True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 743
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
м, чИ кО да праЯ кат` не идат бря! Ни един от тях!!!

hahaha hahaha hahaha Въх, горканка! Ми то и мен не са ме навестявали по скоро, ама то и аз сега се заигравам на сън с Джейсън Нюстъд /бивш член на Металика/  Blush

# 541
  • София
Мале, мале, много сте стиснати, да не казвам като какво hahaha
Добре, че нямам кой знае какво мераци към ваште, че трябваше да ви ги измъквам под носа smile3534

# 542
То имаше един такъв крадлив субджект, ма де се попиля  Whistling Трябва да е настъпила от зисините мини  Laughing Апро-по де остана БонитУ бре  newsm78

# 543
  • София
Бониту ли крадеше, ма тя е верна на Дамян, затва се е отказала Mr. Green

# 544
Че откога таз моногамност у нея  Joy

# 545
Бря ко изригнахтИ тука изведнъж  Laughing

Косми под опашката,е напрао ма уби  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Трайкова много рядко се появява,моа да си гледам,да си пипам...  Whistling

# 546
  • гр.София-Красна поляна
м, чИ кО да праЯ кат` не идат бря! Ни един от тях!!!
Спокойно бе Ване. Stop
Аз съм сънувала Билито само веднъж майна.
Аз го чаках на морето а той трепе къртици у градината на комшийката. Crossing Arms

Ше пипаш ма пипката ше те пипне. Mr. Green

# 547
Трайкова много рядко се появява,моа да си гледам,да си пипам...  Whistling

Бе то веднъж ши съ появи и ... Мен ме гръмна само щото давах. Даже не пипах  Tired  Wink

# 548
 hahaha Бони е с широко сърце, ама като наближи старта и тя ще се сети да дойде, сигурна съм.

Мале, мале, много сте стиснати, да не казвам като какво hahaha
Добре, че нямам кой знае какво мераци към ваште, че трябваше да ви ги измъквам под носа smile3534

Е, като какво, като какво, като гугутско дупе, като какво може.  Joy

Като, кой последно беше субекта дето се пробваше да краде?  newsm78 Май се сещам, де, ама тя си би камшика...

# 549
Тя вече ме пипна един път,ма не заболя и аз си продължавам.. Whistling  Mr. Green

# 550
  Като, кой последно беше субекта дето се пробваше да краде?  newsm78 Май се сещам, де, ама тя си би камшика...

Мчи тя все на Ерик се лепеше, ама де да знам  newsm78 Тъй като ми задаваш въпроса сега ме хвърляш в параноя , д`н би да е летяла към Вълчо пък аз да съм забравила или по-лошо - да не съм разбрала  Angry

# 551
Добър ден  Hug
Леле, изригването днес е мощно  hahaha  Hug

Кате, мерси за съновната аванта  Mr. Green

Черпя ви с това парче за Сукееее  hahaha, да не повярва човек, че после Скот е бил в аце-гръмотевичка-деце.  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=ROZmow3_uAA

# 552
Да, да, тази, за която аз се сещам на Ерик се меткаше, спокойно.   Mr. Green

Боже, Цеце, отде го изрови тва, мърррр!  hahaha

# 553
Тя вече ме пипна един път,ма не заболя и аз си продължавам.. Whistling  Mr. Green

И ти скоро ще станеш история..... Twisted Evil

П.С Днес шефката ме "хвана" като отговарях на Ката,че и изкоментира: "Тя,Таня не е написала адресен етикет,защото има по-важна работа....." ooooh!

# 554
 hahaha hahaha Не се отказвам лесно,пък и не го искам само за себе си  Wink

Общи условия

Активация на акаунт