Lord of The Chefs

• 34 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хаха, щях да падна от смях:

- Участник: Идеята за рататуй беше моя, затова аз го приготвих.
-Съдия след разглеждане на ястията искрено учуден: Рататуй?  ...Къде има рататуй?

Иначе, днес съдиите са необикновени кротки.  Simple Smile

# 481
Журито много ме дразни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 482
  • София
Верно не ставаше този Васко. Хем не може-хем нагъл.

# 483
Васко и според мен беше за гонене - 5 човека му казват, че не става за ръководител и искат да обсъждат начина му на ръководене, а на него не му се говорило за това  Shocked
Сидония не разбрах какво мрънка, че била от Добрич и трябвало нея да вземе при пазаруването ooooh!
Какво значение има от кой град е като ги водят в един конкретен магазин  Whistling

# 484
Васко голямото разочарование. Не само че не ставаше за ръководител но и работеше против отбора си.Явно целта му е била със тази тактика да се  класира на финала.Междо другото видях го ще се заяждаше със Сидония.

# 485
  • Sofia
Сидония не разбрах какво мрънка, че била от Добрич и трябвало нея да вземе при пазаруването ooooh!
Какво значение има от кой град е като ги водят в един конкретен магазин  Whistling

Идеята и беше, че имат ограничено време и затова е по-удачно да пазарува някой, който е ходил (вероятно) многократно в този магазин и знае кое къде стои.
Винаги отнема време да се ориентираш в нов магазин къде какви щандове има.

# 486
Имам чувството, че някакси
претупват представянето на ястията
 и коментарите на журито.

Доволна съм, че Васко си замина.

# 487
Ей, тая Сидония голям театър, голямо нещо...  ooooh! Васил че не ставаше - не ставаше за лидер. Ама тя цяло предаване една добра дума не я чух да казва - за каквото и да я питат тя все за Васил говори и все плюе. На мен ми мирише на тактика  Thinking И тоя ред сополи, ред сълзи... Нали са там да готвят. Какво се е разциврила  ooooh!

# 488

Идеята и беше, че имат ограничено време и затова е по-удачно да пазарува някой, който е ходил (вероятно) многократно в този магазин и знае кое къде стои.
Винаги отнема време да се ориентираш в нов магазин къде какви щандове има.

Да, предположих, че е това, но не смятам, че беше чак от толкова голямо значение, че да е повод за нея пак да мрънка.
А и магазинът не беше кой знае колко голям и обикновено се следва определена логика при разполагане на продуктите. А и надали имат само 4 магазина в града, че да е ходила толкова често и да знае всичко наизуст. Просто за мен тя си е мрънкало (макар че си имаше основание, но сълзите и ми дойдоха в повечко)

Славейче, съгласна съм с теб за Сидония  Peace

# 489
      И защо да е нагъл Васко? Просто направи поредица от грешки, които го извадиха от играта. Споделям изненадата на Сидония, че не беше избрана да пазарува. Но от друга страна тя направи ли опит да помогне на Васко  в името на отборната победа? Не! Възползва се от грешките му  и заедно с Живко дружно го бутнаха в пропастта.  Васко явно е достатъчно умен, за да разбере, че си отива и затова не му се слушаха повече техните нападки. Много е лесно да тъпчеш паднал човек....  Възхищавам му се, че запази самообладание и не се самосъжаляваше.

# 490
Относно рататуя - някой от отбора каза ли, че неправилно режат зеленчуците, или оставиха решението на Васил? Нали уж са отбор и пред журито всички знаеха сантиметрите на кубчетата, освен Васко, явно. Оставиха го май да се изложи, или и те толкова знаят.

# 491
Относно рататуя - някой от отбора каза ли, че неправилно режат зеленчуците, или оставиха решението на Васил? Нали уж са отбор и пред журито всички знаеха сантиметрите на кубчетата, освен Васко, явно. Оставиха го май да се изложи, или и те толкова знаят.

И аз така си мисля  Thinking
Все пак той е шеф, но не им пречи да му дадат съвет, нали? А се оказа, че всички знаеха, само той не. И Живко (който иначе ми е фаворит) отговори, че Васил бил главният готвач. Какво от това, ако са истински отбор трябваше да го посъветват, пък той да прецени дали да се вслуша в съвета

# 492

Ами странно ми е. Къда са кръкчета , къде са квадратчета. Нали точно това му е спецификата на Рататуя, тази форма и големина на зеленчуците. Уж са отбор, какво като имат капитан, той не е завинаги, просто при таква грешка трябваше да му кажат нещо. newsm78

# 493
Изкефиха ме жълтите Mr. Green

И Елена даже, подкрепяйки ги духом, въпреки че момичето напазарува Laughing

# 494
    nela66, мисля като теб. Все пак това не беше индивидуално представяне на Васко, а отборна игра. Многострадалната Сидония можеше да го спре. Но не! Колкото и да се правеше, че страда за отбора, тя просто ликуваше. Миля, че това беше доста подло.

Общи условия

Активация на акаунт