Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 359
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Започнах фотоепилация в "Белиз" миналата седмица. Болката се понасяше.
Дали ще е ефективна или не - ще видим.

Само се чудя тез' девойки по фризьоро-козметичните центрове така ли няма да разберат,
че личните разговори по време на процедура са нежелателни, а пък разговорите с колеги
все едно клиентът го няма, говори зле и за личното възпитание ... Понеже знам, че тук четат
много работещи в такива салони, та нека се замислят. Аз не съм от клиентите,
които ще си изискат необходимото внимание с думите: "Хайде да си приказвате по-късно, сега се съсредоточете върху това, което вършите", но просто следващия път няма да ида.
Козметичката, при която ходих (сега не мога, защото вече не живея в Стара Загора),
никога, ама никога не си го е позволила. Да не говорим за това, че така си организираше
часовете, че клиентките й да не се засичат, т.е. да не знам коя е била преди мен и коя ше бъде след мен.

# 76
Аз мисля  да скачам с кавитацията във Варна. (грабо)
Изглежда златна оферта! newsm20 newsm81
40 лв - 3 зони + отстъпка после =>28 лв на зона при следващи посещения

# 77
Хайде и аз съм с ваучер са суши Simple Smile

# 78
Някоя от Вас да е ползвала фирма за почистване на прозорци?  Thinking Чудя се дали да се доверя на подобно нещо и да ги пусна у нас. Има ли отзиви?

# 79
  • София
 Хайде пак аз с мойте фотоепилации  Mr. Green
http://www.deals.bg/deal/id/3110/ca1b20 Някой дали е ползвал вече услугите им, защото ми се върти някакъв спомен, че наскоро пак имаха някаква оферта за фотоепилация  newsm78

# 80
Започнах фотоепилация в "Белиз" миналата седмица. Болката се понасяше.
Дали ще е ефективна или не - ще видим.

Само се чудя тез' девойки по фризьоро-козметичните центрове така ли няма да разберат,
че личните разговори по време на процедура са нежелателни, а пък разговорите с колеги
все едно клиентът го няма, говори зле и за личното възпитание ... Понеже знам, че тук четат
много работещи в такива салони, та нека се замислят. Аз не съм от клиентите,
които ще си изискат необходимото внимание с думите: "Хайде да си приказвате по-късно, сега се съсредоточете върху това, което вършите", но просто следващия път няма да ида.
Козметичката, при която ходих (сега не мога, защото вече не живея в Стара Загора),
никога, ама никога не си го е позволила. Да не говорим за това, че така си организираше
часовете, че клиентките й да не се засичат, т.е. да не знам коя е била преди мен и коя ше бъде след мен.
Абсолютно съм съгласна с теб!!!!

# 81
  • София
Oх, направо ще се побъркам от мислене коя кавитация - дали в Angel Face или в салона от Zadrujno.bg

Минусът на Angel Face e, че трябва да са 3 различни зони. Значи трябва да взема поне 3 ваучера.
В Задружно пък може да са еднакви зоните, но пък корем и паласки (което аз искам) ги разделят на 2 зони. Т.е. за 25 лв - корем + паласки.
 Shocked

За чистенето на прозорците и аз се чудех, но това "разгърната площЮ какво значи, че броят стъклата и от двете страни ли?  ooooh!

# 82
  • София
Някоя от Вас да е ползвала фирма за почистване на прозорци?  Thinking Чудя се дали да се доверя на подобно нещо и да ги пусна у нас. Има ли отзиви?

Тъкмо пратих ваучера на Fresh&Clean, че момичето, което ми помага, ще отсъства 2 седмици.  Crazy Другата седмица ще имам впечатления от тях, но ако някой вече ги е ползвал, да сподели, моля. Тази фирма имаше оферти в 3 сайта (на различни цени  Laughing)

# 83

Тъкмо пратих ваучера на Fresh&Clean, че момичето, което ми помага, ще отсъства 2 седмици.  Crazy Другата седмица ще имам впечатления от тях, но ако някой вече ги е ползвал, да сподели, моля. Тази фирма имаше оферти в 3 сайта (на различни цени  Laughing)

Ясно, е аз предишните съм ги пропуснала, сега гледам тук една и се чудя дали да си взема или не... Да взема да те изчакам да видим какво ще кажеш Simple Smile

# 84
Oх, направо ще се побъркам от мислене коя кавитация - дали в Angel Face или в салона от Zadrujno.bg

Минусът на Angel Face e, че трябва да са 3 различни зони. Значи трябва да взема поне 3 ваучера.
В Задружно пък може да са еднакви зоните, но пък корем и паласки (което аз искам) ги разделят на 2 зони. Т.е. за 25 лв - корем + паласки.
 Shocked

За чистенето на прозорците и аз се чудех, но това "разгърната площЮ какво значи, че броят стъклата и от двете страни ли?  ooooh!

ох, съвсем се обърках с тези зони...
доколкото разбрах на офертата на кавитация в грабо 1 валчер включва третиране на 3 разл. зони...
Това в задружно за кой град се отнася?

# 85
  • София/Осло
Хайде и аз съм с ваучер са суши Simple Smile
Joy Joy Joy и аз

# 86
Не мога да спра да съм подозрителна към специално регнатите потребители, които друг интерес нямат, освен да споделят своите единствени, но прекрасни впечатления от тази или онази фирма/зъболекар...

Обиждате интелигентността ни! Няма пък да я доближа тая зъболекарка!

Абсолютно те подкрепям !

# 87
Аз ще си взема от  Angel Face Simple Smile

# 88
  • София
Понеже се предлагат доста ваучери за козметични терапии, имам нужда от съвет, за да знам за какви оферти да следя в бъдеще. Открай време имам две бръчки по средата на челото, които, естествено, не стават по-малки с годините. Laughing Коя процедура би била най-ефективна за заглаждането им? Благодаря предварително!

# 89
Преди малко питах във форума на грабо за кавитацията на angel face.

За съжаление ваучерът за 3 зони не може да се раздели на 3 отделни третирания върху една и съща зона....

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:25 от ivelinkaaa

Общи условия

Активация на акаунт