Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 334
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте на всички !
За първи път пиша тук, мисля ,че темата е много полезна. Доста съм се зарибила с тези саутове и вече имам няколко покупки, но за Варна, не за София.

Първото, което бях закупила беше за салон Нуши, от колектива-подстригване,изсушаване,маникюр,педикюр.. честно казано имаше 2-3 фала.. и не бих повторила,въпкеи че би трябвало на тези цени обслужването да е на високо ниво..
Второто е екскурзия (офертата беше в Грабо за София) Будапеща-Виена- на 3.3 ще видим какво ще стане Simple Smile
З- суши и вино в Немо (грабо)-макар и да не разбирам много от суши, не ни хареса... ресторантът обаче е много прияттен и мидите ,които поръчахме допълнително бяха хубави Simple Smile
4-маникюр шилак (грабо) -девоиката беше много любезна, става утре 1 седмица,лакът е добре сложен,имам талонче и за отстъпка, бих повторила определено  Grinning
Имам още 3 ваучера,които не съм използвала все още, и за тях ще пиша по-нататък

За тази оферта се чудя: http://sdelkite.bg/sdelka/27-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%8 … %D0%B7%D0%B0.html
Има ли някой който да е използвал някоя оферта в този салон или самата тази оферта ?  Thinking Чудя се дали да я купя...

# 16
И на мен ми се ходи в Сандански, пролетта е супер там.  Peace

Много ме блази офертата на Задружно  Процедура кавитация на две от следните зони: 1.Бедра; 2.Корем; 3.Седалище; 4.Ръце+лимфодренаж за 25 лв. (стойност до 110 лв.) от Pixystudio (до 6 бр.)
Най-вече, че е включен и лимфодрениращия масаж, който е задължителен, така или иначе, след кавитацията.  Peace Thinking

# 17
  • София
Аз си купих 3 ваучера за кавитация. Ще си правя 6 процедури корем и паласки, надявам се да е достатъчно и да има ефект  Peace

# 18
Мерси за темата и честита бременност   bouquet

И аз се интересувам от сайтовете с талони. Има ли и за Пловдив такива?

# 19
Добявам още един сайт - http://podarisi.bg/ , нямам представа дали офертите са добри и конкуренти на останалите, една приятелка ми го препоръча. Ако искате, добавете го.

# 20
Здравейте. Искам да изкажа мнение за Secret Garden- ресторант, за който има доста ваучери напоследък. Ходихме миналата седмица, но без ваучер. Пътят до там е потресаващ. Освен дупките, като следи от въздушна атака, калта беше до колене. Нашият маршрут беше от Бъкстон по Иван Сусанин, не знам как е от другата страна, но подозирам да е същото.
Самото заведение не е голямо. Цялото е за пушачи (това за мен е най-големият минус) и би трябвало да не надвишава 50кв, но според мен е 70кв. Има около 10 маси, едно голямо сепаре и 2 по-малки. Ние бяхме в такова време, ч нямаше никой друг, но не знам вечер като се съберат 20 човека дали ще е пак така спокойна атмосферата. Иначе обслужването беше добро, но според мен там е за пролетта и лятото. Когато вече са изнесли шатрите (теса 2) и калта е по засъхнала.Simple Smile

# 21
За квитацията беше писано достав старата тема, момичетата бяха проучили въпроса и май не е много безопасна процедура. Който се интересува може да влезе да прочете.
За сайтовете с талони не съм много в час, но видях че модераторите са ги добавили в първият ми пост на първата тема и реших да ги включа и тук  Embarassed
Вчера посетихме това заведение
http://www.bistrofocaccia.com/
Бяхме с ваучер от Задружно и останахме повече от доволни. Салатите им не струват, но лазанята, октопода на скара, крем маскарпоне с круши и домашните палачинки бяха страхотни! Бихме го посетили отново  Grinning

# 22
  • София
ето още един сайт
http://oferti.data.bg/sofia

# 23
  • София
За киното и аз се чудя много, ходила съм там и ми хареса. Но с 4500 продадени ваучера си представям каква лудница ще бъде Rolling Eyes
Като се замислиш, че филмчетата са по 7-15 минути, дали ще е толкова голяма лудницата?!?

# 24
Здравейте на всички !
За първи път пиша тук, мисля ,че темата е много полезна. Доста съм се зарибила с тези саутове и вече имам няколко покупки, но за Варна, не за София.

Първото, което бях закупила беше за салон Нуши, от колектива-подстригване,изсушаване,маникюр,педикюр.. честно казано имаше 2-3 фала.. и не бих повторила,въпкеи че би трябвало на тези цени обслужването да е на високо ниво..
Второто е екскурзия (офертата беше в Грабо за София) Будапеща-Виена- на 3.3 ще видим какво ще стане Simple Smile
З- суши и вино в Немо (грабо)-макар и да не разбирам много от суши, не ни хареса... ресторантът обаче е много прияттен и мидите ,които поръчахме допълнително бяха хубави Simple Smile
4-маникюр шилак (грабо) -девоиката беше много любезна, става утре 1 седмица,лакът е добре сложен,имам талонче и за отстъпка, бих повторила определено  Grinning
Имам още 3 ваучера,които не съм използвала все още, и за тях ще пиша по-нататък

За тази оферта се чудя: http://sdelkite.bg/sdelka/27-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%8 … %D0%B7%D0%B0.html
Има ли някой който да е използвал някоя оферта в този салон или самата тази оферта ?  Thinking Чудя се дали да я купя...

Аз съм ходила на процедура в студиото. Самото студио е малко и е забито на странно място, но персоналът е любезен и останах много доволна. Дори смятам да пробвам и масажа на 4 ръце, защото докато бях там едно момче излезе след подобен и доста ги похвали.

# 25
 Zory_lp meрси за отговора .. и аз бях видяла офертата за масаж на 4-ри ръце, но мисля, че вече е изтекла Simple Smile

# 26
# 27
Zory_lp meрси за отговора .. и аз бях видяла офертата за масаж на 4-ри ръце, но мисля, че вече е изтекла Simple Smile
Да изтекла е с намалението, но толкова ми стана любопитно, че ще е пробвам на стандартната цена Simple Smile Дано да си заслужава

# 28
Записвам се и аз!В неделя ще ползвам ваучер за клоун за детски рожден ден и ми е много притеснено нещо, дано не се изложат!

# 29
  • София
Не разбирам защо на мейла получавам оферти 1-2 дни, след като са излезнали.

За кавитацията - колко процедури минимум са нужни? Ясно, че е индивидуално, но все пак. Май бях срещала в някой от сайтовете -минимум 4.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт