Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Oх, направо ще се побъркам от мислене коя кавитация - дали в Angel Face или в салона от Zadrujno.bg

Минусът на Angel Face e, че трябва да са 3 различни зони. Значи трябва да взема поне 3 ваучера.
В Задружно пък може да са еднакви зоните, но пък корем и паласки (което аз искам) ги разделят на 2 зони. Т.е. за 25 лв - корем + паласки.
 Shocked

За чистенето на прозорците и аз се чудех, но това "разгърната площЮ какво значи, че броят стъклата и от двете страни ли?  ooooh!

Аз пък разбрах, че корем и паласки е една зона... взех си 3 ваучера и ще си правя 6 процедури само корем и паласки..., правят го около 40 мин. т.е по 20 мин. на процедура... Имам и час даже..

# 91
Здравейте, доколкото виждам доста хора от форума ще ходят на кавитация. Искам да споделя моя кратък опит за кавитацията и да ви кажа много да внимавате, защото кавитацията има много сериозни противопоказания и, ако не се извършва от квалифициран лекар, даже може да бъде опасна. Аз съм ходила в Елос и съм доволна, наистина изключителен ефект за три процедури, но не мисля да повтарям. Кавитацията е доста агресивна процедура, не знам дали изобщо сте наясно с технологията на процедурата, но в Youtube Има достатъчно зловещи клипчета за кавитацията. Ако смятате, че  няма риск за черния ви дроб, ок, пробвайте, но имайте предвид, че кавитацията е противопоказна при хора с проблеми с черен дроб. Аз лично си правих две седмици след процедурата чернодробни изследвания-ензими и липиден профил, бяха ок, но няма да се подложа пак на ултразвук. Предпочитам диетата пред ултразвука. И за кавитация аз лично не бих отишла в немедицински център, каквито са се нароили в тези сайтове.

# 92
Преди малко се прибрах от фотоепилация в Белиз.Не усетих абсолютно никаква болка,дори не разбрах кога момичето ми направи едната подмишница.Става за 20 секунди.

# 93
Момичета, в 888 са пуснали оферти за различни активности в Masters of the dance - гимнастика, аеробика, зумба. Някоя от вас да е ходила там, какви са условията, впечатления?

Аз днес щях да звъня да си запазвам часове за закупените досега ваучери и пусти му акъл - забравих ги вкъщи. Утре ще пробвам. Дано имам успех да имат свободни часове.  Shocked

# 94
  • София
да дам отзиви за оферттата от наполовина (София ) солариум + 3 сън уеив  процедури за 12лв
момичето , което работи там беше много  мило , солариума не е лош (160ww)- хоризонтален е , не е необходимо да се записват часове за него само за колагеновия апарат (утре съм на него)

# 95
Писах в старата тема за гафа със сушито от http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/sushi.html
Енсо ООД грам не разбират от суши. Не стига, че доставката закъсня с 7 часа, не стига, че беше нарушена опаковката, нямаше клечки, бройката беше по-малко от описаната във ваучера, имаче 1 малко листенце джиндифил и едно пакетче соев сос от 5 мл. . След като помолих доставчика да се върне защото няма общо с офертата която съм поръчала и има липси най-иронично ми казах, че щели да се реваншират някой друг път. Да не говорим , че това не суши и няма общо със сушото ориза е най-обикновен ориз, а рибата трябва да търсиш с лупа!!! Ям суши повече от 7 години, пробвала съм на различни места по света, това нямаше нищо общо!!! Да е говорим, че всичко се разпада в мигът в който го докоснеш. С най-голямото си нахалство днес представителите на фирмата дойдоха да си вземат "поръчката" с такъв тон и държание ме обвиниха, че аз съм била взела клечките !!! и сега споря, че нямало клечки и имало липси. Било невъзможно да го доставят по този начин. На въпроса, а вие как ги карате ми показах лек автомобил,  в който имало хладилник, естествено поисках да видя и да ми покажат оригиналния сет как изглежда. Отказаха ми без причина!!!! Чудесно държание и чудесна реклама си направиха, хвърлиха ми парите понеже не съм знаела какво искам.  Писна ми от такива измами с тия оферти!!! В никакъв случай платото не стрива 50 лв и отгоре. #Cussing out

# 96
Преди малко се прибрах от фотоепилация в Белиз.Не усетих абсолютно никаква болка,дори не разбрах кога момичето ми направи едната подмишница.Става за 20 секунди.

А покри ли ти цялата площ с косъмчета? Моце сама да види седят като изгорени. Не важно колко бързо  го е направила важно е да покрита цялата област, а не да има пропуск така и ефекта няма да имаш на местата които са пропуснати. Казвам го от собствен опит правик 6 процедури в салон на редовна цена, но си взех някаква оферта от хилядите не е Белиз. Е с 3 светкания ми мина едната мишница ефекта е нулев.

# 97
  • София
И аз пак да питам.  Laughing Наистина ли трябва да си обръсна мустачките?  Rolling Eyes

# 98
А някой да си е правил ултразвуково почистване на лице?Има ли ефект и изчиства ли добре комедони и др.нечистотийки по лицето.Випоферта имат такова предложение за Бургас и се чудя дали си заслужава?

# 99
  • София
И аз пак да питам.  Laughing Наистина ли трябва да си обръсна мустачките?  Rolling Eyes

Може и да не ги бръснеш. Аз днес така ходих, не беше проблем. Дори я попитах мога ли още днес да ги дръпна с нещо, че вече не мога да ги трая, колкото и уж да не се виждат  Mr. Green , и тя каза, че може. Иначе те сами щели да изпопадат, ама след (не помня колко каза) дни  Rolling Eyes

# 100
Тъкмо чета отзивите за офертата на Колектива със сушито от Енсо ООД и почва да ми прикипява. В петък се обадихме да запазим доставка за днес в 3 следобяд (понеже изискването беше да се обадиш поне един ден по-рано, а те в събота и неделя не работят) и до момента никой не се е появил със заветното суши. От 3 до 4 се почна едно звънене на телефона им, но или никой не вдигаше, или даваше заето, а веднъж вдигнага и веднага най-нагло затвориха телефона. Преди малко пак им звъннах, но нали вече работното време е минало и кой да ми вдигне отсреща...дава си свободно и толкоз.  #Cussing out Отгоре на всичкото закупихме два ваучера  ooooh!

# 101
  • София

Може и да не ги бръснеш. Аз днес така ходих, не беше проблем. Дори я попитах мога ли още днес да ги дръпна с нещо, че вече не мога да ги трая, колкото и уж да не се виждат  Mr. Green , и тя каза, че може. Иначе те сами щели да изпопадат, ама след (не помня колко каза) дни  Rolling Eyes
Meрси.  Hug Ще пропусна значи!  Whistling Взех си ваучер за механа Избата. Ще дам отзиви след, като я посетя . Peace

# 102
Здравейте,

Добавете и www.grupovo.bg в листата със сайтове Simple Smile

# 103
Здравейте,

Добавете и www.grupovo.bg в листата със сайтове Simple Smile

И се регистрира само за това? Stop
С тази реклама си правите АНТИреклама.

# 104
Тъкмо чета отзивите за офертата на Колектива със сушито от Енсо ООД и почва да ми прикипява. В петък се обадихме да запазим доставка за днес в 3 следобяд (понеже изискването беше да се обадиш поне един ден по-рано, а те в събота и неделя не работят) и до момента никой не се е появил със заветното суши. От 3 до 4 се почна едно звънене на телефона им, но или никой не вдигаше, или даваше заето, а веднъж вдигнага и веднага най-нагло затвориха телефона. Преди малко пак им звъннах, но нали вече работното време е минало и кой да ми вдигне отсреща...дава си свободно и толкоз.  #Cussing out Отгоре на всичкото закупихме два ваучера  ooooh!

Аз днес направих заявка... за следващия понеделник  Shocked Нямали куриери, всички били заети до края на седмицата  Whistling Надявам се още хора да се включат с отзиви, защото първите два никак не са обещаващи  Confused

За мен това беше първият и най-вероятно последен ваучер от Колектива - не предлагат разплащане с Easy Pay, нямат опция за коментари...

Общи условия

Активация на акаунт