Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 337
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
   Здравейте,видях оферта за диамантено дермаабразио в салони Angel Face.Бихте ли ми препоръчали да си купя ваучер за тази процедура и това добра цена ли е,защото освен почистване на лице  друго не съм правила.

# 46
  • Sofia
Аз си правих диамантено микродермаабразио в салон Relax Beauty...е не беше това, което очаквах. Почистиха ми лицето първо с ексфолиант, после т.н. диамантено микродермаабразио, което траеше не повече от 5мин и дори не мина през цялото ми лице. После ми сложи маска за 10мин и крем. Резултат - все едно в къщи си бях почистила сама лицето с обикновен ексфолиант и после маска.
Може би с салон Angel Face ще е по-добре. Peace

# 47
Здравейте, дами!
Радвам се, че открих темата. И аз напоследък често се възползвам от офертите. Мисля, че 29 лева за микродермабразио, не е най-изгодната оферта. Аз съм си правила на стандартна цена за 45 лв., а в някой от сайтовете скоро имаше за 19 лева.

# 48
Влизам да споделя мнение за хотел Белмонт Банско.

Бях си взела ваучер от Грабо за 7 нощувки в хотел Белмонт Банско. Останах очарована от хотела, храната, персонала. Може би защото тръгнах с едно на ум, а в действителност се оказа друго. Храната беше на блок маса и разнообразна /за 3* хотел/, хотела - чист и топъл, персонала - любезен. Недостатък беше това, че им беше хладен басейна или по-точно помещението, където беше басейна, джакузи нямаше, а парната баня не ми допадна /имам чувството, че работеше на max. независимо колко градуса си настроил. Затова пък ползвахме напълно безплатно тези в съседния хотел /където бяха закуските и вечерите/. С една дума чудесни условия за 3* хотел!!!

# 49
  • София
 Confused Май и мене не ме подминава последната мода.
Тоест хващам се на въдицата и ще ви следя.

# 50
много интересни неща обсъждате в тази тема !!записвам се да следя и аз!
БУ страхотно разяснение за хормоните -научих някои неща които не знаех!

# 51
  • София
С риск да досадя на някого с това суши Laughing, препоръчвам новата оферта на Грабо:

http://grabo.bg/sofia/nad-edin-kilogram-sushi-set-v-sushi-expres … -za-1850lv-0m3mvw

Офертата е страхотна. Ние взимаме редовно суши от заведението до Бизнес парка в Младост 4 и сме много доволни. Peace

/ Ужас, това ми е третият ваучер за суши! Embarassed Подсигурих семейството за няколко седмици напред! Joy/

# 52
С риск да досадя на някого с това суши Laughing, препоръчвам новата оферта на Грабо:

http://grabo.bg/sofia/nad-edin-kilogram-sushi-set-v-sushi-expres … -za-1850lv-0m3mvw

Офертата е страхотна. Ние взимаме редовно суши от заведението до Бизнес парка в Младост 4 и сме много доволни. Peace

/ Ужас, това ми е третият ваучер за суши! Embarassed Подсигурих семейството за няколко седмици напред! Joy/

Благодаря за препоръката, грабнах един ваучер.
До сега не се престрашавах за суши, но това изглежда обещаващо.  Hug
Някой има ли отзиви от рестораната им на бул. Прага?

# 53
  • София
И от мен един глас за  сушито, доста често вземам от това в Младост 4 и много ми харесва.

# 54
Супер промоция за сушито, иначе така като гледам всичкиоферти.бг са най-актуални от всички сайтове, който събират офертите.
Всички останали сайтове имат само по малка част от офертите на сайтовете за групово пазаруване.

Аз си взех две сушита на половин цена Simple Smile

# 55
  • София

изкуши и други  Mr. Green

# 56
Само при мен ли толкова бавно се зарежда страницата на vsichkioferti.bg? Нека, ако някой от сайта следи темата, да направи нещо по въпроса.

# 57
  • София - Дианабад
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/ekskurzija-do-korfu-4-nosch … to-za-640-lv.html

Някакви мнения за тази оферта? Мъжът ми е взел 2 ваучера, имам малко време да реша дали да ги плащам. Иначе много ми се ходи  Heart Eyes!

# 58
  • софия

Същата работа и при нас. Тази седмица ще ползваме първият, за който имаше лоши отзиви. Embarassed

Ragga, моля те сподели какво е развитието:
Цитат
Да се оплача от голямата о ферта за суши: http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/sushi.html
вчера след 7 часа закъснени го получих. По -отвратителни нещо не съм хапвала дори не мога да кажа, че е суши. Платото беше отваряно явно от доставчика и имаше липси - по-  малко сушита, без джиндифил, без клечки и с едно 5 мл пакетче соев сос.  Обадих им се веднага достачика се държеше инфантилно и смехотворно каза ми да ги помоля следващият път да сложат  допълнително. Обадих се във фирмата и ми казаха, че опаковка не е такава, нито пък чинията!!! #Crazy #Crazy #Crazy
От всичките оферти сме повече  от прецакани.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:02 от zvanche

# 59
За сушито - преди време имаха пак оферта, възползвахме се, хубаво беше, но условията бяха по-добри. какво означава равномерно през целия ден... малко са идиотски условията...  newsm78 Ще помисля преди да купя.
Иначе съм фен на тези сайтове - до сега: суши, мексиканска кухня, 4д кино, масаж, курс за езиково обучение и ... не се сещам друго за сега.

Общи условия

Активация на акаунт