодаря, момичета!  love001 За мен е много хубав и силен аромат, пък пролетно време се ползват по-цветни и леки миризми и затова се чудех дали не е много натраплив и неподходящ за сезона, но ще си го ползвам сега, пък каквото ще да става! Heart Eyes

# 618
Тая тема много опустяла ooooh! Никой ли вече не се интересува от продуктите на Авон-а Laughing
Искам да питам за новия интимен гел на стр.145 от К07, как ви се струва, не мирише ли лошо? Аз сега се измих с него, но нещо не ми вдъхва доверие...Така ли мирише дивия лешник newsm78 Sick УЖАСТТТ!!!
Споделете, да не би пък на моя нещо да му има? Thinking

# 619
  • София
Аз го получих, но още не съм го пробвала, че имам половин шише от черешовия в банята.
Толкова ли е лош?

# 620
Ами като цяло нямам оплаквания, но миризмата му е отвратителна и това ме притеснява. Твоя как мирише?

# 621
Аз отворих моя гел.Ами на нищо не ми мирише .Нито на див лешник ,нито на дива малина. newsm78  JoyМирише ми като стандартния ,който е с помпичка.

# 622
Имам два въпроса:
1. В мини брошурата на стр.4 има кафяв часовник.. Някой да има визуална представа как изглежда...
2. Новите парфюми от К08 стр.83 дали имат пулверизатор..

Благодаря предварителноо.. Party Hug

# 623
Аз го получих, но още не съм го пробвала, че имам половин шише от черешовия в банята.
Този черешовият как е като консистенция?

# 624
Имам два въпроса:
1. В мини брошурата на стр.4 има кафяв часовник.. Някой да има визуална представа как изглежда...

Ако става въпрос за парфюмите на Reese- имат пулверизатор. А за часовниците, не съм виждаля наживо никой от тях, но имам комплекта бижута Danica и предполагам, че и часовника е супер. Но ти уточни, кой от кафявите часовници те интересува.

# 625
Благодаря ви, момичета Hug
Може и това да си му е миризмата, не съм помирисвала другите. Все още не знам дали да го ползвам обаче Thinking

# 626
  • Варна
Момичета, да Ви запитам  за фон дю тена  "Magix Cashmere"-стр.30 от к.07/2011-има ли покривност, с блестящи частички ли е и дали е подходящ за зряла кожа ? Ще се радвам, ако някой сподели мнение: )

# 627
  • Варна
Имам два въпроса:

И аз съм му хвърлила око на кафевия, но не съм го виждала "на живо",  както се казва. Ако някой качи снимчици ще е супер ") ... иии бялата чанта "Abelia" ми е в списъка  Embarassed

# 628
  • София
Може ли някой да сподели отзиви за крем-пудрата? Интересува ме фино ли стои, дълготрайност, лъсва ли? С чувствителна, светла розовееща кожа съм. Към кой цвят да се насоча, ползвам примерно Buff на "Ревлон", но не се харесвам с твърде светли, особено пък розовеещи тонове Naughty

# 629
  • София
Според мен Treselle абсолютно си става за топло време.
Аз сега си взех Perceive Dew и ми е префектен за момента, но очаквах да е по- силен, а той съвсем лекичък.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт