Усмихни се, Малък Сечко! На разходка иска ЯНУАРСКИ дечко! (2)

• 30 110
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Купих на Дребчо черешови костилки. Продавачката каза, да се слага възглавничката на гола кожа... Аз си мислех поне върху едно боди да ку я слагам...  Thinking
Вие как процедирате?

Бире, недей на голо  Peace Най-добре през боди-то  Peace

# 421
Купих на Дребчо черешови костилки. Продавачката каза, да се слага възглавничката на гола кожа... Аз си мислех поне върху едно боди да ку я слагам...  Thinking
Вие как процедирате?

Бире, недей на голо  Peace Най-добре през боди-то  Peace

Благодаря!  Hug И аз така си мислех!  Crossing Arms

# 422
днес съм на ръба на нервна криза,
на обяд чувам, че детето нещо проплаква в съня си, но ми се стори по-различен плач от обичайното. Отивам и какво да видя, той повърнал през носа си, едвам си поема дъх, син черен. ИЗкарах си акъла,
обръщах го, тръсках го, тупах ги накрая изплака, дръпнах му с аспиратора съдържимото от носа. Всичко това го правих механично, въобще не бях на себе. После и аз и той ревахме 1 час.
Звъня на педката- тя ми вика нема да се притесняваш. А той цяла седмица повръща. Теглих и една майна и си запазих веднага час за частен кабинет.
В резултат на което се оказва, че жълтеницата не ни е минала, а ни биха втората инжекция за хепатит. Сега ни пращат на изследване на ПКК и билирубин, а за повръщането на изследване за пиларна стеноза.
На всичкото отгоре ми се изсипа свекърва ми, която само ми повтаря колко деца била изгледала, оспорва всяко мое решение, постоянно ми дава акъл и днес помолих мъжа ми да и каже да не идва повече. По- добре сама да си гледам детето и да припадам от умора, отколкото да ми е разбита нервната система.
Направо имам чуството, че ще падна от умора и нерви

Мирабела, вас ли ви пращаха на изследването за пиларна стеноза? В какво се състои то? Къде го правихте

За пъпките по лицето- понеже и Мартин има доста, мнението на лекарката е, че са предизвикани от контакта с наште дрехи. А аз пера само неговите с бебешки прах, наште с хубави, но не и антиалергични прахове

# 423
Здравейте мамчета, да почерпим, че днес ставаме на цяяял месец.

Ние ползваме шезлонг на Фишър Прайс, от тези 3-в-1 (люлка, шезлонг, столче). Сега е в положение "люлка" и Дария изкарва по цял ден там. Сложили сме го на леглото, удобно ни е да я люшкаме, а мога да го клатя с крак докато дремвам  Wink...

# 424
  • София
днес съм на ръба на нервна криза,
на обяд чувам, че детето нещо проплаква в съня си, но ми се стори по-различен плач от обичайното. Отивам и какво да видя, той повърнал през носа си, едвам си поема дъх, син черен. ИЗкарах си акъла,
обръщах го, тръсках го, тупах ги накрая изплака, дръпнах му с аспиратора съдържимото от носа. Всичко това го правих механично, въобще не бях на себе. После и аз и той ревахме 1 час.
Звъня на педката- тя ми вика нема да се притесняваш. А той цяла седмица повръща. Теглих и една майна и си запазих веднага час за частен кабинет.
В резултат на което се оказва, че жълтеницата не ни е минала, а ни биха втората инжекция за хепатит. Сега ни пращат на изследване на ПКК и билирубин, а за повръщането на изследване за пиларна стеноза.
На всичкото отгоре ми се изсипа свекърва ми, която само ми повтаря колко деца била изгледала, оспорва всяко мое решение, постоянно ми дава акъл и днес помолих мъжа ми да и каже да не идва повече. По- добре сама да си гледам детето и да припадам от умора, отколкото да ми е разбита нервната система.
Направо имам чуството, че ще падна от умора и нерви

Мирабела, вас ли ви пращаха на изследването за пиларна стеноза? В какво се състои то? Къде го правихте

За пъпките по лицето- понеже и Мартин има доста, мнението на лекарката е, че са предизвикани от контакта с наште дрехи. А аз пера само неговите с бебешки прах, наште с хубави, но не и антиалергични прахове

Не бързай да се шашкаш с пилорна стеноза.
Ние правихме изследването в Пирогов, но ако отидеш там направо ще ви приемат в болницата за пълни изследвания.
Изследването само за пилорна стеноза е просто ехограф на коремчето. Не е страшно. Ако решат да ви правят и други изследвания е малко по-сложно.

П.П. И ние не сме я минали жълтеницата и на нас ни биха ваксината .... Не мога да коментирам тук, не съм особено компетентна. Чудя се когали ще мине тази жълтеница - вече сме с нея месец и нещо.

# 425
look_at_me, много неприятно.Добре, че си реагирала веднага и правилно.   Hug

mimsat, благодарности!   bouquet

# 426
  • София
Бебешондел радвам се за вас и така да се каже добрите новини.
Сакси мазилото, което ти го препоръча Бебешодел ползвам и аз за баткото, тъй като и той има участъци на суха кожа и наистина е добро.От Токуда ни го изписаха като го водих на дерматолог.Също го къпя с Липикар синдет, пак по тяхна препоръка, малко е скъпичко, но е добро или както са ти казали само с вода, никакви сапуни, защото те допълнително изсушават кожата.
Шезлонг този път и аз си купих.След дълги размисли взех съвсем обикновен, без вибрации, на Чико, от Джъмбо-60 лв. Но както са писали Ноеми и etomira варианта с кошницата също е добър, с баткото и аз правех така, подлагах едно одеалце да запълня дупката.
Бибероните на Чико са само единична партида от Гърция, както Нощни е писала, която отдавна е изтеглена от пазара.Аз също ползвам такъв, с баткото също съм ги ползвала.Това е от сигурен източник, имам позната, която работи в Чико, така че споко.
Моят АГ, който ми следеше бременността в поликлиниката, когато ходих за болничния за преносване ме вика на 28 февруари на преглед, полагал ми се бил.Разбрах ме се ако не ходя, да звънна поне амбулаторен лист да ми пуснат, така е по ЗК.Но е хубаво да се отиде след около месец, когато спрат да текат гадориите.Аз лично смятам да отида до Шейново при моя си док.
Ми май се изказах по почти всички теми. Simple Smile Отдавна не бях писала толкова. Simple Smile

# 427
  • София
Ааа чакаме разказ за срещата!

# 428
от доста време не съм писала, но пък не е минал и ден, без да хвърля поглед в темичката. Така съм свикнала с вас, въпреки че не се познаваме лично  Hug Не пиша, защото почти винаги намирам отговор на въпросите, които ме вълнуват от вашите постове, за което ви благодаря  Hug също така по доста от въпросите се чувствам мн некомпетентна, защото сега трупам опит и събирам много полезна информация от вас  Hug а пък и Ади почти постоянно е в ръцете ми, такова коте е, честно казано и аз не искам да я оставям Simple Smile сега тя спи на дивана и имам малко повече време ... или така си мисля  Laughing

от почти седмица Ади се храни през по-кратки интервали - 1,5 - 2 часа, не може да издържи както преди по 3 и повече часа без кърма. Няколко дни бяхме със страшни колики, такъв рев не бях чувала Crazy но днес е доста по-спокойна.

относно шезлонга - имаме на ФП, много ми е удобен, а и тя си го харесва, не сме взели батерии и не съм ползвала още вибрацията, но пък мн е кефят играчките, които се клатят пред очичките и  Simple Smile

бяхме на консултация в събота - наддали сме 650 гр, не е много, но ... и е пораснала с 4 см.  Simple Smile

имахме себореен дерматит между веждичките, сега е по-добре, но едставям мазахме с кортикостероиден крем  Sad някой има ли със същия проблем? след кортикост.крем с какво кремче мажете засегнатото място? с нещо по-специално или ... по принцип ползвам хидр.лосион на Мустела за телцето и с него намазвах до сега и лицето... дали да продължавам с него или с нещо друго  newsm78

Бебеш, стискам палци   bouquet
look_at_me, браво за бързата реакция Wink

ох, малко разхвърлено пиша, извинете   bouquet

# 429
здравейте мами искам да се присъединя към вас ако ме приемете аз съм мама на 3 дечица.казвам се атанаска на 27 год от димитровград моето бебче се роди на 03 януари 51см 3750гр момиченце казва се рая.през цялата ми бременност следях форума ви но не се реших да пиша сега видях че не било страшно.ако ни приемете в отбора да ни впишете на 1 страничка благодаря ви

# 430
Мацки, кога може да се прави секс след раждане??  Rolling Eyes Непременно ли трябва на 100% да сме се изчистили от лохиите?  Whistling
Извинявам се за тъпите въпроси.....  Blush

# 431
здравейте мами искам да се присъединя към вас ако ме приемете аз съм мама на 3 дечица.казвам се атанаска на 27 год от димитровград моето бебче се роди на 03 януари 51см 3750гр момиченце казва се рая.през цялата ми бременност следях форума ви но не се реших да пиша сега видях че не било страшно.ако ни приемете в отбора да ни впишете на 1 страничка благодаря ви

Ха добре дошла на съгражданката  Hug, че и момиченцата ни са на една дата родени  Flutter Другите ти дечица на каква възраст са?

Благодаря на всички за стиснатите палци  Hug

# 432
Мацки, кога може да се прави секс след раждане??  Rolling Eyes Непременно ли трябва на 100% да сме се изчистили от лохиите?  Whistling
Извинявам се за тъпите въпроси.....  Blush
Аз предпочитам след напълно изчистване от лохиите, много са ми гнусни  Sick
Те мойте вече спряха де, сега трябва да ида на коло маска, че...да не изпадам в подробности  Mr. Green

Обмислям тия дни нападение над мъжо  Flutter Дано намерим време и сили....и терен  Laughing

# 433
  • В две тъмни очички
Бубе, когато повръщането се дължи на проблем (ГЕР), то е малко по-различно. След като повърне бебето може да започне да плаче, да извива гръбчето и да дава главата назад. Това е защото от честото повръщане, стомашните сокове, които са смесени с повърнатото мляко му дразнят хранопровода. Освен това моето бебе понякога се свиваше докато лежи (явно дискомфорт). Лекарката каза, че това е тих рефлукс - млякото тръгва нагоре по хранопровода,но може да не се повърне и да не стигне до устата. Въпреки това отново дразни хранопровода и бебчето се свива. За това препоръчват и матрака да се повдигне на 30 градуса.
При нас се е случвало да повръща на всяко оригване и 3-4 пъти след хранене. Връща по малко, но то си се събира ... Освен това беше страшно нервен и много плачеше.
Като цяло ако е спокойна след като е повърнала и се държи все едно нищо не се е случило, значи не трябва да се притесняваш.
Ами точно това ме притеснява че често се извръща назад и често чувам как се дави без да повръща и започва да преглъща - явно млякото тогава тръгва по хранопровода но не успява да повърне! Преди малко сложих една възглавничка под матрака и се надявам да се подобрят нещата  Praynig Малката също често връща след храненето когато успява да се оригне! КАто повръща й излиза мляко и от устата и от носа и се случва точно това което описва look_at_me давене и почервеняване и трябва да я вдигна и да я тупам да си вземе въздух!

Бира с таратор трябва АГ-то да ти даде зелена светлина (по принцип)   Mr. Green иначе след като ти спрат лохиите или около 4-6 седмици след раждане! Аз смятам да мина през АГ-то преди да правя каквото и да е,че да се види положението и с вътрешните шевове,а и да пусна една микробиология все пак!

Naska83 Дбре си ни дошла!  Hug

# 434
бебеш здравей момче и момиче даная на 5 и франсиско на 6.надявам се искрено с тея всичко да се оправи много скоро

Общи условия

Активация на акаунт