True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 759
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
"MTV News asked “True Blood” hottie Joe Manganiello what his blood-lusting fans could look forward to next season, he gave it to ‘em straight … sexy (just the way I want it).

“A lot naked. I’ll say a lot. A lot. A lot,” said Manganiello. "  Joy

Майкоууууу

То както го е казал, звучи направо сякаш няма да го видим облечен, бе!  hahaha

Няма да го видите щото няма да гледате, би. Ще мижате  Mr. Green

Ау, добро утро забравих да кажа.

# 496
Ще трябва, да, макар че... май вече видяхме всяка частица от мъж ти. hahaha hahaha hahaha

Добрютру!

# 497
  • София
 kaffeetrmker_2

Ване на уикенда реванш, тамън ще си натрупала.....емоции от сериала през седмицата  Grinning

Не се бях сетила...  Embarassed

Няма да го видите щото няма да гледате, би. Ще мижате  Mr. Green

В мен може да си сигурна - ще мижа!  bowuu

# 498
  • София
Аз ще го поглеждам само под главата, щото ми харесва тЕлото му Whistling

# 499
Аз ще го поглеждам само под главата, щото ми харесва тЕлото му Whistling
А  Scream Ти баш колкото да ме треснеш  Crossing Arms Глей обаче като ще е под главата да е поне над плешките  Mr. Green

kaffeetrmker_2
В мен може да си сигурна - ще мижа!  bowuu

Ши взема да те обичам вери мач  Laughing

Ще трябва, да, макар че... май вече видяхме всяка частица от мъж ти. hahaha hahaha hahaha

Добрютру!
Ми то беше отдавна... А гаси мноу териториална взех да ствам. Зиса ме е заразила  Wink

# 500
 hahaha Начи, Нелка, записвай си - от врата до диафрагмата и толкоз.

Тъй е то, Кате, заразно си е, ма кво пък.

# 501
hahaha Начи, Нелка, записвай си - от врата до диафрагмата и толкоз.

И само дясната половина. Лявата е заета  Crazy

# 502
Прювет!
Гледам се активизирахме вече!
Искам True Blood всеки ден да го гледам, ама без дублаж Heart Eyes Ще взема пак да си го изтегля, щото беше забърсан от компа в края на лятото, поради връщащия се от ваканцията наследник. А вече имам чувството, че ми се губят ключови моменти.

Ауу, Джо ще го гледаме честичко гол? А други така голи ще има ли? Mr. Green

# 503
  • срещу двата комина :)))
Кате,аз мислим само косата да му гледам  Wink deal   friendship

# 504
Е, добре де всеки си е запазил територия, за мен остава палеца на крака значи и табана  Laughing

# 505
  • КиТ
Като бъди сигурна в мен,аз ще мижам,ша си гледам моя Томи ако се появи тъй случайно Whistling Joy Joy Joy Joy,тук не съм териториална,щото са появих късничко и всяка територия бе завзета и опазвана твърде прилежно,та да се науча дан пипам чужди мъжове Peace

# 506
Е, добре де всеки си е запазил територия, за мен остава палеца на крака значи и табана  Laughing

МоментУс, молим  Naughty Територията Алсид+Джо е завзета отпреди 2 години от най-горната до на-долната точка, както и всички останали върхове, низини и равнини. Как тъй си заплюхти отделни органи. ПОМОЩ!!! Армията! Командире, остайте си корема настрана и свиквайте четата  Rage

То коса, коса, ама като си е във вълча форма коса има и под опашката  Wink

# 507
  • срещу двата комина :)))
Е, добре де всеки си е запазил територия, за мен остава палеца на крака значи и табана  Laughing

МоментУс, молим  Naughty Територията Алсид+Джо е завзета отпреди 2 години от най-горната до на-долната точка, както и всички останали върхове, низини и равнини. Как тъй си заплюхти отделни органи. ПОМОЩ!!! Армията! Командире, остайте си корема настрана и свиквайте четата  Rage

То коса, коса, ама като си е във вълча форма коса има и под опашката  Wink
пфуууу, Фана ме  Whistling

# 508
Фащам сичко аз. Ще трябва да обграждам пак с бодлива тел. Свършиха се мирните времена.
Па я да ви приложа нова военна тактика: да знайте само и къв гол Ерик ще има .... мммммхххмммм  Crazy

# 509
Коса под опашката  hahaha hahaha
Аз няма да пипам, даже и не искам да гледам толкова от диафрагмата надолу. Още помня оназ снимка Blush Crazy

Общи условия

Активация на акаунт