Lord of The Chefs

• 34 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Не е много ясно кой какво точно е
казал. Зависи какво излъчват.
Не за първи път ще има случай в
който думи извадени от контекста
звучат ужасно.
Говоря по принцип.
За рататуя се изнедадах истински.
За първи път чувам, че зеленчуците
се режат на кубчета. newsm78 newsm78

http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=ar … nas&Itemid=82

Ето как изглежда според мен рататуи.

# 496
За магазина да кажа......Той е малък,  под земята е, по принцип не е от най-добре заредените магазини в града, човек може просто с един поглед да се ориентира кое къде е - е, хайде, може и от втори, но лесно се пазарува от там. Магазинът е в близост където живеят родителите ми и аз лично рядко пазарувам от там.........Предаването имам чувството, че се е снимало на кортовете на Изида, комплекса е много добър, собственикът е общински съветник(ако не се лъжа), кухнята е много добра там, това е мое предпочитано място в града. Строеше се и хотел, който аз така не съм видяла в завършен вид. Та напишете Изида - Добрич и ще ви излязат снимки. Там се провежда и част от републиканското по тенис на корт. Та така с клюките от Добрич.

Не успях всичко да гледам днес, защото тогава приспивах бебето, но нещо хич не ми харесаха ястията, които приготвиха......Наистина за това предаване трябва да си готвил мноооооого........

Разкажете ми го накратко епизода и кога са повторенията по някой от сателитните канали на бтв.......

# 497
Тук май правят коалиции - следващата може и да е чувствителната Сидония - ще видим.

...

В техните (на журито) книги може друго да пише, нали са суперспециалисти.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:36 от nela_66

# 498
Предаването се снима в Кулинарна Академия Ейч Ар Си в Добрич.

# 499
  • Разпиляна във въображението
Аз очаквах накрая журито да каже мнението си менютата и да обяви кой се е справил най-добре и после да гонят. Жълтите трябваше малко да ги похвалят пред другите, за да не ги смятат за аутсайдери.

# 500
  • София
За Рататуя, аз лично съм виждала рецепти и на кубчета и на кръгчета..и печен в тава и задушен в голяма тенджера..Малко пресилено ми се стори. А ,че не се връзваше не се връзваше.
Менюто на жълтите беше доста по посредствено (второто), като за "гости" между близки ..Спагети , в порядъчно голяма порция за предястие.. Rolling Eyes С първото меню..избиха рибата.
Васко си го просеше.Още от първия епизиод. Но прекалиха, сълзите, упреците...пр.
Сидония и Виталия ..интересно ще ми е да ги видя в един отбор, коя ще се пребори за надмощие. Mr. Green

# 501
Разкажете ми го накратко епизода и кога са повторенията по някой от сателитните канали на бтв.......

За жалост и аз търсих кога са повторенията, но не видях да има такива в програмите на другите ТВ от семейството на БТВ  Crossing Arms
Иначе в общи линии ги накараха да посочат хора от всеки отбор, като с тях формираха трети отбор. Те станаха нещо като аутсайдери и споделиха пред журито, че усещането е гадничко  Confused
Спретнаха "семпли" ястия, от които обаче журито остана приятно изненадано.
Едните трябваше да готвят 3 ястия с тиква, другите с морков, третите с домат
Състезанието спечели отборът на Владо, Виталия, Радка, Павел (или Пламен) и не се сещам кой друг.
Журито каза, че са били на кантар с отбора на непрофесионалистите (май повечето от новосформирания отбор, да не кажа всички, са непрофесионалисти)
Първите получаиха сума от 100 лв., вторите 80, третите 60 (трети бяха оборът на Васил, Сидония, Живко)
С тях трябваше да пазаруват и да спретнат меню
И накрая след всеобщото плюене по Васил, журито изгони него като преди това нарекоха това, което прави "нагло и посредствено"  Confused
Иначе какви бяха самите ястия на отделните отбори в отделните състезания не помня  Rolling Eyes

# 502
Предаването се снима в Кулинарна Академия Ейч Ар Си в Добрич.

Това не е ли Албена, колежът?

Нена, благодаря за инфото!

# 503
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тук май правят коалиции - следващата може и да е чувствителната Сидония - ще видим.

...

В техните (на журито) книги може друго да пише, нали са суперспециалисти.

Ето как изглежда рататуй според Уикито:

# 504
  • София
Мамо Це, записите ги има в нета.На сайта на БТВ. Peace

# 505
  • София

В сайта на БТВ качват миналите предавания, ако ти е удобно. Иначе не зная дали има повторения по някой от другите канали  newsm78.

# 506
За Рататуя, аз лично съм виждала рецепти и на кубчета и на кръгчета..и печен в тава и задушен в голяма тенджера..Малко пресилено ми се стори. А ,че не се връзваше не се връзваше.
Менюто на жълтите беше доста по посредствено (второто), като за "гости" между близки ..Спагети , в порядъчно голяма порция за предястие.. Rolling Eyes С първото меню..избиха рибата.
Васко си го просеше.Още от първия епизиод. Но прекалиха, сълзите, упреците...пр.
Сидония и Виталия ..интересно ще ми е да ги видя в един отбор, коя ще се пребори за надмощие. Mr. Green

ще се хванат за косите ако са в един отбор и двете не спират да  приказват #2gunfire

# 507
# 508
      Изводът за мен  е един: на този етап е по-добре да не печелиш игри,  да не си на токчета, да не ревеш, да не си инициативен , да не си в полезрението на журито, за да оцеляваш. Сигурно участници с по-малки възможности останаха в играта, а Васко изхвърча. Другият вариант е да си стабилен и добър като Влади.

# 509

след ден два на сайта на БТВ

Общи условия

Активация на акаунт