Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 706
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  nelka 123-моето искрено уважение и възхищение   bouquet,друго нямам какво да добавя.

# 631
  nelka 123-моето искрено уважение и възхищение   bouquet, друго нямам какво да добавя.
И моето. 
Въпреки че роптая срещу дългите постове, винаги ги чета. Wink

# 632

И накрая , радвам се , че повечето не четат дългите постове…!!!  Може би не беше удачно да “разголвам” душата си точно тук , но нямам лоши помисли , уверявам Ви !

Аз съм от тези дето не четат всички дълги постове,но този го изчетох на един дъх.Нелка,няма какво да добавя,просто ти се възхищавам  bouquet

# 633
                      Прекрасни мисли от майка Тереза... Един човек да го "докосне" , ще е достатъчно.!?

Въпреки това

Хората са неразумни, нелогични и егоистични,
                     въпреки това, обичай ги.
                     Когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви и задни мисли,
                     въпреки това, прави добро.
                     Когато имаш успехи, печелиш фалшиви приятели и истински врагове,
                     въпреки това, имай успехи.
                     Доброто, което правиш, утре ще бъде забравено,
                     въпреки това прави добро.
                     Честността и откритостта те правят уязвим,
                     въпреки това, бъди честен и открит.
                     Това, което си построил с дългогодишна работа, може да бъде разрушено за една
                     нощ,    
                     въпреки това продължавай.
                     Твоята помощ наистина е нужна, но хората може би те нападат, защото им помагаш,
                     помогни им въпреки това.
                     Дай на света най-доброто от себе си, и те ще извадят зъбите ти,
                     въпреки това, дай на света най-доброто от себе си.

# 634
Благодаря nelka 123,че споделяш с нас!
   love001

# 635
nelka123 ,  newsm51 ! Благодаря ти , че сподели една истинска история с нас ! Знам ,че никак не е лесно да изложиш на показ личните си преживявания , чувства и емоции и те целувам за смелостта ти ! Надявам се , че това няма да е напразно и ще даде повод да се замислим , когато се изказваме крайно и категорично или осъдително ! Дано ! Praynig

# 636
  • в очите на дъщеря си
nelka123   newsm10 newsm51

# 637
nelka123,само един истински Човек като теб преживял и преодолял толкова трудности, може да има такъв мироглед и да бъде такъв оптимист.LВсичси се стремим към душевен мир,а ти си го открила. Wink
Както се казва"Това,което не ни убива,ни прави по-силни!"
Радвам се,че сподели това със нас.Аз обичам дългите постове. Peace

# 638
  • Пловдив

nelka123 - и много още такива да ни напишеш. Четем, разбираме и ставаме по-добри.

# 639
  • БГ
nelka 123 - моето уважение ! Хора като теб ме карат да се срамувам,че не съм по-добра!

Дългите постове са ми слабост!

Гордостта е най-големия грях , а прошката е Божи дар!

# 640

Ох , благодаря Ви момичета , че не ме осъдихте !!!
                Но днес ми се насъбра , сина ми пътува след изпити и го мисля , дъщеря ми излита след малко и също я мисля...Аз след един ден ще минавам Шипка... Може би това напрежение отключи задръжките ми и си  "оголих" душата...!!!
                 Дъщеря ми пише хубаво , шегувам се с нея , че един ден трябва да напише роман за моя живот ... Laughing Laughing Laughing

Наистина съм оптимист , загърбвам лошото и гледам напред...!!!

Още веднъж извинявайте !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 641
  • Пловдив
А сега да помислим за следващата анкета Simple Smile Предложения ?

# 642
   nelka 123 няма защо да се извиняваш  newsm51

# 643
  • Пловдив
За анкетата имаше предложение от някой - нещо за любовта.

# 644
  За цената на любовта и струва ли си да бъде платена.Аз предлагам анкетата да бъде именно за тази любов-между Б и Б и тяхната цена.

Общи условия

Активация на акаунт