Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 343
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Само при мен ли толкова бавно се зарежда страницата на vsichkioferti.bg? Нека, ако някой от сайта следи темата, да направи нещо по въпроса.

При мен се зарежда много добре, но ползвам гугъл хром.

# 61
Здравейте,

някой ползвал ли е фитвайб - fitvibe  на боевски, доволен ли е? какво представлява?
засега ходя на фитнеса и съм много доволна! Simple Smile скоро започвам и фитвайб и не знам какво да очаквам.

# 62
Записах час за мъжа ми по тази оферта / Варна / :

http://www.zadrujno.bg/413/klasicheski-masaj-terapia-umoreni-kra … ane-otstapka.aspx

като го разтрият  Mr. Green Mr. Green ще споделя  Hug

# 63
Здравейте мили мами.Аз от скоро съм регистрирана,но исках да споделя мнението си относно офертата за зъболекар на задружно.бг(подчертавам задружно.бг,защото и грабо имат подобна,но каяеството на услугата не е добро.)Аз лично вече се възползвах от услугата в дентален център  MAGICALDENT.Зъболекарката е млада,изключително внимателна и обяснява всичко,което я попиташ.Самата услуга е безболезнена,а времето което прекарах в кабинета мина мн.приятно и бързо Simple Smile.Искам горещо да ви препоръчам т.нар."пародонтален скриининг"(който в началото нищо не ми говореше)тъй като получавате пълна информация за състоянието на венците,което е от изключително значение и мн.малко кабинети го предлаt,а сега влиза в тази оферта и е на доста разумна цена.Извинявайте за дългия пост,но просто исках да споделя лични впечатления и да бъда от полза на някой,който има нужда от тази услуга,а изпитва някакви съмнения.Отидете,заслужава си.Хубава и спорна седмица от мен.

# 64
Само при мен ли толкова бавно се зарежда страницата на vsichkioferti.bg? Нека, ако някой от сайта следи темата, да направи нещо по въпроса.

При мен се зарежда много добре, но ползвам гугъл хром.

Май имаш право  newsm78    Аз си карам старомодно с explorer-а, ама ще трябва да го сменям вече  newsm78

# 65
Аз отново да споделя:) Вчера с приятеля ми бяхме в Спа Студио Спирит на спа терапия за двама. Много доволни си тръгнахме. И отношението и масажа бяха чудесни.

# 66
И аз взех ваучер от Суши Експрес, тук поне отзивите са добри  Mr. Green

# 67
Някой питаше за Angel face Варна.Ползвам услугите им,точно тая не съм.Салона е хубав,чист,добре работят.Приятелка си прави микродермабразиото и каза,че все едно нищо не е било...Аз също му се чудя.Масажите им са супер,ултразвуковото почистване и някои процедури .

# 68
  • София
Не мога да спра да съм подозрителна към специално регнатите потребители, които друг интерес нямат, освен да споделят своите единствени, но прекрасни впечатления от тази или онази фирма/зъболекар...

Обиждате интелигентността ни! Няма пък да я доближа тая зъболекарка!

# 69
  • София
Някой да има впечатления от тази механа? http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/mehana-izvora.html  Thinking

# 70
Извинявай ivonska ако така си схванала моя пост.Не съм искала да обидя никого просто споделих лично мнение,с което не задължавам никого.Мисля че всеки има право да сподели от какво е доволен и съответно от какво не.Съжалявам че винаги се намират хора,които са недоволни и скептични към всичко и към всички.

# 71
  • София
Не мога да спра да съм подозрителна към специално регнатите потребители, които друг интерес нямат, освен да споделят своите единствени, но прекрасни впечатления от тази или онази фирма/зъболекар...

Обиждате интелигентността ни! Няма пък да я доближа тая зъболекарка!

bouquet

# 72
Извинявай ivonska ако така си схванала моя пост.Не съм искала да обидя никого просто споделих лично мнение,с което не задължавам никого.Мисля че всеки има право да сподели от какво е доволен и съответно от какво не.Съжалявам че винаги се намират хора,които са недоволни и скептични към всичко и към всички.

понеже и аз съм скептик като Ивонска, ще помоля да останете с тази единствена похвала на конретния дентален център; вярвам, че ако я видя още няколко пъти близките дни, Ивонска и аз ще бъдем прави!

добре дошла във форума и се запознайте с правилата му - важи за всички новодошли!  Grinning

# 73
З- суши и вино в Немо (грабо)-макар и да не разбирам много от суши, не ни хареса... ресторантът обаче е много прияттен и мидите ,които поръчахме допълнително бяха хубави Simple Smile

Кое не ти хареса? Никога не съм опитвала суши, но имам 2 ваучера, ще ги използваме тази седмица...

Ние отидохме без резервация, но нямаше проблем. Приеха ни, и осжен нас имасхе само още една маса, след нас доидоха още 2. Може би ако предварително си направите резервация сушито ще е готово по-бързо, защото като цяло малко бавно изпълниха поръчката. Иначе и аз не бях яла суши, но според мен опъзът не беше пресен, а някакъв замразен,който го бяха размразили.... Дано на вас да ви хареса Simple Smile

# 74
Хм , аз в събота ще ползвам ваучерите за суши по офертата в ресторант Дивайн / на промомакс /..

Общи условия

Активация на акаунт