Чувсвителна матка и раждане?

• 775
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.Искам да ви попитам,знаете ли дали при т.н. диагноза ,,чувствителна матка,, е задължително раждане със секцио.Ако има мами,които са били с ,,чувствителна матка,, и вече са раждали,моля и те да споделят изживяното.Много ще съм благодарна на всички,тъй като се притеснявам,а така ми се иска да родя естествено.Предварително благодаря  bouquet

# 1
# 2
  • София
каква е логиката изобщо да се роди секцио...чувствителната матка, освен контракции и застрашаване на самата бременност, какво отношение има кър раждането....

http://www.bigsmallthings.com/2010/02/09/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%8 … 0%BE%D1%82%D0%BE/ ето ти една майка родила вагинално. Със сигурност не е и единствената.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488640.msg14766322#msg14766322 може би тази тема ще ти е полезна...предполагам това е притеснението всъщност.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 10:56 от Angel_Dust

# 3
Само това ли е причината лекаря ти да ти предлага да родиш секцио или има и други причини?

# 4
  • ул. "Мечтание"
Странен довод за раждане със секцио.  newsm78
Ако става въпрос само за чувствителна матка няма никакви причини да се прави секцио.
Ако има някакви други проблеми, вече е отделен въпрос.

# 5
От все сърце ви благодаря момичета,за темите които сте ми изпратили.Ще са ми от голяма полза.Сега ще си ги прочета пак,за да ми се поизяснят още по-добре нещата и се надявам ако се наложи пак да помагате  bouquet

# 6
За Нощни очи и Бубето-ами още никой не ми е казал как ще раждам.Аз просто се интересувам,защото като се установи,че имам чувствителна матка,много мои познати едва ли не ми съчувстваха,че може би щяло да се наложи в този случай секцио.Та за това питам,но явно те не са наясно с нещата и не са толкова компетентни по въпроса.Много ви благодаря и на вас.

# 7
  • ул. "Мечтание"
Надявам се раждането ти да мине както искаш и всичко да е наред до края на бременността! Успех!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт